Forum » Loža » ocenjena vrednost zemljišč - lastniki
ocenjena vrednost zemljišč - lastniki
tsh2 ::
danes smo to dobili.
mi smo podedovali neko kmetijo in v teh papirjih, ki so prišli danes piše, kot da so lastniki še vedno pokojni lastniki, čeprav je bilo prepisano na mojega očeta. njihov delež lastništva pa je 1/40, 1/39 itd. pri vsaki nepremičnini piše: "zaradi velikega števila solastnikov so podatki vidni le v spletni aplikaciji OVN". oporoka je bila narejena na mojega očeta, ker se je veliko žlahte potegovalo za to kmetijo, čeprav smo samo mi skrbeli za njih.
če gledam tukaj je lastnik pisan prav: http://prostor3.gov.si/javni/login.jsp?...
kako sigurno preverim, da je res moj fotr lastnik celotne kmetije?
kakšen je naslov tiste spletne aplikacije OVN?
mi smo podedovali neko kmetijo in v teh papirjih, ki so prišli danes piše, kot da so lastniki še vedno pokojni lastniki, čeprav je bilo prepisano na mojega očeta. njihov delež lastništva pa je 1/40, 1/39 itd. pri vsaki nepremičnini piše: "zaradi velikega števila solastnikov so podatki vidni le v spletni aplikaciji OVN". oporoka je bila narejena na mojega očeta, ker se je veliko žlahte potegovalo za to kmetijo, čeprav smo samo mi skrbeli za njih.
če gledam tukaj je lastnik pisan prav: http://prostor3.gov.si/javni/login.jsp?...
kako sigurno preverim, da je res moj fotr lastnik celotne kmetije?
kakšen je naslov tiste spletne aplikacije OVN?
matejmesar ::
Preveri na zemljiški knjigi. Tisto je edini merodajen in ažuren podatek o lastništvu.
Imajo tudi elektronski dostop, vendar je potrebno vsak vpogled plačati cca 1,5 eura.
LPM
Imajo tudi elektronski dostop, vendar je potrebno vsak vpogled plačati cca 1,5 eura.
LPM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se kdo kaj spozna na lastništvo, zemljo in mejniki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21561 (12496) | noraguta |
» | Nekdo želi prepisati svoje podjetje name, prosim za nasvete (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15154 (12041) | St235 |
» | Dediščina in izkoriščevalski dedek (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36474 (31588) | erkgheoruugh |
» | Vrednotenje nepremičnin (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13156 (11116) | Okapi |
» | dedovanje - nujni deležOddelek: Loža | 10577 (9531) | MadMicka |