» »

Ženske

Ženske

««
22 / 27
»»

Kayzon ::

Kvatebrigic je izjavil:

KAVINSKY je izjavil:

Napaka, ženska se more zanimati zate.
Veš koliko fukfehtarjev se zanima za žensko, ti pa slikan v avtu s depresivnih ksihtom in opisom, kjer pišeš, da iščeš pravo ljubezen, pa da imaš rad meme in sloteh. Ti portali imajo tudi ukano, da te prve 1 ali 2 tedna boostajo in tako pritegnejo. Lahko brišeš račun na tedenski ravni in postaviš identičnega.

Pojdite v naravo, malo se lepo oblecite, uredite frizuro in brado, ter posnamite par selfijev. Dodajte nek realen bio, poglejte malo vzorce po spletu. Nisem lepotec, ampak zmenkov mi ni bila težava dobiti.

Sej tle je problem. Ženska se mora zanimat zate, pomen da morš nekak izstopat. Torej be chad and dont be ugly.
Problem je tudi, da na dating appih tipi zasipajo ženske z lajki. Baje jih dobijo po 30, 40 ali več na dan. To valda ne more pohendlat, na hitro preleti, parim chadom odpiše, ostale ghosta.
Tu bi tipi sami veliko naredili, če nebi lajkali vsepovprek. Ženske s tem dobijo fejk občutek hudače in da imajo izbire neskončno mnogo. Kot je en prej napisal - valda ne bo en iz Hodoša šel k eni v Portorož, ampak lajkal jo je pa vseeno..

Pa počekirajte konkurenco - chadov ki so 185+, blue eyes with a six pack se res nemanjka...

Tole se bere kot nekaj kar bi devicnik napisal :D

KAVINSKY ::

Kayzon je izjavil:

Mar bo treba nazaj odpreti sezono kitolova in našemu prijateljčku pomagati? 8-)

Take lahko samo usmeris,pomagati si morajo pa sami.

Miki N ::

KAVINSKY je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Mar bo treba nazaj odpreti sezono kitolova in našemu prijateljčku pomagati? 8-)

Ja saj. Točno to, se je treba podati na odprto morje, kjer so kitovke še za silo športne ... ne pa čakati na une nasedle na obali!

GummyBear ::

bm1973 je izjavil:

GummyBear je izjavil:

Saj so ti že povedali, da online portali NE DELUJEJO.

Meni so...

Od sex-chatov včasih, ki jih ni več, do IRCa, preko portalov ala Badoo do ona-on in urgence.

Povsod kaj dobil...

Pišeš v pretekliku - kar ni enako sedanjiku.
Verjamem, da je nekdaj to delovalo. Ampak potem je nekdo pogruntal, da je iskanje partnerja lahko dober biznis.
Ko vidiš, da je stvar donosna, temu prilagajaš delovanje aplikacije. Misliš da je administratorjem mar, koliko žensk boš ti gor dobil?

sbawe64 ::

Napeto spremljam vsak nov del telenovele, kje je sedaj Hangman ? Je zbežal nazaj v votlino ?

KAVINSKY je izjavil:

Kvatebrigic je izjavil:

Sej tle je problem. Ženska se mora zanimat zate, pomen da morš nekak izstopat. Torej be chad and dont be ugly.
...
Pa počekirajte konkurenco - chadov ki so 185+, blue eyes with a six pack se res nemanjka...

Z takim incel pristopom, prav gotovo ne bo rezultatov.

Saj pravim, nisem nič posebnega. Pa mi ni bilo problem dobiti zadetkov. Greš ven z kolegi športat, te slika kdo v hribih, na plezalni steni, kolesu, ob konju ali kravi... V opis navedeš kaj približno delaš, neke zanimive hobije, ki jih imaš, pa nek smešen komentar na koncu. Tudi kar se tiče komuniciranja naprej če dobiš match, moraš pokazati neke komunikacijske sposobnosti. Polcisko zasliševanje o hobijih pač to ni.

