» »

The Walking Dead

The Walking Dead

««
36 / 86
»»

ProfAlen ::

idiot zakaj spoilaš?

oo7 ::

ProfAlen je izjavil:

idiot zakaj spoilaš?

Saj o tekoči epizodi se lahko govori. Če greš sem prej brat predno si pogledal epizodo si si čisto sam kriv>:D

Jst ::

There's some dark shit in the premiere episode...

What could that horn be?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

slovyeahhh ::

od kdaj pa je da so zombiji hitrejši spoil? to je isto ko da bi rekel da so svetlejše luči na avtu ali da je trava večja. dokler ne napiše oseba X je umrla/izginila se nimamo kaj za pritoževat, seveda je to samo moje mnenje. lp

zanima me samo kdaj bo epizoda 1 S6 na partisu z slo subs?

Zgodovina sprememb…

bambam20 ::

Še malo pa bodo postali šprinterji. LOl..

slovyeahhh je izjavil:

Mogoče že danes zvečer drugače pa jutri skoraj sigurno.

oo7 je izjavil:

slovyeahhh je izjavil:

Mogoče že danes zvečer drugače pa jutri skoraj sigurno.

hvala!

Izi ::

Prvi del je bil pod vsako kritiko. Ali so zamenjali režiserja, ali pa mu je droga skurila možgane.
Časovno skakanje sem in tja je popolnoma nepotrebno in za povrh zelo neposrečeno razrezano. Da bi režiser rešil zmešnjavo se je odločil za črno belo tehniko, ker je zelo slaba odločitev. Saj nismo v 70. letih, da bomo tri četrtine dela gledali črno-belo. Kakšen posamezen kader, ki ni preveč dolg se lahko da v črno-belo, da je zadeva ločena, ne pa skoraj vse. Katastrofa.
Če bi dogodke prikazali lepo po vrsti, kot že 5 sezon do sedaj, bi bil začetek sezone zelo zanimiv. Tole eksperimentiranje s časovnim skakanjem in črno belo sranje si pa lahko nekam zataknejo.

Ne morejo nekje poiskat enih 100 ročnih bomb pa sfaširat tele walkerje..

imagodei ::

Izi je izjavil:

Prvi del je bil pod vsako kritiko. Ali so zamenjali režiserja, ali pa mu je droga skurila možgane.
Časovno skakanje sem in tja je popolnoma nepotrebno in za povrh zelo neposrečeno razrezano. Da bi režiser rešil zmešnjavo se je odločil za črno belo tehniko, ker je zelo slaba odločitev. Saj nismo v 70. letih, da bomo tri četrtine dela gledali črno-belo. Kakšen posamezen kader, ki ni preveč dolg se lahko da v črno-belo, da je zadeva ločena, ne pa skoraj vse. Katastrofa.
Če bi dogodke prikazali lepo po vrsti, kot že 5 sezon do sedaj, bi bil začetek sezone zelo zanimiv. Tole eksperimentiranje s časovnim skakanjem in črno belo sranje si pa lahko nekam zataknejo.

Ne morem rečt, da razumem tvojo kritiko. Epizoda je bila gledljiva, zmede nikakršne, ČB tehnika ni bila problematična. Schindlerjev seznam je v celoti posnet v ČB tehniki, pa tam kritika da nismo v 70. letih (?) ne drži vode. Tale prepletajoča se, analitična pripovedna tehnika v 1. epizodi je delovala čisto OK, verjetno bi s časovno sinhrono izpadla nekoliko slabša.

Od vsega, kar bi lahko našel napak v tem delu, te tako božjastno moti samo pripovedna tehnika? Težko razumem tak rant, saj nisi zlata ribica.
- Hoc est qui sumus -

Outcast ::

SPOILER:

ČB tehnika res ni bila problematična, mogoče malo čudnega skakanja sem ter tja v zgodbi, drugače je bil dober del, je bilo za pričakovati, da bo šlo kaj narobe, ker tako množico walkerjev ne moreš (popolnoma) kontrolirati in usmerjati, bo pa zanimivo videti, ker kreten je sprožil trobljo.

