Forum » Mobilne tehnologije » Nokia vs SonyEricson
Nokia vs SonyEricson
WildChild ::
Kakšno je stanje s kakovostjo omenjenih znamk? Zanima me za telefone od 2009 naprej. Al gre bolj ali manj za serijske napake določenih modelov in katerih? Sprašujem zato, ker eni pravijo, da se je nokia poslabšala v kakovosti. Da prihaja do določenih napak po parih letih. Kakšne so vaše izkušnje?
in da mood
- spremenil: WildChild ()
meXem ::
Nokia in sony sta zelo padla v primerjavi z konkurenco, HTC in Samsung sta trenutno razred zase ...
detroit ::
hmm da še jst pristavim svojo besedo. Seveda naključje ampak
od moje punce vivaz pro star 3dni nehal delat, se izklaplja na random vsake par sec (shut down). Ni ravno odraz realnega stanja a vendar jambrat je treba glede na to da je stal par evrov manj kot moj galaxy.
od moje punce vivaz pro star 3dni nehal delat, se izklaplja na random vsake par sec (shut down). Ni ravno odraz realnega stanja a vendar jambrat je treba glede na to da je stal par evrov manj kot moj galaxy.
Skero
GeForce ::
@meXem: Nebi o Samsungu, prijatelj je kupil Omnio II in ima po 2 mesecih, "v" ekranu toliko prahu da nemorem vrjet, kjub temu da telefon vedno nosi v "ovitku".
Tarzan ::
Sony Ericsson... sem bil zelo tzadovoljen do svojega P1i. Ta je en čas lepo delal, zdaj pa sem redno zaseden, kljub temu da je telefon sam nekje v kotu in ne dela ničesar. Ima probleme z Bluetoothom in nasploh imam včasih željo, da ga zalučam s 15 nadstropne stolpnice. Nokia, ki sem jo prav tako sprobaval, deluje brez večjih težav, še posebej razveseljiva je pa BT povezava, ki ne rikne na vsaka dva pretočena megabajta.
Osebno se bi pa vseeno spravil nabavit kaj drugega. Ampak je trenutno povsod vse tako hudičevo drago, da se ne splača.
Osebno se bi pa vseeno spravil nabavit kaj drugega. Ampak je trenutno povsod vse tako hudičevo drago, da se ne splača.
GeForce ::
@meXem, ni razstavljal, ker je v garanciji.... tako ali tako bo sedaj en dan nesel nazaj na servis, pa da vidimo kakšen servis ima Samsung :D ..... sploh pa me to niti ne moti, jaz imam Sony Ericssona in pri tem tudi ostajam
Thunder wave ::
Vivazi in vivaz pro-ji so največja napaka SEja. Narejeni so sicer dobro, če odmislimo, da imajo rezistivni zaslon, ampak software pa je v k****. Imel sem tudi Nokio s Symbianom, ki je imela popolnoma enake težave torej je po moje največji del krivde na SWju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15168 (8973) | Mikec17 |
» | Endomondo aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12237 (9785) | Selassie |
» | Mobitel do 200€Oddelek: Mobilne tehnologije | 6912 (5639) | gregor |
» | nakup telefona???Oddelek: Mobilne tehnologije | 1062 (978) | Grandy |
» | Kateri telefon nabavit (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9711 (6312) | globoko grlo |