Kar dobiš je pa druga. Z enimi sem ostal prijatelj. Z drugimi ni bilo nič po prvem zmenku, z kakšnimi par zmenkov, med rjuhe ali zadnji sedež avta, četrte daljše razmerje.

Pozabljaš da ti ni si navaden incel iz kleti (kolegi, prostočasne aktivnosti).
Kdaj si nazadnje dobil na dating appsih kak match in celo šel kam v RL ?
2020 is new 1984
Corona World order

sci3nc3 ::

Mojstri osvajanja, ki ste sposobni vsaki omehčat kolena, dajte mi nekaj povedat...

1. Coachi pravijo, da mora ženska imeti občutek, da je ujela moškega. Zgodovina pravi, da smo moški lovci in mora moški ujeti žensko. Razni jebači na družbenih omrežjih vabijo ženske na pijačke. Kako naj ima tukaj ženska občutek, da je ujela moškega, če moški teži ženski s pijačko? Kakšen coach bi rekel, da se tu voha obupanost, kar pa ženske odbija. Pa niti ne rabi biti vabilo online, lahko žensko povabiš na drink v neki spontani situaciji. Kako ženska tukaj ne bi vohala obupanosti in bi imela občutek, da je ona ujela njega? Če hoče ženska imeti občutek, da je ujela moškega, si to predstavljam, da ona da pobudo - ampak to je v nasprotju s tem, da lovimo moški.

2. Pravijo, da se ženske najlažje spoznava v krogu prijateljev in znancev. Sam imam zelo širok krog poznanstev (tako M kot Ž), ampak ne pomnim, da bi mi kdaj kdo kakorkoli tu pomagal. Zdaj niti ničesar ne iščem, ampak enako je bilo tudi 15 let nazaj, ko so mi bile ženske še izziv. Tu pa tam me je kdo vprašal, zakaj si ne poiščem kakšne ženske oz. kaj čakam, to pa je vse. Ne vem, kakšne izkušnje imate drugi, ampak jaz sem v krogu poznanstev spoznal samo koga, ki je potreboval kakšne IT storitve (biznis). Bi bilo zanimivo slišati, kako se drugi spoznajo v takih krogih.

Telbanc ::

Po mojih izkušnjah bolj kot kakšno sladkobesedičenje in dolgočasno nakladanje pomaga ob pravi kemiji najbolj poln tošl. Sploh če si gentleman stare šole tud pomaga. Sam ne moreš ženske povabit na kavo, pol pa ti reče, veš kaj doma nisem imela časa nič pojest, greva na orado in škampe. Ti pa gledaš ko zaboden bik. In če si totalen kreten celo predlagaš delitev stroškov.....
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

sci3nc3 je izjavil:

Mojstri osvajanja, ki ste sposobni vsaki omehčat kolena, dajte mi nekaj povedat...

1. Coachi pravijo, da mora ženska imeti občutek, da je ujela moškega. Zgodovina pravi, da smo moški lovci in mora moški ujeti žensko. Razni jebači na družbenih omrežjih vabijo ženske na pijačke. Kako naj ima tukaj ženska občutek, da je ujela moškega, če moški teži ženski s pijačko? Kakšen coach bi rekel, da se tu voha obupanost, kar pa ženske odbija. Pa niti ne rabi biti vabilo online, lahko žensko povabiš na drink v neki spontani situaciji. Kako ženska tukaj ne bi vohala obupanosti in bi imela občutek, da je ona ujela njega? Če hoče ženska imeti občutek, da je ujela moškega, si to predstavljam, da ona da pobudo - ampak to je v nasprotju s tem, da lovimo moški.

2. Pravijo, da se ženske najlažje spoznava v krogu prijateljev in znancev. Sam imam zelo širok krog poznanstev (tako M kot Ž), ampak ne pomnim, da bi mi kdaj kdo kakorkoli tu pomagal. Zdaj niti ničesar ne iščem, ampak enako je bilo tudi 15 let nazaj, ko so mi bile ženske še izziv. Tu pa tam me je kdo vprašal, zakaj si ne poiščem kakšne ženske oz. kaj čakam, to pa je vse. Ne vem, kakšne izkušnje imate drugi, ampak jaz sem v krogu poznanstev spoznal samo koga, ki je potreboval kakšne IT storitve (biznis). Bi bilo zanimivo slišati, kako se drugi spoznajo v takih krogih.

