Forum » Pomoč in nasveti » Internet TV
Internet TV
XzupanX ::
Nisem vedel pod katero temo bi dal pa sem dal kar sem. Zanima me če lahko povežeš internet in TV.. ali pa računalnik tv.?? In KAKO ???
- premaknil iz Omrežja in internet: bluefish ()
bluefish ::
Računalnik in TV lahko recimo preko HDMI kabla in vhodov. Internet in TV pa le v primeru, da to možnost podpira TV.
Obstajajo sicer še nekatere vmesen variante, vendar za začetek to.
Obstajajo sicer še nekatere vmesen variante, vendar za začetek to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
bluefish ::
Domnevam, da tega: http://www.sony.si/product/t32-ex-serie...
Spodaj imaš meni Priročniki, prenesi prvega (velikost 1513KB), zadevo razpakiraj in zaženi index datoteko. Tam je nato postopek povezave lepo opisan (povežeš z LAN kablom, pritisneš HOME...).
Spodaj imaš meni Priročniki, prenesi prvega (velikost 1513KB), zadevo razpakiraj in zaženi index datoteko. Tam je nato postopek povezave lepo opisan (povežeš z LAN kablom, pritisneš HOME...).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
fpbs ::
Sonyjevi TV, ki v popolnosti podpirajo internet in Google TV imajo oznako: NSX24GT1, NSX32GT1, NSX40GT1 in NSX46GT1. V Evropi teh TVejev še ni v prodaji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup TV-ja 46" oziroma 55"Oddelek: Zvok in slika | 3760 (745) | jameswilliam |
⊘ | Android tv box (strani: 1 2 3 4 … 145 146 147 148 )Oddelek: Zvok in slika | 1155200 (415207) | Mavrik |
» | Kaj kupiti za Media Player? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 34546 (23911) | sasoe |
» | Hekerji napadli spletne strani The Register, National Geographic, UPSOddelek: Novice / Varnost | 4533 (3386) | Ruby |
» | povezava modem, router, 2 switchaOddelek: Omrežja in internet | 2657 (2378) | kockish |