Forum » Mobilne tehnologije » Samsung apps (bada)
Samsung apps (bada)
meXem ::
Pozdravljeni,
zanima me nekaj glede posodabljanja badinih aplikacij ki sem jih potegnil iz samsung apps. In sicer, že v meniju se mi je zraven ikone (samsung apps) pojavil krogec z številko 2, ta javlja da imam na voljo dve posodobitvi za programa, ki pa sem ju že zbrisal iz telefona, posodobitev nikakor nemorem zbrisat, če kliknem na njo se mi spet znova naloži ta program ...
Ve kdo kako preklicati ali zbrisati te posodobitve ???
zanima me nekaj glede posodabljanja badinih aplikacij ki sem jih potegnil iz samsung apps. In sicer, že v meniju se mi je zraven ikone (samsung apps) pojavil krogec z številko 2, ta javlja da imam na voljo dve posodobitvi za programa, ki pa sem ju že zbrisal iz telefona, posodobitev nikakor nemorem zbrisat, če kliknem na njo se mi spet znova naloži ta program ...
Ve kdo kako preklicati ali zbrisati te posodobitve ???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35443 (13975) | kralnahribu |
» | Samsung smart tv + NetflixOddelek: Zvok in slika | 3559 (3259) | blindb |
» | Samsung S8500 Wave oz. nasploh Bada OS (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 66082 (39297) | Xgeneration |
» | Poplava Galaxy Note (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13072 (10324) | BoLhCa |
» | Neučinkovit servis za več mesecevOddelek: Mobilne tehnologije | 4180 (2510) | RejZoR |