Od kje ta obsesija s temi kvazi coachi?

delavec44 ::

Telbanc je izjavil:

Po mojih izkušnjah bolj kot kakšno sladkobesedičenje in dolgočasno nakladanje pomaga ob pravi kemiji najbolj poln tošl. Sploh če si gentleman stare šole tud pomaga. Sam ne moreš ženske povabit na kavo, pol pa ti reče, veš kaj doma nisem imela časa nič pojest, greva na orado in škampe. Ti pa gledaš ko zaboden bik. In če si totalen kreten celo predlagaš delitev stroškov.....

Za dobiti kešpičko (ali kako že Klemen reče) vsekakor.

Blinder ::

sci3nc3 je izjavil:

1. Coachi pravijo, da mora ženska imeti občutek, da je ujela moškega.

Ženska ulovi moškega v svojo mrežo. Ki jo postavi z njeno privlačnostjo. Coachi še vedno pravjo, da mora moški dajat pobudo, imet iniciativo.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Telbanc je izjavil:

Ne bi se rad hvalil, ampak ženska povprečne postave v povprečni restavraciji ne more pojesti za tako ceno, kolikor je mene stala najdražja večerja. Priznam, da sem porcijo še sam komaj pospravil, čeprav smo 4 ure sedeli za mizo. O znesku pa raje ne bi...

sci3nc3
"all you can eat" restavracije ponavadi niso smrt za denarnico.
2020 is new 1984
Corona World order

Blinder je izjavil:

sci3nc3 je izjavil:

Ženska ulovi moškega v svojo mrežo. Ki jo postavi z njeno privlačnostjo. Coachi še vedno pravjo, da mora moški dajat pobudo, imet iniciativo.

Torej vidva pristasa coachev,kaksne uspehe zanjeta zaradi znanja ki sta pridobila z uzivanjem njihovih modrosti?

111111111111 ::

sci3nc3 je izjavil:

Ona se dobro zrihta ti se pa prilimaš nanjo in jo osvajaš za rožami, besedami, sprehodi...

In tako misli, da te je ujela. :D

Telbanc je izjavil:

Če jo povabim na kavo, ona bi pa orado in škampe, so pa tamle vrata in naj te ne udarijo po hrbtu. Pa sem imel zmeraj poln tošl.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

Gagatronix ::

Kayzon je izjavil:

sci3nc3 je izjavil:

Od kje ta obsesija s temi kvazi coachi?

Saj bo enkrat dobil punco, pa mu bo hitro jasno, da so te coachi navadni gobezdaci.

Zanimivo mi je tudi, da nekateri razmišljate, kako boste z nekaj obiski fitnesa zdaj čisto impresionirali ženske.

Kakšna kila bo res manj, pa kakšna mišica bo več - to pa je to. Glede na celoten videz je to zelo malo. Višina bo ostala ista, obraz bo še zmeraj isti, še zmeraj boste imeli visoko čelo ali plešo, morda kakšne zobne nepravilnosti... ne bo bistvene razlike.

Mislim da še najbolj odločilen je obraz. Če je ženska v obraz lepa za pogledat, me ne motijo očala, ali če nosi zobni aparat, ali če je pegasta, ali če spremeni frizuro itd. Šele potem pride na vrsto njena postava in telesne obline. Če ima večjo košarico bo avtomatsko pritegnila več pogledov, ampak ona tega ne more spremeniti z nobeno telovadbo, nobenimi vajami, nobenim fitnesom.

bm1973 ::

sbawe64 je izjavil:

sci3nc3
"all you can eat" restavracije ponavadi niso smrt za denarnico.

Slow food pa je...

