Forum » Mobilne tehnologije » samsung, nazazna ponilniške kartice
samsung, nazazna ponilniške kartice
katja01 ::
zdravo!
imam en problem.
telefon mi ne zazna pomnilniške kartice.
oz. ko na pomnilniško karico(8gb) preko usb-ja MicroSD usb 2.0 naložim glasbo in slike, mi potem vse zazna na telefonu. ampak nisem naložila toliko stvari, da bi bila kartica polna.
nato jo dam v telefon, in ko mi hoče kdo kej poslati preko bluetootha mi piše, da je ponilnik poln.. a mogoče veste kaj bi bilo narobe?
in pa še nekaj. ko grem v galerijo mi sploh noče prikazati slik,ko pa grem na fotoaparat in tam na posnetke pa mi jih pokaže. isto je za glasbo. v galeriji mi jih ne pokaže ko pa grem v predvajalnik glasbe pa mi jih pikaže. bi mogoče vedeli kaj je narobe?
imam pa telefon samsung preston s5600.
upam,da mi bo znal kdo odgovoriti.
LP
imam en problem.
telefon mi ne zazna pomnilniške kartice.
oz. ko na pomnilniško karico(8gb) preko usb-ja MicroSD usb 2.0 naložim glasbo in slike, mi potem vse zazna na telefonu. ampak nisem naložila toliko stvari, da bi bila kartica polna.
nato jo dam v telefon, in ko mi hoče kdo kej poslati preko bluetootha mi piše, da je ponilnik poln.. a mogoče veste kaj bi bilo narobe?
in pa še nekaj. ko grem v galerijo mi sploh noče prikazati slik,ko pa grem na fotoaparat in tam na posnetke pa mi jih pokaže. isto je za glasbo. v galeriji mi jih ne pokaže ko pa grem v predvajalnik glasbe pa mi jih pikaže. bi mogoče vedeli kaj je narobe?
imam pa telefon samsung preston s5600.
upam,da mi bo znal kdo odgovoriti.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 367086 (6848) | hoodaudrey |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20290 (14601) | Jst |
» | Nokia N8 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9939 (6088) | umexteacher |
» | Firmware I570EXXJC5 za samsung galaxy spica (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10577 (7003) | globoko grlo |
» | ne morem prejeti mmsov na n73Oddelek: Mobilne tehnologije | 1623 (1428) | krho |