» »

Ženske

Ženske

««
23 / 27
»»

Gagatronix ::

Kaj tocno bi ti popravljal ? Ker bluzis v tri pizde blesave.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Ja in kaj je tu za "popravljat" ? Si malo prizadet ali zelo prizadet ?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Miki N ::

Bliža se konec leta, pojavlja se tržna niša za Slotechov "mehankarski" koledar. Keramičarke, vulkanizerke ...

Obupancki levo desno, eni bi lezbijke "popravljal" :))

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Malner ()

Seveda smo obupani .. a ti sploh veš kako težko je dobiti dandanes obrtnike?? Marsikdo bi ga za tistih par m2 kahlic vtaknil kamorkoli! Taki časi so.

GummyBear ::

Pithlit je izjavil:

Če Slovenke ne moreš dobit se je pa res mal za zamislit.

Kot bi rekli coachi - nekatere letajo previsoko, obrajtajo samo kakšne alfa samce. Tu pa pride do ene velike razlike: Alfa samec se lahko igra tudi po 40. letu, ne da bi kaj zamudil. Za alfa samico pa tega ne morem reči - po 40. letu je njena plodnost vprašljiva in ni več v igri za snovanje družine. Medtem ko alfa samec lahko vzame kakšno mlajšo, naredi otroka in uživata družinsko življenje. Tista nedosegljiva alfa samica pa ostane sama, zatežena, vse ji gre na živce...

Na fejsu imam kar nekaj takih nedosegljivih (30-35 let), ena pa še posebej izstopa. Vsak vikend je s svojimi samskimi kolegicami nekje na potovanju... prejšnji vikend v Londonu, ta vikend v Beogradu, naslednji vikend v Berlinu, potem v Rimu, vmes skok v USA, čez zimo se malo ogret v Atene ali nekam v Španijo, potem pa od začetka. Na vsaki sliki je zrihtana v nulo (v dragih oblekicah), kot da se bo vsak trenutek srečala s predsednikom. Sem jo ogovoril preko chata, izmenjala sva nekaj besed, potem pa sem jo povabil na pijačko (saj bi ji kupil kak dražji koktejl, ne rabi bit cedevita ali ledeni čaj), ampak se gospodična potem ni več odzvala. Tudi na drugem poskusu sem bil ignoriran. Vem, da gospodična noče ostati sama (ker ima profile na vseh dejting appih), ampak težko bo dobila primernega zase.

Sem se pa potem spraševal, od kod ji denar za take nobel oblekice in potovanja. Pa ne samo denar - kje najde čas? Sam imam skoraj preveč fleksibilen šiht in dober zaslužek, ampak z njenim načinom življenja bankrotiram v 2 letih. Kakšen šiht mora imeti, da si to lahko privošči? Ali jo kdo financira? Vprašanje pa tudi, kaj drugega ima za pokazati, razen kupa slik in magnetnih spominčkov... ima kaj privarčevanega denarja, morda kakšno nepremičnino, zna postoriti kaj uporabnega (npr. kaj skuhati)? Dolgo časa sem rabil, da sem si jo izbil iz glave in jo "prebolel", ampak po ogledu parih coachev mi je bilo vse jasno.

johnnyyy ::

GummyBear je izjavil:

Pristop v nekaj točkah:
1. Živjo, čeprav sva frenda že XY mesecev, te osebno še ne poznam. Prečekiral sem tvoj profil in pomislil, zakaj se ne bi spoznala. Za konec postaviš neko vprašanje, da se pogovor lahko nadaljuje.
2. Če je vsaj malo zainteresirana, odgovori na vprašanje in morda tudi sama kaj vpraša.
3. Se zahvališ za odgovor oz. še bolje, če nekako komentiraš (ker imaš s tem spet možnost nadaljevanja pogovora) in če je kaj vprašala, odgovoriš.
4. Pogovor vlečeš, dokler gre. Na neki točki pa moraš narest korak naprej in povabit na drink: Bi šla v petek zvečer kaj spit, da se še osebno spoznava? Vseh XY mutual frendov ti lahko potrdi, da boš srečanje preživela.

