Forum » Pomoč in nasveti » Škatla se neha odzivat med posodabljanjem gonilnikov
Škatla se neha odzivat med posodabljanjem gonilnikov
francek1 ::
Računalnik se med opravilom,ki je del operacijskega sistema Win ME "Posodabljanje zbirk o gonilnikih"neha odzivat .Tako ne morem namestiti nobene nove naprave, pa tudi ponovno nameščanje Windowsow ME je onemogočeno.Virusov nimam(Norton).Prosim za pomoč.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
francek1 ::
Hvala za odgovor kljub temu,da to seveda vem.Štos je v tem,da imam naloženih za cca.30 GB programov in mi bo to vzelo tri dni...
Paramedic ::
francek1: sej ni treba formatirat, pa vsega zbrisat, ampak v dosu sam zbrišeš windows mapo in program files po potrebi. Če pol kater program ne dela, ko daš tokrat XP-je gor, ga pa reinstaliraš.
End transmission.
San ::
Če maš tok programov gor ni nič čudnga da ti kreša ME. Paramedicova rešitev je zasilna vendar dost dobra da zasilo rešiš kar se rešiti da - čas je da greš lepo na XPje, tko kot vsi ostali - al pa Linux, tko kot vsi drugi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet Explorer 10 samo za Windows 7Oddelek: Novice / Brskalniki | 11676 (9724) | antonija |
» | AHCI mode in Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 1850 (1662) | Sharky |
» | Windows OneCare Live Beta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8607 (4812) | MrStein |
» | no pa se en XP problem!Oddelek: Operacijski sistemi | 1608 (1314) | cyber |
» | Tudi linux ima bugeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 1973 (1973) | minmax |