Forum » Kaj kupiti » Power Ball
Power Ball
Med0 ::
Ker v današnjem času vse bolj obremenjujemo zapestja zaradi računalnikov,itn si mislim kupiti powerball to vsaj vsi pravijo da je uredu za krepitev zapestja. Namreč treniram odbojko in je tam zapestje zelo obrmenjeo, 1x sem nategnil in zvil (tako so rekli,morda je bilo tudi zlomljeno) in 1 mesec nisem mogel nič delati še po 3 mescih kdaj pa kdaj čutim posledice,.. medtem ko sem imel poškodbo v zadnjem mesecu ,ponovno to zapestje, ni bilo zlomljeno to je za sigurno tle, ugotovil sem tudi da imamo zelo šibka zapestja v naši družini zato si nameravam kupiti to da bi ojačal zapestje in opravil s težavami, saj mi dela kar nekaj preglavic.
Kaj meni te vi ? morda veste kaj bolj primernega od power balla
Kaj meni te vi ? morda veste kaj bolj primernega od power balla
KruceFix ::
Hoj!
Tudi sam treniram odbojko že 9 let. Karsetiče zapestja nisem imel večjih problemov le-to, da mi velikokrat poka.
Glede power balla! Če mene vprašaš je najbolša elastika, ki jo kupiš lahko v Sanolaborju in si razteguješ oz. krožiš zapestje.
Tudi sam treniram odbojko že 9 let. Karsetiče zapestja nisem imel večjih problemov le-to, da mi velikokrat poka.
Glede power balla! Če mene vprašaš je najbolša elastika, ki jo kupiš lahko v Sanolaborju in si razteguješ oz. krožiš zapestje.
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
kuglvinkl ::
Hoj!
Kakšna elastika to?
Your focus determines your reallity
KruceFix ::
Ne, v Sanolaborju vprašajte po Thera Band! To so elastike različnih barv, sepravi različnih jakosti! Priporočljive so po poškodbah za jačanje sklepov in mišic!
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KruceFix ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fitnes naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7943 (6658) | cordoba |
» | Powerball (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 22539 (5140) | hunter01 |
» | poškodovan gleženj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19550 (9667) | zenith1 |
» | Vaje za zapestjeOddelek: Loža | 4902 (4508) | MTB |
» | Poškodbe... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8575 (7357) | ;-) |