» »

Disk maxtor se ugaša sredi Xp-jev!

Disk maxtor se ugaša sredi Xp-jev!

SaS ::

Disk se začne sredi dela v wordu ali igrah ugaševati in vklopljati! Danes sem formatiral disk in uporabil NTFS sistem, prej sem uporabljal FAT in od kar sem formatiral mi to dela (sicer se je zgodilo do sedaj 2x)!

Imam pa Maxtor 20gb z 7200 obr!

Prosim za pomoč!!

......F*** THE SYSTEM

SaS ::

Kaj res neve nihče kaj naj naredim !!

Aja zajebavati so stvari začele od kaj imam novo plato Giga-bayt 7VAXP !! Naj počakam na novi bios ali nesem zadevo na servis??

......F*** THE SYSTEM

Paramedic ::

Ne vem kolk je tole podobno, bom vseen opisu. Mam maxtorja 40gb 7200 ata 133 pa mi xp včasih javi, da ne more zapisat na D:, to je maxtor, nakar grem po mapah gledat po d-ju in korenske mape še vidim vsebin pa ne, kot da je prazno vse 8-O. Pol pa resetiram, pa je pol vse v redu.
Pol je pa še tko da ko že pržgem rač., da ni diska v winsih, ker ga zaznavanje diskov zazna kot LAXTNR namesto MAXTOR...
Se še nism spravljal ugotovit kaj naj naredim glede tega :D
End transmission.

DeLonghi ::

Fantje, poglejte kako imate disk na-switch-an oz. kako imate jumperje nastavljene na disku-tiste, ki dolocajo slave/master/cable select...
Sem imel isti problem, pa sem jumperje drugace namestil in je potem kewl delalo..
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe

D.A.

AngelOfDeath ::

Mogoče pa dela varćevanje z energijo probleme

Paramedic ::

Dvomim, da rač. uporablja sistem za varčevanje že med zaznavo diskov :D. No, pr sasu je lahko to problem, ampak dvomim.
Jumperji so OK.
End transmission.

kuky ::

pazite ker maxtorji so po defaulto na cable select dejte ga raje na master en jumper bolj v levo

lp

Putimir ::

Sounds to me, kot da gre za napajalnik...tud sam sem že mel te probleme, zajebaval pa je napajalnik. Nekje sem bral, da diski pri dol. padcu voltaže izvedejo spindown..ne vam pa sigurno...vem pa to, da se mi to ne dogaja vec od trenutka, ko sem nabavu JE Krško...>:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z novim trdim diskom

Oddelek: Pomoč in nasveti
151576 (1385) OldSkul
»

Priklop drugega diska v pc

Oddelek: Strojna oprema
201950 (1766) Aton
»