Forum » Kaj kupiti » Odprtje bančnega računa v Avstriji
Odprtje bančnega računa v Avstriji
zoolander ::
Pozdravljeni,
pred tednom sem bil v Avstriji, kjer sem poskušal odpreti bančni račun. A glej ga zlomka - povsod so me zaradi nekakšnih novih razmer zavrnili, ker nisem rezident Avstrije/ali ker ne delam v Avstriji. Kako je z odprtjem v Italiji ali na Hrvaškem? Ali mogoče kdo ve kje/kako/ če se da odpreti račun preko interneta?
pred tednom sem bil v Avstriji, kjer sem poskušal odpreti bančni račun. A glej ga zlomka - povsod so me zaradi nekakšnih novih razmer zavrnili, ker nisem rezident Avstrije/ali ker ne delam v Avstriji. Kako je z odprtjem v Italiji ali na Hrvaškem? Ali mogoče kdo ve kje/kako/ če se da odpreti račun preko interneta?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odprtje bančnega računa v tujini (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 140952 (86452) | BlaY0 |
» | Prenakazilo iz Paypala (Zaslužek z Youtubom) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18088 (15772) | čuhalev |
» | Odprtje bančnega računa v Avstriji zaradi plačevanja preko PAYPALA - Ali je to možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15459 (10926) | #000000 |
» | Pravna plat internetne prodajeOddelek: Izdelava spletišč | 3317 (2910) | jeti51 |
» | Pridobitev državljanstva!Oddelek: Loža | 4568 (4003) | Mati |