Tr0n ::

bambam20 je izjavil:

Ne rabijo bomb, samo bencin in jih lepo pozgejo. :)

pierch ::

No, mene je tudi motila B&W tehnika, ampak ne zato ker je apriori ne bi maral, ampak ker enostavno ni bilo dobro narejena za moje pojme. Poleg tega me je kot bralca stripa tudi motilo kako so pomešali zgodbo iz stripov, ampak to je že druga zgodba, ki ne paše sem.

V glavnem, glede na ves hype okrog prvega dela sezone, me ta del sploh ni prepričal. Če primerjamo s prvim delom prejšnje sezone še toliko bolj.
Pierch

globoko grlo ::

Za moj okus mal pretiravajo z zombi detajli. Da se zombi skor na pol da, ko se rine skozi špranjo v ograji je mal mem. Da jim lubenice pokajo ob dotiku z ograjo je mal mem.
A gre še komu na jetra razlika med glasnostjo, ko se folk pogovarja in ko kaže zombije? Pa tolk portretov teh zombijev res ne rabimo. Aja, pa k je unga cepca v fris ugriznu je bilo tako predvidljivo, da je kr mal mem. Tip laufa in na levi ti tretjino screena zasede en drevo in ti je kuj jasn, da ga bo zombi.

Overall mlačen občutek in upam, da se zadeva popravi.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

starboi ::

Sc0ut je izjavil:

Zombiji so postali ful hitrejši.

Da ni v ozadju spet kakšna reklama za Nike, kot je bilo v zadnjem poraznem Terminatorju ? Katastrofa.

Ja zombiji bolj so sveži hitrejši naj bi bili.

globoko grlo je izjavil:

Aja, pa k je unga cepca v fris ugriznu je bilo tako predvidljivo,.

Un cepec je bil tako nesposoben in antipatičen, tako da je odlično, da so ga odstranili.

anko ::

Outcast je izjavil:

SPOILER:

ČB tehnika res ni bila problematična, mogoče malo čudnega skakanja sem ter tja v zgodbi, drugače je bil dober del, je bilo za pričakovati, da bo šlo kaj narobe, ker tako množico walkerjev ne moreš (popolnoma) kontrolirati in usmerjati, bo pa zanimivo videti, ker kreten je sprožil trobljo.

Potencialni spoiler:

My money is on Wolves :)

FTad ::

Tr0n je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Ne rabijo bomb, samo bencin in jih lepo pozgejo. :)

Sej to ja, zakaj jih niso raje likvidiral. Ali pa bi zapeljali v njih z enim od tistih tovornjakov npr....

Toliko razlicnih nacinov je, da jih ubijejo, oni jih zelijo pa preusmeriti.

Vse za šov :).

anko je izjavil:

Outcast je izjavil:

SPOILER:

Potencialni spoiler:

My money is on Wolves :)

Sklepaš po tisti fotografiji Alexandije, ki jo je najdu eden od volkov ob kamp ognju?

anko ::

Bolj "na pamet". V tem trenutku so nekako edini organizirani negativci v okolici. Poleg tega imajo tovornjake, če se prav spomnim. In tisti zvok na koncu je bil precej podoben troblji tovornjaka (fog-horn :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: anko ()

Je definitivno opcija, da so Wolvesi u bližini, sam se mogoče malo bolj nagibam k tem, da je kakšen bolj 'domač' in 'prijateljsko' nastrojen do Ricka to storil; fuck, na koncu ne veš tudi kaj se ta stari, Deanni, mota po glavi...:D
We shall see...

Mordecai ::

My money is on the priest.

Meni je bila pa čb. tehnika zelo dobro narejena. Vse je razložila od konca prejšnje sezone do "sedaj".

