Forum » Loža » IŠRM - Kdaj se mi začnejo predavanja?
IŠRM - Kdaj se mi začnejo predavanja?
technolog ::
Lep pozdrav,
letos sem vpisan v prvi letnik programa IŠRM (interdisciplinarni študij računalništva in informatike), ki ga imata skupaj FMF in FRI. Do prvega je samo še 3 dni, zato se čudim nad neresnostjo ter neodgovornostjo fakultet, saj ni bilo nobene pošte domov, njuni spletni strani pa samo molčita - nobenih novic, obvestil...
Edino FRI je objavil tole http://www.fri.uni-lj.si/si/novice_in_d..., kjer pa nič ne piše glede mojega programa. Piše samo "- univerzitetni program ob 11. uri v predavalnici 1.", kar je izrecno v ednini (en program), to pomeni, da je mišljen njihov program računalništvo in informatika, se pravi, da to ne velja zame.
Ima kdo kaj informacij? Hvala za odgvore.
letos sem vpisan v prvi letnik programa IŠRM (interdisciplinarni študij računalništva in informatike), ki ga imata skupaj FMF in FRI. Do prvega je samo še 3 dni, zato se čudim nad neresnostjo ter neodgovornostjo fakultet, saj ni bilo nobene pošte domov, njuni spletni strani pa samo molčita - nobenih novic, obvestil...
Edino FRI je objavil tole http://www.fri.uni-lj.si/si/novice_in_d..., kjer pa nič ne piše glede mojega programa. Piše samo "- univerzitetni program ob 11. uri v predavalnici 1.", kar je izrecno v ednini (en program), to pomeni, da je mišljen njihov program računalništvo in informatika, se pravi, da to ne velja zame.
Ima kdo kaj informacij? Hvala za odgvore.
- spremenil: technolog ()
In kaj še če do takrat ne bo nič? :)
Kako naj vem pred kater faks nej se četrtega začaram?
Kako naj vem pred kater faks nej se četrtega začaram?
@overlord_tm: Torej mam najbrž prvega pol, če majo frijevci tud takrat...
@shinko: V referat pa sploh ne grem več... Bil sm enkrat pa je bla tm ena tok zoprna baba, da me je skor strah :). Je pa res da sm zamudu uradne ure za 5 minut. Stopim not, pa reče: "Kva'b'rd? Uradnih ur ni več...".
Men je to ful neresno da nč ne povejo. Lahko bi poslal kako sporočilo v isti kuverti kot so poslal potrdilo o plačilu vpisnine, pa jih ne bi nč več koštal pa tud krona jim neb z glave padla.
@shinko: V referat pa sploh ne grem več... Bil sm enkrat pa je bla tm ena tok zoprna baba, da me je skor strah :). Je pa res da sm zamudu uradne ure za 5 minut. Stopim not, pa reče: "Kva'b'rd? Uradnih ur ni več...".
Men je to ful neresno da nč ne povejo. Lahko bi poslal kako sporočilo v isti kuverti kot so poslal potrdilo o plačilu vpisnine, pa jih ne bi nč več koštal pa tud krona jim neb z glave padla.
JCD ::
technolog,
za fmf ti prav lepo piše, da se začne v ponedeljek, samo zgleda, da ne znaš ponajti...
za fmf ti prav lepo piše, da se začne v ponedeljek, samo zgleda, da ne znaš ponajti...
JCD ::
Seveda. Aja, samo za prve letnike (podelitev indeksov) pa res ne piše kdaj je. Pardon.
link
Čisto odspodaj je.
link
Čisto odspodaj je.
Aha... No sej se moram itak še enkrat oglasit v LJ, če ne druzga ker morem nardit karto na LPP, pa se bom pozanimal.
Če pa kdo še kaj ve (mogoče kak bodoči sošolec), potem pa bom zelo vesel, če napiše.
Če pa kdo še kaj ve (mogoče kak bodoči sošolec), potem pa bom zelo vesel, če napiše.
ahac ::
Mogoče ti bo fri-info forum kaj pomagal: http://fri-info.net/forum/viewforum.php..., čeprav IŠRM oddelk je dost mrtu.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Bojevnik ::
Sicer je že kar nekaj od kadar sem bil bruc, tako da se ne spomnim natančno. Toda ali se ne prvim letnikom predavanja začnejo kasneje kot višjim letnikov?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 362501 (24693) | nejc_nejc |
» | FRI ali IŠRMOddelek: Šola | 3014 (2442) | Yacked2 |
» | FRI (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 48440 (35960) | awy |
» | