Forum » Loža » IŠče se denarnica
IŠče se denarnica
hoky888 ::
Spoštovani dijaki vegove oz. Obiskovalci!
V sredo 29. 9 2010 sem izgubil usnjeno denarnico z vsemi karticami in dokumenti. Izgubil sem jo po vsej verjetnosti na kakšnem wc-ju ali ko sem šel v šolsko kuhnijo po napitek. Poštenega najditelja, ki mi jo želi vrniti z veseljem povabim na pijačo oz. Kak prigrizek; za zagotovilo pa lahko obdrži ves denar v denarnici.
Denarnica je črna usnjena in ima vse kartice. Kartice so na ime in priimek: rok poje.
Najditelja prosim naj mi vrne vsaj kartice oz. Me kontaktira na tel. št. : 041/771-569
V sredo 29. 9 2010 sem izgubil usnjeno denarnico z vsemi karticami in dokumenti. Izgubil sem jo po vsej verjetnosti na kakšnem wc-ju ali ko sem šel v šolsko kuhnijo po napitek. Poštenega najditelja, ki mi jo želi vrniti z veseljem povabim na pijačo oz. Kak prigrizek; za zagotovilo pa lahko obdrži ves denar v denarnici.
Denarnica je črna usnjena in ima vse kartice. Kartice so na ime in priimek: rok poje.
Najditelja prosim naj mi vrne vsaj kartice oz. Me kontaktira na tel. št. : 041/771-569
- polepsal: OmegaBlue ()
McHusch ::
Če imaš v denarnici vse dokumente, bi jo po mojem moral vsak, ki jo najde in ni totalen retard, vrniti oz. vsaj vreči v najbližji pisemski nabiralnik.
KoMar- ::
Malo čudna je strategija spamanja po naključnih forumih in to še z ALL CAPS, preden so moderatorji popravili.
Hehe, pa Google najde en dober zadetek:
Hehe, pa Google najde en dober zadetek:
Age.Of.Empires.III-RELOADED :: mojblink.com
a mi lahko gdo napiše serijsko kodo na telefonsko št. 041 771 569. -3. logio 709dni 13h 6min. thnx. +0. 682dni 6h 2min. če je kje kaka skupina ki igra age ...
https://mojblink.com/torrent/6195/age_o...?... - Posnetek
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali nagraditi najditelja bančne kartice? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8819 (6682) | Tilen |
» | Presenečen nad poštenostjo ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8908 (4657) | Mipe |
» | Pozabljen denar v reži bankomata - kaj storiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30254 (24505) | fosil |
» | Izgubljeni dokumentiOddelek: Loža | 3491 (3295) | SkIDiver |