Magic1 ::

Jaz bi prej rekel, da je bolj odločilen gobec. Nekdo, ki zgleda normalno in je zelo zabaven, ogovori vsako, ima veliko več šans. Sej lep izgled pomaga, samo ne tolk.
Magic

Vice je izjavil:

socialec je izjavil:

Sem mislil, da je to tema, kjer si ljudje dajejo upanje, sploh dolgosamski :D

Problem "dolgosamskih" je v tem, da jim tudi psihiater nebi mogel dopovedat, da so oni sami sebi problem.

Problemi za "dolgosamskost" so različni. Ti dam nekaj primerov:

1. Zase bi rekel, da preveč razmišljam, o čem se je primerno pogovarjati, kdaj je primeren čas za šalo in od katere mere se šaliti. Ne samo na zmenki, tudi na splošno to velja, dokler človeka ne "preberem". Menda po določenem času postanem zelo zabaven tip človeka, prej pa zaradi vsega razmišljanja delujem precej resno.
2. Poznam par ljudi, ki so malo preveč splošno razgledani. Tak človek se bo ob vsaki temi spustil preveč v podrobnosti in pogovor se hitro zaključi, ker mu sogovornik ne more slediti.
3. Obstajajo tudi taki ljudje, ki jim komunikacija dela probleme. Nekateri so sramežljivi in ne morejo vzdrževat očesnega stika ali pa odgovarjajo zelo na kratko. Spet eni drugi govorijo precej nepovezano.
4. Potem imaš cel kup ljudi, ki na različne načine oddajajo negativno energijo. Takšnega si človek ne želi imeti niti za prijatelja, kaj šele da bi z njim šel na zmenek.
5. Nekateri so morda res podpovprečnega izgleda in niti niso pripravljeni nič narediti, da bi si možnosti izboljšali. Hkrati pa morda ciljajo previsoko in niso pripravljeni spustiti kriterijev, da bi dobili kaj iz "nižjega razreda".
6. Enim pač resne zveze prej niso bile prioriteta, potem pa življenje prinese druge obveznosti in naenkrat ni časa za iskanje ženske.

Odvisno od tega, koliko časa si "dolgosamski", lahko to prinese tudi druge probleme - recimo pomanjkanje izkušenj. Ženska ima pri 30. letu lahko že ogromen bodycount (št. spolnih partnerjev), moški pa je na tem področju lahko še čisto zelen. Spet poznam primere, ko se ženske ne upajo niti dotakniti (pa si jo želijo) in tako zamudijo priložnost - ženska bo to razumela kot nezainteresiranost.
Če nimaš za sabo vsaj nekaj zmenkov, je že zmenek sam po sebi lahko neroden - od tega, da pride do neprijetne tišine, do tega da si kakšen "signal" narobe interpretiraš in stvar poslabšaš, morda negotovost in predolgo čakanje - padeš v friendzone, lahko pa preprosto "zmrzneš". Ob prebiranju te teme pa lahko postaneš še bolj zmeden in res ne veš, kdaj bi kaj naredil.

Vse kar je z zmenki povezano, izboljšaš samo tako, da hodiš na zmenke. To pomeni, da moraš najprej spoznat primerno žensko - tako, s katero si pripravljen imeti neko razmerje. Kako hitro spoznavaš primerne ženske je spet odvisno od marsičesa. Še enkrat - žensko je treba najprej malo spoznat, ne moreš jih kar na ulici ustavljat in vabit na zmenke (ali pa online pošiljat friend requeste). Skratka, problem lahko povzroča nove probleme.

Cveto ::

A vam povem nekaj glede žensk in denarja: niso vse mahnjene na denar niti niso ve take, da bi to izkoriščale. Vejo pa, da denar pomeni, da je nekdo sposoben nekaj narediti iz sebe. Denar pomeni tudi moč, kar je lastnost, ki jo ženske najbolj cenijo. In svobodo.

Psychonaut99 ::

Denar nima nič kaj dosti pri tem, če znaš žensko dobro zadovoljit ti bo sama plačala vse in potem še prosila za še kljub temu, da ima doma moža in 2 otroka. Seveda bo še vedno ostala s premožn
im ampak kurac bo iskala drugje..

