Forum » Mobilne tehnologije » Problem pri nalaganju skladb na samsung omnia pro
Problem pri nalaganju skladb na samsung omnia pro
koro13 ::
Imam problem, imam spominsko kartico ter nanjej dovolj prostora za prenos skladb iz računalnika na mobilni telefon, to se pojavi problem saj si jih ne morem prenesti piše da ne bodo delovale.
Imate kakšno idejo za prenos datotek iz račun. na samsung omnia pro. Kaže mi da skladbe niso dosegljive, telefon podpira wma, mp3..
ter vse druge oblike glasbe pa jih vseeno na telefonu ne prepozna, kod bi bile kaj drugega in jaz jih lahko samo zbrišem so neoporabne..
Hvala
Imate kakšno idejo za prenos datotek iz račun. na samsung omnia pro. Kaže mi da skladbe niso dosegljive, telefon podpira wma, mp3..
ter vse druge oblike glasbe pa jih vseeno na telefonu ne prepozna, kod bi bile kaj drugega in jaz jih lahko samo zbrišem so neoporabne..
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Phone 7 - "Must have APPs" (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14733 (10023) | Tilen |
» | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10348 (9276) | axee |
» | Samsung Galaxy S Plus- težaveOddelek: Mobilne tehnologije | 1333 (973) | easyrider3 |
» | Googlova konferenca I/O bi bila lahko kar Android konferencaOddelek: Novice / Android | 7457 (6488) | matejdro |
» | Vsak ukraden album ne povzroči škode (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 7719 (5651) | techfreak :) |