Če mi je ratalo dobit drink z domnevno zasedeno (tako je vsaj rekla), potem bi pri samski moralo to biti še lažje, saj je tudi njej v interesu koga spoznati. Zdaj, če pijačo sprejme, se moraš pa že potrudit - pokazat zanimanje zanjo in pustit dober vtis, da ne ostane samo pri enem srečanju.
Vsekakor je lažje, če prvi kontakt narediš v družbi. Je pa razlika če to naredi en študent (več družbe in več izbire) ali pa nekdo, ki je na pragu 40. (manj družbe in manj izbire). Ljudje se med seboj poparčkajo in so jim prioritete drugje, časa za družbo je vse manj.

To je v teoriji. V praksi pa si ravno 1364 ki jo je prek IM ogovoril.

socialec ::

GummyBear je izjavil:

Sem se pa potem spraševal, od kod ji denar za take nobel oblekice in potovanja. Pa ne samo denar - kje najde čas? Sam imam skoraj preveč fleksibilen šiht in dober zaslužek, ampak z njenim načinom življenja bankrotiram v 2 letih.

Ima ona šparovček, takšen, biološki, nič bat... Pač EUR na EUR in se nabere :D

Itak, mal da noge narazen pa se takoj najde denar. :))

111111111111 ::

Gagatronix je izjavil:

Kaj tocno bi ti popravljal ? Ker bluzis v tri pizde blesave.

Yo, yo... Nestrpnih levičarskih snežink ne rabimo.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Kayzon ::

Po eni strani jamrate da ni zensk ko se vam pa javi pihlit za pijaco pa rit stiskate?

CiClon ::

Ne bi rad bil žaljic do dotične gospodične, ampak glede na to, da redno posta na slotech, bi rekel, da je izgled bolj hmmm :)

Blinder ::

jest10 je izjavil:

Blinder je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Torej vidva pristasa coachev,kaksne uspehe zanjeta zaradi znanja ki sta pridobila z uzivanjem njihovih modrosti?

Afričanka pravi, da je zaljubljena vame ampak zahvaljujoč se naukom coacha vem, da v resnici ni zaljubljena.
Občasno dejtam eno bejbiko, ona pravi, da bi rada bila z mano, da bi se morala bolj družit midva. Ampak njena dejanja kažejo drugo sliko. Zahvaljujoč se coachu sem spoznal, da je treba gledat dejanja in ne to, kar nekdo reče. Zahvaljujoč se coachu tudi imam precej jasno sliko, kaj se dogaja v glavi te punce.
Zahvaljujoč se coachu sem imel mogoče dveletno razmerje s punco brez, da bi ga pokvaril z podrejanjem njej ali z pretirano iskrenostjo do nje.
Zahvaljujoč se naukom coacha vem, da se privlačnosti ne da kupiti, zato onlyfansovkam ne dajem nič denarja v upanju, da bi jim na tak način postal všeč.
Sigurno se še kaj najde ..

Resno.
A za te ugotovitve rabiš učitelja:8)
No sej, po napisanem ga dejansko potrebuješ:))

kira budala
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

CiClon je izjavil:

Ne bi rad bil žaljic do dotične gospodične, ampak glede na to, da redno posta na slotech, bi rekel, da je izgled bolj hmmm :)

Hahahaha, pa kje ti spis da te ne ukradejo ?

Internet ni vec nekaj kar je rezervirano samo za geeke kot je bilo 20 let nazaj :))

Pithlit ::

Kayzon je izjavil:

Internet ni vec nekaj kar je rezervirano samo za geeke kot je bilo 20 let nazaj :))

Računalniški tehnik po obuki. Tk da...

CiClon je izjavil:

Kjes me pa vidu? As me na tindru najdu?
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

V sanjah te je ugledal.

Ti resno rabis psihiatra.

Uuuu, a res ? :)) Daj odklovniraj nazaj v luknjo iz katere si se privlekel.

Frustracije kar mezijo iz vseh tvojih por. :) Stopi do psihiatra, ti bo bolje.

Dol v Studenec pojdi na psihiatrijo, ni vrag, da ti ne bi dali postelje na zaprtem oddelku. :))

johnnyyy je izjavil:

GummyBear je izjavil:

Pristop v nekaj točkah:
1. Živjo, čeprav sva frenda že XY mesecev, te osebno še ne poznam. Prečekiral sem tvoj profil in pomislil, zakaj se ne bi spoznala. Za konec postaviš neko vprašanje, da se pogovor lahko nadaljuje.
2. Če je vsaj malo zainteresirana, odgovori na vprašanje in morda tudi sama kaj vpraša.
3. Se zahvališ za odgovor oz. še bolje, če nekako komentiraš (ker imaš s tem spet možnost nadaljevanja pogovora) in če je kaj vprašala, odgovoriš.
4. Pogovor vlečeš, dokler gre. Na neki točki pa moraš narest korak naprej in povabit na drink: Bi šla v petek zvečer kaj spit, da se še osebno spoznava? Vseh XY mutual frendov ti lahko potrdi, da boš srečanje preživela.

Če mi je ratalo dobit drink z domnevno zasedeno (tako je vsaj rekla), potem bi pri samski moralo to biti še lažje, saj je tudi njej v interesu koga spoznati. Zdaj, če pijačo sprejme, se moraš pa že potrudit - pokazat zanimanje zanjo in pustit dober vtis, da ne ostane samo pri enem srečanju.
Vsekakor je lažje, če prvi kontakt narediš v družbi. Je pa razlika če to naredi en študent (več družbe in več izbire) ali pa nekdo, ki je na pragu 40. (manj družbe in manj izbire). Ljudje se med seboj poparčkajo in so jim prioritete drugje, časa za družbo je vse manj.

To je v teoriji. V praksi pa si ravno 1364 ki jo je prek IM ogovoril.

Število snubcev se da hitro ugotoviti po všečkih na slikah. Če ima nekaj 10 všečkov, to pomeni, da ima nekaj 100 ali morda največ 1000 prijateljev. V takem primeru tudi število snubcev ne more biti veliko.
Poleg tega odpadejo vsi snubci, ki so od nje malo bolj oddaljeni. Zakaj bi se srečevala z nekom iz nasprotnega konca Slovenije, če ima nekoga precej bližje? In še enkrat - več kot je skupnih prijateljev, boljše so izhodiščne možnosti.

Tako da, možnosti za kontakt so. Res je na začetku malo težko vzpostaviti prvi kontakt, ampak tudi ženska mora igrati igro, kadar je samska in si želi nekoga spoznati.

A nisi rekel, da gres na strik ?

Tinder deluje na podlagi videza tko da ce ne zgledas vsej solidno ne bos imel kej prevec srece gor..

Se sam k zgledam nadpovprecno imam vcasih tezave s povprecnimi puncami ki so polne sebe zrd moskis ki vseckajo vse povprek samo da ga namocijoo.

Dobr zdej ze ocitno trolas sam plesavost ni neka huda rec ce se znas nositi z njo.

Poglej jason stathama npr tip je frajer pa nima las.

jest10 ::

Blinder je izjavil:

jest10 je izjavil:

Blinder je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Torej vidva pristasa coachev,kaksne uspehe zanjeta zaradi znanja ki sta pridobila z uzivanjem njihovih modrosti?

Afričanka pravi, da je zaljubljena vame ampak zahvaljujoč se naukom coacha vem, da v resnici ni zaljubljena.
Občasno dejtam eno bejbiko, ona pravi, da bi rada bila z mano, da bi se morala bolj družit midva. Ampak njena dejanja kažejo drugo sliko. Zahvaljujoč se coachu sem spoznal, da je treba gledat dejanja in ne to, kar nekdo reče. Zahvaljujoč se coachu tudi imam precej jasno sliko, kaj se dogaja v glavi te punce.
Zahvaljujoč se coachu sem imel mogoče dveletno razmerje s punco brez, da bi ga pokvaril z podrejanjem njej ali z pretirano iskrenostjo do nje.
Zahvaljujoč se naukom coacha vem, da se privlačnosti ne da kupiti, zato onlyfansovkam ne dajem nič denarja v upanju, da bi jim na tak način postal všeč.

Resno.

kira budala

Ja, sej vemo, da si. Taka fejst nesposobna

PovemVfaco ::

Miki N je izjavil:

Ej, Faćo, svetoval bi ti našo Pitlitko, če jo nisi že. Sploh, če si malo kinky - to je zalogaj zate!

Sj mogoč je fajn ženska, sam kj naj še z eno, itk sm na robu kapacitet, do 2026 mam zasedeno vse

PovemVfaco je izjavil:

Miki N je izjavil:

Ej, Faćo, svetoval bi ti našo Pitlitko, če jo nisi že. Sploh, če si malo kinky - to je zalogaj zate!

Sj mogoč je fajn ženska, sam kj naj še z eno, itk sm na robu kapacitet, do 2026 mam zasedeno vse

EJ Pitlitka, samo tole, da te pa še Faćo noče pritisniti, ki je sicer jebać širokega spektra ... mogoče pa se je res za zamisliti, kaj se dogaja? Da se ne staraš? :|

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Miki N je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

Miki N je izjavil:

EJ Pitlitka, samo tole, da te pa še Faćo noče pritisniti, ki je sicer jebać širokega spektra ... mogoče pa se je res za zamisliti, kaj se dogaja? Da se ne staraš? :|

No ona kriva, jz sm kriv, čsovno ne gre skoz. Ženska nkol ni kriva, toj zlato pravilo. Ti bi hitr mel porisan avto s ključi s takimi napakami.

Telbanc ::

Pregovor je, "da sita vrana ne verjame" lačni.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Telbanc je izjavil:

Pregovor je, "da sita vrana ne verjame" lačni.

No, to tud. jz tud težko verjamem, de kdorkol ne bi mogu enih par zapecat

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

Pejt na kur.e. Kolega je enkat vzel dve naenkat, in je bil zlo zadovoljen.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

tikitoki ::

Kayzon je izjavil:

Tinder deluje na podlagi videza tko da ce ne zgledas vsej solidno ne bos imel kej prevec srece gor..

Se sam k zgledam nadpovprecno imam vcasih tezave s povprecnimi puncami ki so polne sebe zrd moskis ki vseckajo vse povprek samo da ga namocijoo.

Hoces reci, da ne dosegas konkurence?

Izgovori so bolj enostavni. To tko k nekdo k rece da nima cajta migat, gre pa na dan 100x v hladilnik, pol pa sprasuje za tablete za hujsanje. :))

zodiak ::

Gagatronix je izjavil:

V sanjah te je ugledal.

Pa povej pol , kje pa so ti visoki krogi? Bi se kuj včlanil a ne???

"For when a man knows not what port he sails, no wind is favorable"

111111111111 ::

CiClon je izjavil:

Ha, ha, ha.... :D Katera izjava. Mislim WTF?

Meh, tale tema je čist preveč derailala. Sami imbecili. Čau, čau...
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

Ta izjava je statistično dejstvo. ne vem kaj je čudnega?

Verjetnost, da bejba, ki top zgleda, visi na slotech in posta po takih temah je zanemarljivo majhna.

Sej za tipe velja isto :))

johnnyyy ::

GummyBear je izjavil:

Tako da, možnosti za kontakt so. Res je na začetku malo težko vzpostaviti prvi kontakt, ampak tudi ženska mora igrati igro, kadar je samska in si želi nekoga spoznati.

Še enkrat eno je teorija drugo je praksa. Z drugimi besedami, koliko kontaktov si pridobil na ta način oz. koliko zmenkov/kavic/druženj si na ta način dobil. Jaz ne poznam človeka ki je na ta način pridobil bejbo. Poznam pa 2 ki sta nasedla, kjer je šlo za scam in so ju potem izsiljevali za denar.

CiClon je izjavil:

Verjetnost, da bejba, ki top zgleda, visi na slotech in posta po takih temah je zanemarljivo majhna.

Če ženska nima konkretno preveč kil, lahko vsaka zgleda lepo, vprašanje je samo koliko časa bo uporabila da bo urejena. Za dobro vezo je bolj pomembno da si sorazmerno kompatibilien v mišljenju, da na stvari gledaš iz podobne perspektive, kot neka lepota.

sci3nc3 ::

Vsake toliko časa odprem temo in vidim, da se vrtite v začaranem krogu.
Je kdo pomislil, da bi si lahko med seboj pomagali? Zberite kakšne uporabne nasvete (kje so šanse osvajanja najboljše, o čem se pogovarjati na dejtih, kdaj je pravi čas za kakšen korak itd.) in boste imeli vsi nekaj od tega. Če je na temo moško-ženskih razmerij napisanih toliko knjig, potem to ni neko samoumevno področje, ampak nekaj kar bi se moral naučiti vsak. S prepiranjem ne boste prišli nikamor.

link_up ::

Bejbe cenijo samo dve stvari. Samostojnost in odlocnost. Ne bi, ne bi, ne vem, mogoce ali pa ti dej. Samo gledale bodo kdo je ta cepec, ki si misli, da je ne vem kaj. Kako lahko grem z njim?
In and Out

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: link_up ()

johnnyyy je izjavil:

GummyBear je izjavil:

Še enkrat eno je teorija drugo je praksa. Z drugimi besedami, koliko kontaktov si pridobil na ta način oz. koliko zmenkov/kavic/druženj si na ta način dobil. Jaz ne poznam človeka ki je na ta način pridobil bejbo. Poznam pa 2 ki sta nasedla, kjer je šlo za scam in so ju potem izsiljevali za denar.

Na friendlisti nimam oseb, katerih verodostojnosti ne morem potrditi. Če je ženska na kakšni sliki s katerim od mojih prijateljev/prijateljic ali če v stavkih prepoznam narečje in se sklada z njenim krajem bivanja, potem mi to zadostuje (lahko rečem, da ni fejk profil). Fokus je na ženskah, ki so max 20 km oddaljene od mene (ja, kar nekaj samskih se najde). Sem tako že nekaj žensk povabil na pijačo, pa niti ne iščem aktivno. Vse se niso odzvale, s tremi sem se dobil, zaenkrat se z nobeno nisem resno zapletel. Pravim samo, da se da spoznat, ampak če bi večkrat poskušal, se bi verjetno s kakšno tudi bolj ujel.

Kvatebrigic ::

Kayzon je izjavil:

Točno to sem jaz napisal par postov nazaj... Če nisi hud, te pač ne lajkajo. Ker dobijo n lajkov na dan od bolj hudih.

sci3nc3 ma prav. dejmo zbrat kakšne nasvete na kup, ne da se drkamo v glavo. Mamo tle par težkih podiralcev na kupu (s sicer vprašljivo kakovostjo v modernem svetu) za katere se pa izkaže da je njihov glavni adut videz (looking at you Kayzon!), mamo par folka ki se poslužujejo nasvetov coachev (za kar jih je nujno treba shame-at, čeprav nasveti niso nujno slabi), mamo slotechovke ki se kar same ponujajo, pa jih vseeno noben noče...
Ugotovil smo da v real life-u zelo težko najdeš žensko, če nimaš hudo široke družbe okoli sebe, ugotovil smo da na Tinderju tudi težko najdeš kakšne če si avarage ali manj..
Torej vprašanje je, kako povprečni slotechovec, ki ima 3 frende in decent job in je avarage decent looking dude z lepo plačo, ki ga na Tinderju ne povohajo, pride do prvega dejta z neko samico? In to ni Pithlit.

link_up je dal dober nasvet. Samostojnost in odločnost. Can confirm, deluje ko imaš žensko enkrat pred sabo v živo.

jest10 je izjavil:

Blinder je izjavil:

jest10 je izjavil:

Blinder je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Resno.

kira budala

nesposobna je tvoja mati, ki te je dala takega na svet

Kvatebrigic je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Točno to sem jaz napisal par postov nazaj... Če nisi hud, te pač ne lajkajo. Ker dobijo n lajkov na dan od bolj hudih.