Zgodovina sprememb…

zodiak ::

Gagatronix je izjavil:

zodiak je izjavil:

Počasi se približuje konec leta. Se bo tu dalo spoznat kakšno na decemberski večer. Lahko bi celo kdo organiziral kak vikend izlet v Beograd za novo leto ali božič recimo. Bi vsi prišli z puncami domov. Pač nekakšno jutranje mišljenje.

Z nacickano zafnano srbkinjo ? Ne hvala.

Slovenke tako dobiti ne moreš. Drugega ti ne preostane.

Blinder ::

Kayzon je izjavil:

Torej vidva pristasa coachev,kaksne uspehe zanjeta zaradi znanja ki sta pridobila z uzivanjem njihovih modrosti?

Afričanka pravi, da je zaljubljena vame ampak zahvaljujoč se naukom coacha vem, da v resnici ni zaljubljena.
Občasno dejtam eno bejbiko, ona pravi, da bi rada bila z mano, da bi se morala bolj družit midva. Ampak njena dejanja kažejo drugo sliko. Zahvaljujoč se coachu sem spoznal, da je treba gledat dejanja in ne to, kar nekdo reče. Zahvaljujoč se coachu tudi imam precej jasno sliko, kaj se dogaja v glavi te punce.
Zahvaljujoč se coachu sem imel mogoče dveletno razmerje s punco brez, da bi ga pokvaril z podrejanjem njej ali z pretirano iskrenostjo do nje.
Zahvaljujoč se naukom coacha vem, da se privlačnosti ne da kupiti, zato onlyfansovkam ne dajem nič denarja v upanju, da bi jim na tak način postal všeč.
Sigurno se še kaj najde ..
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

johnnyyy ::

sci3nc3 je izjavil:

Nihče ti ne bo pomagal na način, da ti bo pripeljal bejbo in bo rekel "To je Nina, je samska, pa full si ji všeč". Večinoma se stvari delajo "podtalno". Recimo jaz sem svojo spoznal na nekem druženju sošolcev, ki je skoraj padlo v vodo in sva prišla samo jaz in sošolka, zraven pa sta bila še moj kolega in njena kolegica. Potem pa sem bil s to sošolko v kontaku in sem ji omenil neko gasilsko veselico in ženska je rekla, da bi ona tudi šla in da bi lahko šla skupaj. No potem so se načrti malce spreminili, saj je sučajno imela na obisku kolegico (s katero smo se takrtat videli) in bo šla zraven (no kolegica ni bila na obisku, ampak se je pripeljala 50km daleč samo zaradi mene - seveda tega jaz nisem vedel) in tako so se potem naprej stvari tako "naključno" odvijale. No zadaj ni bilo "nobenega naklučja" pač samo malce trme in precej taktiziranja z ženske strani.

Pa od kolegic sem slišal še precej podobnih stvari. Ko so se dobile z neko družbo na pijači in je mimo "slučajno" prišla kolegica in se jo je povablo zraven. V resnici je bilo tako da so se ženske med sabo pogovarjale, pa je ena povedla, da se dobi z nekimo družbo, pa da je tam par OK tipov in ona se je pojavila tam.

Hangman ::

sbawe64 je izjavil:

Napeto spremljam vsak nov del telenovele, kje je sedaj Hangman ? Je zbežal nazaj v votlino ?

Evo me. Malo sem se odmaknil od debate, ker vidim, da nikamor ne vodi. Niti približno nismo vsi na forumu v isti starostni skupini, niti nimamo vsi enako izkušenj, pametovat pa zna vsak.

Glede povabila @Pithlit na kavo: Sposobi se, da se ji najprej zahvalim. Preprosto se mi ne da vozit samo za eno kavo - tudi zaradi slabe pretekle izkušnje. V osnovi je moje vprašanje bilo, kam se splača iti spoznavat. S tem sem mislil na neke splošne predloge/ideje (kar imaš v vsakem mestu), ki sem jih tudi pripravljen preizkusiti in poročati. Sigurno pa se ne mislim vozit nekam na morje ali v hribe, samo za to, da bi morda koga tam spoznal. Sem prepričan, da se da še kje drugje koga spoznat. Tudi bivše (2) sem spoznal relativno blizu, samo takrat so bili drugi časi, več izbire itd.

