» »

Samsung smart tv + Netflix

Samsung smart tv + Netflix

blindb ::

Zdravo,

zanima me, ce je komu uspelo instalirati Netflix aplikacijo na Samsungov smart tv. Jaz poizkusam instalirati na 40f6670 a zal zaenkrat neuspesno.
V Samsung apps mi Netflix-a sploh ne najde.
Po prebiranju drugih forumov itd. sem ugotovil da ne najde zato, ker je tv nastavljen na slovensko regijo. Ok, nasel sem servisni menu (preden se vklopi tv), nastavil regional settings na EU_UK (na voljo so se EU, EU_nekadrzava, indija, pa se neke... US ni bilo na seznamu). Glede na to, da je v UK Netflix podprt, sem upal da bo to pomagalo - zal ni. Po factory resetu in nastavitvi na EU_UK in nastavitvi Country na UK ... mi se vedno ne najde Netflix-a v Samsung Apps storu. Potem sem nastavil v network settingsih se DNS od UK providerja - zal se vedno ne najde.

Ima kdo kaksno idejo, kako to usposobiti? Je komu uspelo?
Na pc-ju mi dela brez problema ampak varianta, da moram priklaplati pc na tv prek hdmi in potem iz pc-ja zaganjat v browserju, ... je zal nesprejemljiva.

Lp, blindb
Mislim da bi morali uvesti davek na idiotizem.

popster ::

lahko da bos rabil proxy da bo zgledalo kot da si lokaciran v UK

gunter ::

Ok, bom napisal na kratko kako namestiti Netflix na Samsung TV
Najprej je potrebno namestiti Neflix v SmartHub (postopek)

V SmratHub vtipkamo Fast-forward , vtipkamo 289 in nato Rewind izberemo regijo UK pozor ne US, ker ta aplikacija preverjeno ne deluje.
Pustimo,da izbriše vse slovenske in namesti angleške aplikacije. Ko konča namestimo aplikacijo Skype, vstavimo USB ključek, kjer imamo aplikacijo SamyGo Hack TV.
Ponovni zagon in spet v SmartHub, najdemo aplikacijo Install SamyGo in Enter, počakomo , da se namesti,ponovni zagon in odstranimo USB kjuček
SamrtHub - SamyGo run, če se je pravilno nameščen lahko z Filezilo brskamo po TV. V Filezillo vpišemo IP TV in najdemo direktorij /mtd_rwcommon/common/wgtmgr/info2.xml, kjer lahko preberemo kje se nahajajo naše aplikacije Netflix - ime direktorija 11101200001.
V /mtd_rwcommon/widgets/normal najdemo direktorij 11101200001 in ga kopiramo v /mtd_rwcommon/widgets/user. S tem smo zagotovili, da nam SamrtHub ne izbriše aplikacijo.
2.SmratHub vtipkamo Fast-forward, vtipkamo 289 in nato Rewind izberemo regijo Slovenija, pustimo,da izbriše in namesti slovenske aplikacije. Nekaj časa traja
3. Da lahko utavrmo račun pri Netflix moramo narediti bypass našega IP,da bo prepoznan za ameriškega. Na primer unblock-us, registracija vpišemo dns .....
Preden bomo ustvarili račun moramo poskrbeti še za plačilo, Netflix prepozna EU paypal uporabnike in ne sprejme plačila. Entropay ponuja virtual Visa kartico, ustvarimo račun, nakažemo nekaj evrčkov in gremo na Netflix ustvarit naše uporabniško ime, dobimo en mesec free vendar moramo dodati tudi plačilo kartico in pozor ameriško zip codo ( malce pobrskajte, kje bi najraje živeli virtualno v ZDA in najdete zip kodo tega kraja (5 mestna številka) in račun je ustvarjen.
4. Če so vaši dns-ji pravilni lahko sedaj vklopite netflix v SmartHub, vtipkate uporabniško ime in geslo in uživajte v vseh sezonah Sherlocka, Breking Bad, ..............

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gunter ()

@gunter: najlepsa hvala za izcrpna navodila. Preizkusim takoj ko bo mogoce.

Glede prijave na Netflix pa nisem imel nikakrsnih problemov. Preko PCja sem kamot uporabil NLB Viso in svoje prave podatke za placilo narocnine, potreboval sem le Holo, da mi je podpiralo (omogocilo) dostop do Netflix storitev iz US ali Anglije.

gunter ::

Mi je bilo takoj jasno,da že imaš Netflix account, to sem napisal zgolj za nove uporabnike. Ta navodilo za je za Samsung TV. Glavni problem je ameriška aplikacija, ki ne deluje (zadnja posodobitev) zato moraš potegniti dol angleško (UK Netflix) in se lahko prijaviš brez problema z US IP (streaming iz ZDA), DNS lahko vneseš samo v omrežno nastavitev TV. Netflix je kull samo za na TV (pa še full HD).
Postopek kopiranja aplikacij iz normal v user lahko narediš za vsako aplikacijo (npr. angleške so kull-pazi potem DNS....)

Thanks!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Netflix (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Zvok in slika
1205248899 (6144) Reaper
»

RTV 4D na Kodi ali Samsung TV (strani: 1 2 )

6514741 (2462) ales74
»

Samsung smart TV (strani: 1 2 )

6935442 (13974) kralnahribu
»

DTS pri LG 55LM670S

82274 (1872) ali3n
»

Samsung TV DLNA - dts zvok (strani: 1 2 )

6916945 (14601) Dekinio

Več podobnih tem