» »

Popravilo diska! Je to možno kjerkoli v SLO?!?

Popravilo diska! Je to možno kjerkoli v SLO?!?

DamoskinoS ::

Ali se stem sploh kdo ukvarja (če se bi prosil naslov), al ti bo vsak rekel da si kupi novega?:\
Bi me že veselilo če bi se vsaj kdo probal lotit tega...je že boljši občutek da lahko dobiš podatke nazaj (so zelo pomembni zame). Saj če se kasneje pokaže da ni mogoče se stem sprijazneš.:'( Dokler mi pa to kakšen strokovnjak ne reče mam pa ševedno upanje.:O
Pri mojem primeru gre za poškodbo vezja.Lahko je samo majhen defekt na določenem delu.Moglo bi se dat kako pomerit ali kaj?

thx

Nikoli v tardečo, naredil boš nesrečo!™

Paramedic ::

Brezskrbi, sigurno se da - problem je cena, ki bo verjetno večja od novega :(. Ne vem zakaj bi rad popravu ga - boljš če si daš rešit podatke, pa dat vse na novega - ta pol še dolgo ne bi crkoval.
End transmission.

Kriko ::

Tako kot ti je povedal, seveda bi ti ga kdo popravil, samo v bistvu ne dela nobeden ker ni logike, saj stane več kot če nabavuiš nov disk, kateri pa danes niso več tak strošek.

Han ::

Najdi enako revizijo diska kot je tvoj, zamenjaj "vezje", pa bi moralo delat...

Mr.B ::

to sicer pomaga če je fuč elektronka , ampak če se ti glava dodatkne diska oz. mehanski problem , ali pa je sektor 0 poškodovan in podobno , pa ni glih tako enostavno. LAhko pa odšteješ krepkih hm .mislim da se začne nekje pri 5000 € za reševanje , tako da raje backup ali pa dva disko kot pa to , pa še traja to , to ni uno danes prinesem jutri odnesem !
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

DamoskinoS ::

Mr.B - se strinjam stabo!!Meje izočilo za naprej.Sem mu namen nardit backup, vendar se je ta termin neprestano prestavljal vse do sedaj ko ga ne morem več.
Sam šezmerej sem brez podatkov, ki so mi pomembni.

Paramedic - imaš koga v mislih ki rešuje podatke v taki situcaiji?
Nikoli v tardečo, naredil boš nesrečo!™

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zbrisana datoteka NUJNO PROSIM

Oddelek: Operacijski sistemi
444005 (2646) Malajlo
»

odstranjevanje virusov, trojancev? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5710103 (8763) solatko
»

ohranitev disk (pokvarjena glava in vezje)

Oddelek: Strojna oprema
283694 (2979) Šimpanz
»

Disk naenkrat crknil

Oddelek: Pomoč in nasveti
121166 (984) Highlag
»

HITACHI 7K250 160GB 7200 ATA133 8MB po štirih mescih šel žvižgat rakom.. (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
836044 (3900) SebaR

Več podobnih tem