» »

Saphire Radeon 9000 pro (Ne dela in ga nikakor ne morem spraviti k sebi)

Saphire Radeon 9000 pro (Ne dela in ga nikakor ne morem spraviti k sebi)

Mr_X ::

Pozdrav,
Imam težave z Saphire Radeon 9000 pro. Imam ploščo Transcend TS-AVE3 z 700 Mhz Celeron. Vgradil sem si novo grafično karto in sedaj kljub najnovejšim gonilnikom za to karto in vsem gonilnikom za matično ploščo mi stvar noče delati. Ko poženem katero koli igro (tudi demo), z 3d mašino mi računalnik ali zmrzne ali pa se resetira. Potem mi pa napiše, da gonilnik ni uspel dokončati risanja.
Poskušal sem že vse, kar mi je znano pa nič(2000 in XP isto). Včasih zablokira celo, ko poženem Solitare. Prosim za pomoč. [:'(] Obupno prosim za pomoč.

Hvala.
Mr X

Maximus ::

A si probu zbrisat driverje prejsnje graficne. Ker ce nisi, se lahk mal kregajo med sabo. Probi formatnt disk pa lepo vse na novo naloz pa bos vidu.

LP!

Pozdrav,
Hvala za odgovor. Ja sistem sem postavil gor popolnoma na novo. Pa še vseeno ne dela[;((] .

LP,
Andrej Nerat

JLP ::

Dej povej točno kere verzije drajverje maš. Ker neki takga k ti pravš se je dogajal u drajverjih Catalyst 2.2 (7.74 - build 6118) in je od 2.3 (7.76 - 6166) naprej popravlen. Pa tud starejši drajverji od 2.2 niso mel tega buga.
Live long and prosper!

Pozdrav,
Nisem napisal? Najnovejše iz interneta (2.3).
Morda je ravno v tem finta. Ali pa grafična ni kaj preveč kompatibilna z ostalo opremo. Je pa čudno, da nekatere igre delajo (probal sem Sudden strike II demo). Ta je lepo deloval. Ne vem več kaj naj še poskusim.[:'(]

Hvala.
Mr X

Maximus ::

Ziu!

Jah, jz mam najnovejše driverje z atijeve strani (built by ati) in ni nobenih tezav. Deal zelo fletn.

(lahk da pa je kartica kj poskodovana)
LP!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Strojna oprema
43528478 (18417) smarty
»

Siemens I-surf USB ISDN modem problem...

Oddelek: Strojna oprema
141575 (1361) amigo_no1
»

Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
211845 (1473) nokia6310
»

Battlefield 1942 in hardware

Oddelek: Igre
271526 (1017) primozetoo
»

Driverji za radeon 8500