» »

ne morem prejeti mmsov na n73

ne morem prejeti mmsov na n73

globe ::

Kot ze naslov pove, ne morem prejemati mmsov na svojo nokio n73. Ko mi kdo poslje mms, dobim sms s sporocilom, da si lahko mms ogledam na simobilovi strani pod rubriko poglej mms, zraven je pa se koda za ogled. Kaj storiti? Mogoce spremeniti kaksne nastavitve za mms? hvala za info

Lery ::

Poklici na info center operaterja in ti bojo poslali nastavitve za mms in gprs.

L.p

T-h-o-r ::

jaz si bom pa malo sposodil temo:

zakaj mi na moji n73, ko vključim glasbeni predvajalnik ne najde nobene skladbe, ki je shranjena na kartici? vedno moram iti v galerijo in predvajati od tam, samo tam mi ne avtomatsko preskoči na naslednjo ampak moram ročno prestavljati med skladbami..... kaj moram naredit da mi bo glasbo igralo kot playlisto?? na ericssonu v630i je blo to čist simpl, samo predvajal si eno glasbo in je potem šlo po vrsti :S
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

eales ::

@ T-h-o-r

Greš v predvajalnik glasbe in nato pritisneš možnosti in nato Posodobi Glas. Knjiž. Ko ti posodobi maš lepo vse komade tudi v glasbenem predvajalniku. To moreš narediti vsakič, ko naložiš kakšen nov komad, ker samodejno ti ga glasbeni predvajalnik ne bo prepoznal.

tnx :) nisem si mislil, da ti samemu pusti to :P

aja, kaj pa za internet, a je privzet brskalnik dober, al se mi splača naložit opero mini?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

pa še nekaj me zanima, zakaj mi brskanje po spletu požre toliko denarja s halo računa? pri prejšnjem telefonu ni bilo panike, zdaj sem bil pa 2minuti povezan na internet pa me je stalo 10 centov :|

kriko1 ::

Ker prenašaš dosti podatkov, doh! Opera mini kompresira take zadeve zato je dobra on-the-go kjer imaš omejen prenos podatkov npr. - drugače vgrajen brksalnik je tudi izvrsten, uporabljam pa ga ko sem priklopljen prek wifi omrežja...

torej, če nastavim ne prikazuj fotografij pa še kaj takega, bo malo ceneje?

kriko1 ::

Ja, samo potem ne bo fotografij. Lahko recimo pustiš na "low" že če jih rabiš, potem klikneš na sliko in jo vseeno lahko stankaš v polni velikosti.

mam še en problem, kupil sem novo spominsko kartico, in ko jo vstavim v telefon mi napiše pomnilniška kartica poškodovana in potem mi da možnost formatiraj, in stisnem, vendar se potem ne formatira, prosim za pomoč

ne vem kako naj jo formatiram, ker nimam kake druge naprave doma takšne

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

krho ::

Prevelika kartica? Ti telefon podpira SDHC kartice (večje od 2G)
Od simobila jaz nikoli ne dobim MMSja, vedno dobim navaden SMS, pa je telefon že bil skonfiguriran za MMSje.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nastavitve za prejemanje MMS-ov na androidu... (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6420664 (10040) Mavrik
»

Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9037482 (25791) AštiriL
»

MMS android

162739 (2121) mitkos
»

Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32684669 (51089) Ciklamen
»

Prejel sem MMS

91076 (905) lukaz

Več podobnih tem