Mogoce pa dobis kej vec kot samo kavo,kaj pa ves mogoce bojo tok letele iskriceee da bos rabil ocala 8-)

delavec44 ::

Hangman je izjavil:

tudi zaradi slabe pretekle izkušnje

To je le slab izgovor, ker sem 100% da Pithlit od tebe ne bo zahtevala denarja za srečanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

johnnyyy je izjavil:

Pa od kolegic sem slišal še precej podobnih stvari. Ko so se dobile z neko družbo na pijači in je mimo "slučajno" prišla kolegica in se jo je povablo zraven. V resnici je bilo tako da so se ženske med sabo pogovarjale, pa je ena povedla, da se dobi z nekimo družbo, pa da je tam par OK tipov in ona se je pojavila tam.

IMO se to da lepo rešiti preko social networkov. Na facebooku imajo nekatere celo javno napisano, da so samske. Če najdeš kakšno z nekaj skupnimi prijatelji, jo dodaš in greš v akcijo. Skupni prijatelji pomenijo neko zanesljivost - lahko se pri njih pozanima o tebi. Pa tudi če pride do zmenka, se je lažje pogovarjati o kakšnih skupnih dogodivščinah.

Sicer pa ljudje se danes na social networkih dodajajo kar tako. Jaz ugotavljam, da imam nekaj takih "prijateljic", ki jih osebno sploh ne poznam (kljub skupnim prijateljem). Vem samo da je samska in za nekatere vem, da aktivno iščejo tipa. Nikoli (tudi če prijateljujeva par let) ni prepozno začeti pogovor in jo povabit na kavo.

Hangman je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Evo me. Malo sem se odmaknil od debate, ker vidim, da nikamor ne vodi. Niti približno nismo vsi na forumu v isti starostni skupini, niti nimamo vsi enako izkušenj, pametovat pa zna vsak.

Glede povabila @Pithlit na kavo: Sposobi se, da se ji najprej zahvalim. Preprosto se mi ne da vozit samo za eno kavo - tudi zaradi slabe pretekle izkušnje. V osnovi je moje vprašanje bilo, kam se splača iti spoznavat. S tem sem mislil na neke splošne predloge/ideje (kar imaš v vsakem mestu), ki sem jih tudi pripravljen preizkusiti in poročati. Sigurno pa se ne mislim vozit nekam na morje ali v hribe, samo za to, da bi morda koga tam spoznal. Sem prepričan, da se da še kje drugje koga spoznat. Tudi bivše (2) sem spoznal relativno blizu, samo takrat so bili drugi časi, več izbire itd.

Torej veš od kje je?

DamijanD ::

GummyBear je izjavil:

johnnyyy je izjavil:

IMO se to da lepo rešiti preko social networkov. Na facebooku imajo nekatere celo javno napisano, da so samske. Če najdeš kakšno z nekaj skupnimi prijatelji, jo dodaš in greš v akcijo. Skupni prijatelji pomenijo neko zanesljivost - lahko se pri njih pozanima o tebi. Pa tudi če pride do zmenka, se je lažje pogovarjati o kakšnih skupnih dogodivščinah.

Sicer pa ljudje se danes na social networkih dodajajo kar tako. Jaz ugotavljam, da imam nekaj takih "prijateljic", ki jih osebno sploh ne poznam (kljub skupnim prijateljem). Vem samo da je samska in za nekatere vem, da aktivno iščejo tipa. Nikoli (tudi če prijateljujeva par let) ni prepozno začeti pogovor in jo povabit na kavo.

Vsekakor se aktivnosti osebkov, ki postanejo samski, na FB povečajo: Tudi brez statusa se lahko vidi, kdo je na "trgu"

socialec ::

111111111111 je izjavil:

Torej veš od kje je?

