Forum » Igre » Battlefield 1942 in hardware
Battlefield 1942 in hardware
kita103 ::
Danes sem dobil celo verzijo spila Battlefield in imam problem.
Imam namrec P4 1.5, 512 rama in radeona 8500 (7.76 drajverji).
Spil se mi zatika k svina!!
Demo mi je namrec delal gladko.
A ma se kdo podoben problem?
Imam namrec P4 1.5, 512 rama in radeona 8500 (7.76 drajverji).
Spil se mi zatika k svina!!
Demo mi je namrec delal gladko.
A ma se kdo podoben problem?
Dami ::
Men je vse laufal v redu dok nisem dal SP1 za xpje gor. Od takrat dalje mi kr naprej neki z virtual memory teži in disk šrota k zmešan. Prej sn lahk špilal (demo) normalno gladko na 800*600 (high details) po tem pa tako demo kot tudi final verzija štekata v p****. Mam pa gf2 ti, xp1700, baracudo4 in 256MB DDR 2700. Dela nekaterim čist normalno pa majo slabšo mašino pa mx2. Nikol več ne dam kakih updatov gor.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
kita103 ::
Map je kr dost.
Kar pa se kakovosti tice se mi zdi da je una v demotu med boljsimi.
In ja Win XP mam.
Ma pr enih spilih je ful cudn k delajo na celeronu 1200 cist lepo drugim pa se na
P4 2.2 zatika k svina. Prov tko je cudn da se spil zatika tko na Geforcih 4 kot tud na Radeonih (ocitno drajverji niso problen)
Kar pa se kakovosti tice se mi zdi da je una v demotu med boljsimi.
In ja Win XP mam.
Ma pr enih spilih je ful cudn k delajo na celeronu 1200 cist lepo drugim pa se na
P4 2.2 zatika k svina. Prov tko je cudn da se spil zatika tko na Geforcih 4 kot tud na Radeonih (ocitno drajverji niso problen)
Tr0n ::
Po instalaciji SP1 za WinXP se je vecini folka zmanjsal 3dmark score (povzeto po raznih hardware forumih). Tace stran! :)
luni ::
Kot je ze TrOn povedal: SP1 za WInXP je navadna vreca bolh, ki kvecjemu kaj pokvari, ne popravi. Tako da... kr brez njega.
Artificial Intelligentia
the_unborn ::
vsi, ki ste instalirali SP1 morate formatirat, drugace se ga ne da dol spravt, tudi ce ga odstranis, winsi delujejo pocasi
Hux ::
JAz sem namesto novo vezrijo WinXPja corporate z SP1 vgrajenim ze v samem sebi. Bom reportal ce dela stvar hehe. Grem instalirat.
Meni dela kot svicarska urica brez blema. Mogoce treba sound nastavit na 16 kanalov in ne 64 al kol pac je pod default
Dami ::
Ja saj js mam to corporate verzijo pa dela obupno počasi. Problem je z virtual memory kr ga nikol ni dosti in mi začne disk tak šrotat da drugače ko 640*480 ne morm igrat. Upam da še ta tedn dobim gf4 pa bom formatiral nazaj na čist prve xpje.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
HappyG ::
Eh fantje to mate narobne serial kode... Mene je ob instalaciji SP1 Microsoft prijazno opozoru da ne bo slo in da nej poklicem neki anti gusarski hotline, tako da si kiste nisem kvaril s to navlako... Boste pa rekli da Microsoft ni user friendly, a?
eh kodo nima blanke veze z tem problemom torej zakaj sploh omenjas?
Anyway. Jaz mam GF2MX ter zadnje detonatorje 40.41. Do konc leta se nej zdrzi pol pa tak GF5 nabavim.
Anyway. Jaz mam GF2MX ter zadnje detonatorje 40.41. Do konc leta se nej zdrzi pol pa tak GF5 nabavim.
Binji ::
Kaj kdo ve zakaj meni ko zazenem igro, najprej nardi crno okno, potem me pa vrze takoj nazaj v winse?? Mam pa GF2 MX400 in 30.82 Detonatorje na Win2000. Mel sm tudi 28.32 pa je blo isto.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Ce mas kaksen program ki ti forca kaj vem 85 ali 100Hz za igranje iger odpri "Videodefault.con" v settings folderu in editiraj "renderer.allowAllRefreshRates 1"
SpeedIT ::
Binji :
Meni je delalo isto(ni hotelo zagnati igre),dokler nisem nalozil najnovejse detonatorje 40.41.Potem je pa delalo uredu.Je pa res da stvar dela preklemano pocasi.Damn,pa tko dobra igra je!
Meni je delalo isto(ni hotelo zagnati igre),dokler nisem nalozil najnovejse detonatorje 40.41.Potem je pa delalo uredu.Je pa res da stvar dela preklemano pocasi.Damn,pa tko dobra igra je!
Jaz poganjam na 800*600 se zaenkrat ker mam XP1800 in Geforce2MX v medium detail in dela cist tekoce.
A ima kdo tezave z zvokom? Imam Live5.1 in mi zvok tako brenci/hresci, da se nic drugega ne slisi. Ce nastimam hardwaresko predvajanje padejo fps pod 20 (ni igralno).
Igra je patchana z 1.1. Kaj storiti?
Igra je patchana z 1.1. Kaj storiti?
Sergio ::
Kolikor berem ta thred, se mi vse bolj dozdeva, da niso problematični gonilniki za grafo oz WinXP SP1, ampak špil kot tak. mogoče se motim, kaj vemo
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
SpeedIT ::
Samo ta igra je pa res čudna!Najprej mi dela nekako uredu,čeprav je opazit,da ji manjka nekoliko rama.Nakar se odločim in odidem v trgovino po še 256 Mb RAM-a (DDR 2100).Sedaj jih imam skupno 512.Poženem igro in glej ga zlomka,igra se naloži hitreje,vse dela hitreje le ko začnem igrat mi sliko dobesedno 'trže'.Ne vem kako bi sicer opisal drugače ta pojav.Mogoče bi bil primernejši izraz vleče,cuka,trokira...V glavnem,igranje je nemogoče,sploh pa preko neta.Mogoče pa je krivo to,da nimam originala in je EA uvedel nekakšno zaščito proti piratom
Moj sistem je XP 1800+, 512 DDR(2100), GF 2 mx 400(64 mb),audigy,...
Moj sistem je XP 1800+, 512 DDR(2100), GF 2 mx 400(64 mb),audigy,...
Zico ::
Ja kaj zdej men tud steka pa mam P4 1,7 ,512mb, Gf2mx400 64ram, kaj zdej narest ampak res tisto kar je treba!!!!
ce imas vkljucen hardware sound ga izkljuci in bos videl ce bo kaj bolje in ce bo, zamenjal driverje za zvocno ali pa laufej software
nsignific ::
Men dela na xp1600+ r8500LE 396Mb SDRAM - VSE HIGH DETAIL 1024x popolnoma gladko. SEVEDA igram na win9x. V winXP (dual boot) spil serje da ni za zvet.
POZRITE SE :) WinXP so krivi. Spil pa rula da bl neb mogu.
POZRITE SE :) WinXP so krivi. Spil pa rula da bl neb mogu.
no ja, ne se hvalit, imam winXP in sem zrihtal, da dela tekoce na high detaljih 1024*768 okoli 80-90fps
Prav, moj problem je nekje visje gor, resil pa sem ga tako, da sem instaliral driverje za live, ki so na njihovemu pageu in so strejsi kot tisti, ki sem jih dobil prek windows update.
Ni posebnega pravzaprav....
Ni posebnega pravzaprav....
primozetoo ::
Jst pa imam athlon xp 2000+, 256ram,gf2mx, winxp, in igra dela na 800*600 cisto kot po maslu,edino pred zacetkom klanja,zamrzne slika za 2 sekunde.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2136 (1536) | AtaStrumf |
» | 40.72 WHQL nv4_disp.inf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1099 (879) | TheJack |
» | Detonator v40.71 BetaOddelek: Programska oprema | 1128 (857) | freejack |
» | MAFIA --> Dela UIBR pucaaaaaaasOddelek: Igre | 1646 (1261) | Ashrack |
» | Detonator 40.41 XP driversOddelek: Strojna oprema | 2232 (1174) | PassTrough |