Mene je bolj motila ta zgodba, kako so hoteli ene deset tisoč zombijev peljati na sprehod. Torej začetek zgodbe nove sezone. Naj se odločijo kaj bodo zombiji, glavna nevarnost (kot v Z Nation) ali trenutno stanje, kjer zombiji niso pomembni in sami po sebi niti ne nevarni - in zame, tudi nezaželeni.

Plus: Ricku gredo samo še temne stvari po glavi.

Mordecai je izjavil:

My money is on the priest.
Tudi jaz sem najprej pomislil na njega. Si ga kar predstavljam, kako je z zlobnim nasmeškom prižgal sireno >:D

Tr0n ::

Zupanja did it, itak.

karafeka ::

Jaz stavim na tistega fanta, sina od ta luštne bjonde, kateremu je Rick, v prešnji seriji, ubil fotra.
Drugač pa vredu del, samo tisti flashbacki mi vedno grejo na živce.

Kaj je bilo mogoče v prejšnji sezoni razloženo, zakaj, kje imajo sireno? Jaz se ne spomnim; se kdo?

Jst je izjavil:

Kaj je bilo mogoče v prejšnji sezoni razloženo, zakaj, kje imajo sireno? Jaz se ne spomnim; se kdo?

Ne. to je pač na novo, da se nekaj dogaja.

Kar dobra epizoda.

Glenn je kar rešil unega s 5 sezone, ki ga je hotel ubiti? 8-O
Rick in Morgan sta si že v prvi epizodi veliko nasprotovala to bo še zanimivo :)
V prvi epizodi sem malo pogrešal Korla.

Jst je izjavil:

Saj jo ima skoraj vsak gasilni dom>:D

Vprašanje je kdo jo je prižgal?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Glenna razumem zakaj je to naredil. Saj je njegovo obnašanje dokaj konzistentno skozi zadnjih par sezon.

Rick's gone to the dark side for good. Če pogledam nazaj, od prve sezone, do sedaj, so vrhunsko razvijali (Rick) karakterja.

Tisti, ki pa hočete Zombie akcijo, pa pustite TWD in glejte Z Nation. Sploh ni tako slaba serija. Odvisno iz katerega zornega kota gledaš. Po drugi strani je pa tako slaba, da je v bistvu kar zanimiva.

karafeka ::

Z nation je tako slaba, da je že prav smešna, ampak jo vseen spremljam :).

Dodano: prva sezona se kamot lahko primerja z TWD, druga je pa ko ena C produkcija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

Ta mi je sumljiva še z 5 sezone, ki je plezala čez ograjo in hodila v gozd. Če ni ona kako povezana z Wolves?

>Z nation je tako slaba, da je že prav smešna, ampak jo vseen spremljam :).

Nekdo, ki me razume. :) 10K, Z Weed,... norca se delajo sami iz sebe in se tega ne sramujejo.

majlo ::

Mene pa zanima, kako je to v stripu? Obstaja tam tudi kamnolom? Preselitev zombijev in sirena? Ali so se odločli, da bodo zgodbo peljali čisto po svoje?

Al pa, če ne bi spoilali z zgodbo iz stripa?
- Hoc est qui sumus -

pierch ::

Če te zanima zgodba iz stripa najbolje da ga preberes ane , verjemi, ko enkrat začneš brati ne boš nehal :)
Tle res ne bi spoilali s tem. Veliko stvari je enakih, nekaj podobnih, nekaj pa čisto drugačnih :))
Pierch

scipascapa ::

Tale serija je izgubila kompas že davno, mučim se z gledanjem.

IL_DIAVOLO ::

Ne razumem folka ki vztraja da pogleda serijo do konca. Samo pokvaris si mnenje o seriji. Jaz sem nehal gledat od tistega zapora dalje.

Arrow, dexter, poi, twd verjetno nikoli ne bom pogledal do konca, ker so zabluzli.

FTad ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ne razumem folka ki vztraja da pogleda serijo do konca. Samo pokvaris si mnenje o seriji. Jaz sem nehal gledat od tistega zapora dalje.

