Forum » Pomoč in nasveti » chat win xp
chat win xp
matejck ::
lepo je , da vse dela kot mora. namreč imam os winxp pro. in internet (adsl) .problem je ta , da mi chat ne dela pokaže se mi samo kvadratek z križcem . kaj je narobe z mojimi windowsi in ali obstaja program , da bo to delovalo (java .... nekaj takega se imenuje) in kje bi to na netu dobil.
Paramedic ::
verjetno rabiš java virtual machine. Če hočeš original od p-jev, pol pejt na wn update stran, pa tam potegn to dol, al pa si kr SP1 privošči. Lahko pa tut od Suna potegneš: http://java.sun.com.
End transmission.
cekr ::
Misliš JVM ?
To dobiš na MS-ovi strani ali pa na Sunovi. Iz izkušenj ti povem, da je hitrejša MS-ova, pa tudi boljše se obnese.
To dobiš na MS-ovi strani ali pa na Sunovi. Iz izkušenj ti povem, da je hitrejša MS-ova, pa tudi boljše se obnese.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Java] PovezaveOddelek: Programiranje | 40503 (2698) | RonakKumar |
» | edavki ubuntu 13 chromeOddelek: Omrežja in internet | 4940 (2595) | harvey |
» | IBM utegne prevzeti SunOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 5721 (3168) | Bistri007 |
» | java igre na internetu- ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1694 (1598) | kl82 |
» | Java ali podobno ne dela.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1673) | Racunalnik |