Forum » Šola » Vprašanje za prodajalce na Simobilu
Vprašanje za prodajalce na Simobilu
carcar ::
Zdravo!
Ali mi lahko nekdo pomaga pri opisu procesa prodaje oziroma sklepanju nar. razmerja pri simobilu?
Zanima me namreč, v katerem programu imajo bazo, s kakšnimi problemi se srečujejo pri delu z njo, ter če lahko na kratko opišejo kako približno zgleda ta proces.
Saj bom šel vprašat jutri na Simobil, vendar sprašujem zato, ker je danes praznik in verjetno ne delajo...
Hvala za odgovore
LP
Ali mi lahko nekdo pomaga pri opisu procesa prodaje oziroma sklepanju nar. razmerja pri simobilu?
Zanima me namreč, v katerem programu imajo bazo, s kakšnimi problemi se srečujejo pri delu z njo, ter če lahko na kratko opišejo kako približno zgleda ta proces.
Saj bom šel vprašat jutri na Simobil, vendar sprašujem zato, ker je danes praznik in verjetno ne delajo...
Hvala za odgovore
LP
- spremenil: carcar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava operaterja in strošek prekinitve naročnineOddelek: Mobilne tehnologije | 8516 (7533) | Sami |
» | Deaktivirana SIM k. zaradi neuporabeOddelek: Mobilne tehnologije | 3030 (2835) | milica |
» | Si.Mobil in strošek opomina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19175 (15677) | modelno1 |
» | Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16735 (9200) | alespot |
» | nokia n70Oddelek: Mobilne tehnologije | 2090 (1878) | spoon |