» »

Spletna stran preko Arnesa!

Spletna stran preko Arnesa!

Azz_Kikr ::

Internet dostop imam preko Arnesa (kabel). Na razpolago imam 25 MB prostora za spletno stran, toda ne vem, kako in kje se naredi. Saj ne rabi biti nič kompliciranega, samo da lahko nekaj fajlov nalozim, da si jih lahko kolegi downloadajo (slike, mp3-ji itd.). Meni je namenjena stran www2.arnes.si/~rroska2 toda je prazna in ne vem, kako nalozit stvari nanjo.
Mi lahko kdo pove, kako si jo naredim?
LP, Azz_Kikr
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

Tody ::

ehm. Ponavadi so stvari take:
Rabiš kšn cute ftp odjemalec kot se to reče slovensko. Potem greš pa na ARNES in pogledaš RTFM :D V Ftp kjer piše host napišeš razor.arnes.si pod gleslo napišeš geslo pod uporabniško ime napišeš, glej no uporabniško ime potem sam datoteke gor preneseš in wola na strani http://www2.arnes.si/~uporabniško_ime/i.......) boš dobil svoj file.

Še kaj ni jasno ?

icek ::

Pa filete mores dat v poddirektorij WWW na svojem accountu

Azz_Kikr ::

Ok, vse sem naredil, hvala lepa za navodila. Edino nikakor v programu ne najdem, kako odstranim s spletne strani kako datoteko? Ko namrec kliknem na fajl v CuteFTP, ni možnosti DELETE.
Pa še to: en filmcek zahteva geslo za downloadanje, medtem ko ostali ne. Kaj to pomeni?
LP
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

icek ::

Mislim, da ce desno kliknes na file imas v meniju delete, ce pa ne pa ga imas vedno na razpolago na tipkovnici.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
295274671 (322) javor33
»

kam uploadat?

Oddelek: Pomoč in nasveti
251808 (1496) Brilko
»

Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )

886221 (5409) webfreak
»

Spletna stran preko Arnesa.

82208 (2094) [MYTiX]
»

Kako nardit, da bi lahko samo z geslom prišel na neko stran???

262029 (1607) kunigas

Več podobnih tem