Arrow, dexter, poi, twd verjetno nikoli ne bom pogledal do konca, ker so zabluzli.

Pri cem so pa po tvoje pri POI zabluzili?

IL_DIAVOLO ::

FTad je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pri cem so pa po tvoje pri POI zabluzili?

SPOILERS

Prvi 2 sezoni so mi bili top, potem ko pa so prevzele glavno vlogo root in shaw, predvsem pa pogrešam carterjevo, takrat mi je vse dol padlo....ti strici iz ozadja(samaritan) pa spominjajo na never ending story prison breaka. Mislim, da so izgubili rdečo nit in delajo še samo fillerje. Imeli so zelo dobro premiso, ampak so totalno zafurali imo.

kuvanasarma ::

Kje dobite stripe?

V trafiki, seveda.
- Hoc est qui sumus -

majlo je izjavil:

Mene pa zanima, kako je to v stripu? Obstaja tam tudi kamnolom? Preselitev zombijev in sirena? Ali so se odločli, da bodo zgodbo peljali čisto po svoje?

Preberi pa boš vedel. je pa zgodba milijonkrat boljša v stripu k tale drek od serije.

kuvanasarma je izjavil:

Kje dobite stripe?

Jaz ga kupujem redno v Delovih trafikah.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

St235 ::

kuvanasarma je izjavil:

Kje dobite stripe?

Cenovno najbolj ugodni so Compendiumi. za 30€dobiš 48 številk v vsakem. ravno v teh dneh je izšel volume 3.

malo offtopic: ali kdo ve če bo prišla (in če ja, kdaj) fear the walking dead sezona 2 ven?

slovyeahhh je izjavil:

malo offtopic: ali kdo ve če bo prišla (in če ja, kdaj) fear the walking dead sezona 2 ven?
Bo prišla. Enkrat leta 2016.
Kako moreš sploh vprašati če bo prišla? Očitno ne veš, da je bila 1. sezona "Fear the Walking Dead" najbolj gledana 1. sezona v celotni zgodovini televizije. Povprečno jo je vsakič gledalo 11,2 milijone gledalcev direkt + 3,2 milijona preko interneta (Stream TV) + 8,4 milijona preko VOD (video na zahtevo).

Kot zanimivost so tukaj tri najbolj gledane 1. sezone v zgodovini:
#1 - “Fear the Walking Dead”
#2 - “The Walking Dead”
#3 - “Better Call Saul”

in vse tri si lasti ista televizija AMC

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Izi je izjavil:

slovyeahhh je izjavil:

Bo prišla. Enkrat leta 2016.
Kako moreš sploh vprašati če bo prišla? Očitno ne veš, da je bila 1. sezona "Fear the Walking Dead" najbolj gledana 1. sezona v celotni zgodovini televizije. Povprečno jo je vsakič gledalo 11,2 milijone gledalcev direkt + 3,2 milijona preko interneta (Stream TV) + 8,4 milijona preko VOD (video na zahtevo).

Kot zanimivost so tukaj tri najbolj gledane 1. sezone v zgodovini:
#1 - “Fear the Walking Dead”
#2 - “The Walking Dead”
#3 - “Better Call Saul”

in vse tri si lasti ista televizija AMC

hvala za te info, sem iskal na wikipediji in je enkrat pisalo da bi naj bilo v 2016 zdaj pa ni nič pisalo, hvala še 1x

chucki ::

http://edition.cnn.com/2015/10/18/us/zo...

Streljanje na zombiconu... Zgleda eni to preveč resno vzamejo 8-O
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
««
36 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Walking Dead (Daryl & Carol) spinoff (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
617168 (687) oo7
»

Fear the Walking Dead (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

1015349964 (29951) oo7
»

The Walking Dead (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13339279 (7457) oo7
»

The Walking Dead - Spin-Off (2020 - )

498386 (3408) oo7
»

Tv serija : Ash vs Evil Dead (strani: 1 2 )

8619884 (12418) oo7

Več podobnih tem