Eh... Ne rabi keramike! :)

Oliver 1979
Vjeruj U Ljubav

Oliver 1996
U ljubav vjere nemam

Vprašanja ?
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

sbawe64 je izjavil:

Oliver 1979
Vjeruj U Ljubav

Oliver 1996
U ljubav vjere nemam

Ja z leti je postal realen. Tista iz druzga komada je bla res ena... no pustmo to. :|

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

johnnyyy ::

GummyBear je izjavil:

Kolikor sem videl pri sebi in tudi drugih je vedno najtežje izpostavit prvi kontakt. Ko to narediš so vse stvari lažje. In če si se v družbi že enkrat spoznal se ob naslednjem naključnem srečanju že nek znanec.

In prvi kontakt je vedno lažje narediti v družbi nekoga, ki se z osebo že pozna.

Ugotovili smo, da je to z ženskami en sam jeb oz. Zajeb. Ne vem jaz bi recimo pristopil samo, če bi me zelo impresionirala drugače je nebi niti povohal. Da ima nekaj več oz. Izstopa iz množice.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zodiak ()

PovemVfaco ::

sbawe64 je izjavil:

Oliver 1979
Vjeruj U Ljubav

Oliver 1996
U ljubav vjere nemam

Jz tud nimam, sm že zdavni pogruntu, d me majo ženske sam za divji živalski seks, ponavad po več naenkrat, počutm se k kos mesa

jest10 ::

Blinder je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Afričanka pravi, da je zaljubljena vame ampak zahvaljujoč se naukom coacha vem, da v resnici ni zaljubljena.
Občasno dejtam eno bejbiko, ona pravi, da bi rada bila z mano, da bi se morala bolj družit midva. Ampak njena dejanja kažejo drugo sliko. Zahvaljujoč se coachu sem spoznal, da je treba gledat dejanja in ne to, kar nekdo reče. Zahvaljujoč se coachu tudi imam precej jasno sliko, kaj se dogaja v glavi te punce.
Zahvaljujoč se coachu sem imel mogoče dveletno razmerje s punco brez, da bi ga pokvaril z podrejanjem njej ali z pretirano iskrenostjo do nje.
Zahvaljujoč se naukom coacha vem, da se privlačnosti ne da kupiti, zato onlyfansovkam ne dajem nič denarja v upanju, da bi jim na tak način postal všeč.
Sigurno se še kaj najde ..

Resno.
A za te ugotovitve rabiš učitelja:8)
No sej, po napisanem ga dejansko potrebuješ:))

johnnyyy je izjavil:

GummyBear je izjavil:

Kolikor sem videl pri sebi in tudi drugih je vedno najtežje izpostavit prvi kontakt. Ko to narediš so vse stvari lažje. In če si se v družbi že enkrat spoznal se ob naslednjem naključnem srečanju že nek znanec.

In prvi kontakt je vedno lažje narediti v družbi nekoga, ki se z osebo že pozna.

Pristop v nekaj točkah:
1. Živjo, čeprav sva frenda že XY mesecev, te osebno še ne poznam. Prečekiral sem tvoj profil in pomislil, zakaj se ne bi spoznala. Za konec postaviš neko vprašanje, da se pogovor lahko nadaljuje.
2. Če je vsaj malo zainteresirana, odgovori na vprašanje in morda tudi sama kaj vpraša.
3. Se zahvališ za odgovor oz. še bolje, če nekako komentiraš (ker imaš s tem spet možnost nadaljevanja pogovora) in če je kaj vprašala, odgovoriš.
4. Pogovor vlečeš, dokler gre. Na neki točki pa moraš narest korak naprej in povabit na drink: Bi šla v petek zvečer kaj spit, da se še osebno spoznava? Vseh XY mutual frendov ti lahko potrdi, da boš srečanje preživela.

Če mi je ratalo dobit drink z domnevno zasedeno (tako je vsaj rekla), potem bi pri samski moralo to biti še lažje, saj je tudi njej v interesu koga spoznati. Zdaj, če pijačo sprejme, se moraš pa že potrudit - pokazat zanimanje zanjo in pustit dober vtis, da ne ostane samo pri enem srečanju.
Vsekakor je lažje, če prvi kontakt narediš v družbi. Je pa razlika če to naredi en študent (več družbe in več izbire) ali pa nekdo, ki je na pragu 40. (manj družbe in manj izbire). Ljudje se med seboj poparčkajo in so jim prioritete drugje, časa za družbo je vse manj.

zodiak je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

zodiak je izjavil:

Počasi se približuje konec leta. Se bo tu dalo spoznat kakšno na decemberski večer. Lahko bi celo kdo organiziral kak vikend izlet v Beograd za novo leto ali božič recimo. Bi vsi prišli z puncami domov. Pač nekakšno jutranje mišljenje.

A po sebi sodis ? Ker razen ene, ki je bila s Finske, so bile vse moje bivse partnerice Slovenke.

Pithlit ::

Če Slovenke ne moreš dobit se je pa res mal za zamislit.
Life is as complicated as we make it...

StarMafijec ::

Pithlit je izjavil:

Če Slovenke ne moreš dobit se je pa res mal za zamislit.

Jp, Slovenke so znane po radodarnosti.
https://www.mladina.si/96938/tako-mlada...

nevone ::

Za iskanje kakšnih avanturistične si sicer da pomagati z raznimi instant nasveti, če pa iščeš resno zvezo, pa moraš predvsem biti to kar si, ne da se moraš nekaj pretvarjat in glumit. Ko pri sebi razčistiš, kaj si in kaj bi si želel od partnerke, se bodo takšne začele avtomatično pojavljati. Najslabše kar lahko narediš, je da slediš nekim družbenim normam in klišejem o tem, kakšna naj bi ženska bila, in kakšen moraš biti ti, da jo boš lahko osvojil. Si kar si in če kot tak ne moreš dobiti nobene, je bolje da je nimaš, ker vse drugo je recept za polom.

No, seveda, tudi ta recept lahko vodi v polom, nobena strategija ni 100%. :)

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Gagatronix je izjavil:

zodiak je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

zodiak je izjavil:

A po sebi sodis ? Ker razen ene, ki je bila s Finske, so bile vse moje bivse partnerice Slovenke.

Pri meni ni pomembna narodnost. Pomembno bolj je kar ponuja oz. Kar zna. Naše ženske so bolj tako - tako. Vsakemu svoje.

Popolnoma odvisno od tega, v kaksnih krogih se gibljes.

socialec je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Torej veš od kje je?

Eh... Ne rabi keramike! :)

Philit vas je s to keramiko čisto iz tira vrgla vidim. :D

zodiak je izjavil:

Ugotovili smo, da je to z ženskami en sam jeb oz. Zajeb. Ne vem jaz bi recimo pristopil samo, če bi me zelo impresionirala drugače je nebi niti povohal. Da ima nekaj več oz. Izstopa iz množice.

Če čakate na eno tako da izstopa iz monožice, da se morajo posvetit iskrice... bla, bla, bla...

Z žensko greš na kavo. Debata steče... Potem pa vidiš, če ti kaj zabliska. Ne rabiš bit ravno raketni znanstvenik... oz. po odzivih sodeč na tem forumu, je najti žensko precej blizu tega da spraviš človeka na luno.

Zgodovina sprememb…

PovemVfaco je izjavil:

Jz tud nimam, sm že zdavni pogruntu, d me majo ženske sam za divji živalski seks, ponavad po več naenkrat, počutm se k kos mesa

Saj si kos mesa. :D

Ej, Faćo, svetoval bi ti našo Pitlitko, če jo nisi že. Sploh, če si malo kinky - to je zalogaj zate!

Jah, to se samo tepci slinite za lezbijko. :))

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Ti svojo pamet popravi, bizgec. :)

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()
««
22 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13321004 (17709) FormerUser
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

6913142 (9859) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17412190 (7426) cryptozaver
»

Prevaran (strani: 1 2 3 4 )

19017023 (10461) Nejc Pintar

Več podobnih tem