sci3nc3 ma prav. dejmo zbrat kakšne nasvete na kup, ne da se drkamo v glavo. Mamo tle par težkih podiralcev na kupu (s sicer vprašljivo kakovostjo v modernem svetu) za katere se pa izkaže da je njihov glavni adut videz (looking at you Kayzon!), mamo par folka ki se poslužujejo nasvetov coachev (za kar jih je nujno treba shame-at, čeprav nasveti niso nujno slabi), mamo slotechovke ki se kar same ponujajo, pa jih vseeno noben noče...
Ugotovil smo da v real life-u zelo težko najdeš žensko, če nimaš hudo široke družbe okoli sebe, ugotovil smo da na Tinderju tudi težko najdeš kakšne če si avarage ali manj..
Torej vprašanje je, kako povprečni slotechovec, ki ima 3 frende in decent job in je avarage decent looking dude z lepo plačo, ki ga na Tinderju ne povohajo, pride do prvega dejta z neko samico? In to ni Pithlit.

link_up je dal dober nasvet. Samostojnost in odločnost. Can confirm, deluje ko imaš žensko enkrat pred sabo v živo.

Hvala, hvala.

Ne, to ni Pithlit. Ker pri njej imate v resnici zelo zelo male šanse. Lahko pa spijemo tisto kavico. Pa več kot očitno za večino ljudi tista kavica ni kavica, ampak je nekaj več. Ne vem sicer kaj ampak...

No, pa da razjasnim zakaj imate tolk male šanse... Zato ker se vse te budalaštine o tem kako so babe nad 40 zgonjene, kako so vse babe lajdraste, kako vse gledajo sam na keš, etc, etc... Zrcalijo direkt nazaj na vas. Kako naj vas bilokatera punca ki da kaj nase vzame resno, če ste že v štartu tolk enodimenzionalno površinski da še pika zdrsi z vas?

Ne vsi, daleč od tega. Ampak praktično čist vsi heroji v tej temi. K pa baba prevzame iniciativo je pa hitro rep med noge zato ker ne dosega nekih standardov. Pa je grda in debela in zafrustrirana zato ker je na 'geekovskem forumu'.

Čez vikend bom na obali nekje. Ker očitno je prehudo se v avto vsest pa se nekam zapeljat z avtom da nekoga spoznaš. Pustimo stat to da je moj predlog za kavico vedno bil "se dobimo nekje na pol poti. Al pa mogoče v kaki Ljubljani (k skor vedno grem mal v konzolkota pobrskat)". Da ne bo pomote, ne obljubim da bom imela tistih 15min za kaj spit... ker imam stvari za počet. Fordi me pa ne zanimajo (mogoče Fiesta St, definitivno kak Mustang iz 70' prejšnjega stoletja... Sam to je pa tud to, Focus odpade).

delavec44 ::

Mačko že imaš?

Blinder je izjavil:

jest10 je izjavil:

Blinder je izjavil:

jest10 je izjavil:

Blinder je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Resno.

kira budala

nesposobna je tvoja mati, ki te je dala takega na svet

Na tem nivoju delujete precej patetično. In če je to že majhen pokazatelj kako delujete izven foruma... hja, ni čudno da punce vihajo nosove nad vami. "Yo mama" jokes so, tko, bitch please... don't make me mop the floor with your face.

delavec44 je izjavil:

Mačko že imaš?

Mam jih 7. Nobena ni moja.

No, ena je. Sam za to božat rabiš licenco.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Pa on je začel s tem otročjim obnašanjem, moderatorji pa ne naredijo ničesar. Ti pihlit tudi nisi nedolžna glede grdega obnašanja tle

socialec ::

Bistvo je v lovu in če se vidi, da se nekaj prelahko ponuja, se dvomi o kakovosti oziroma se privzema neka past.

Razlika je sicer v 'lovni uspešnosti', kjer so ženske kratkoročno v prednosti zaradi bioloških danosti in manj izrazitih hormonsko pogojenih nagonov, pri nekaterih moških pa je težava glede odsotnosti zbirke dolgolasih skalpov za pasom tudi zaradi modernih družbenih omejevanj in preprič-ev-anj.

Figurativno pisano.

Zakaj lokalni dilerčki in kriminalčiči niso inceli in ne pišejo po takih temah? Zgleda so imuni nq take probleme:|
««
23 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13321005 (17710) FormerUser
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

6913142 (9859) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17412190 (7426) cryptozaver
»

Prevaran (strani: 1 2 3 4 )

19017023 (10461) Nejc Pintar

Več podobnih tem