Forum » Operacijski sistemi » windows 7 in preglasi
windows 7 in preglasi
rok_p ::
imam nameščene windows 7 32bit in office 2010. odkar sem namestil office 2010 sem opazil, da ne morem več pisati preglasov v kombinaciji "shift"+"tipka levo od 1". tipkovnica je slovenska, pravtako je v windowsih vse nastavljeno na slovenijo. offici imajo nameščen ang, slo in nem jezik.
na še enem prenosniku in na stacionarnem računalniku imam čisto enake nastavitve in konfiguracijo in tam dela vse ok.
če kdo ve kako rešit težavo se mu zahvaljujem za pomoč.
na še enem prenosniku in na stacionarnem računalniku imam čisto enake nastavitve in konfiguracijo in tam dela vse ok.
če kdo ve kako rešit težavo se mu zahvaljujem za pomoč.
rok
technolog ::
Ja more tako delat... Tista bližnica ki si jo uporabljal prej, je delala bolj po naključju.
rok_p ::
ok, zdaj mi niti altGr+? ne prime več. tista bližnjica mi pa lepo dela na vseh računalnikih, uporabljam jo pa že od vedno:)
rok
ender ::
Ja more tako delat... Tista bližnica ki si jo uporabljal prej, je delala bolj po naključju.Ne, Shift+¸ (tipka levo od 1) je bližnjica za ¨ na slovenski tipkovnici, ravno tako kot AltGr+?. Zakaj v Officu 2010 ne bi delala pa žal ne vem (ga še nimam, zato tudi ne morem poizkusit).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrjen nov standard slovenske tipkovnice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 30531 (18932) | Phantomeye |
» | LibreOffice Writer narekovajiOddelek: Programska oprema | 2772 (2522) | mkos2 |
» | Nov simbol za rupijo ali kako dolgo traja vključitev znaka v Unicode (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 24575 (23390) | ahac |
» | Se obetajo spremembe na slovenski tipkovnici? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 25047 (20435) | madmitch |
» | Kako do "umlatov" ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1835 (1711) | pivmik |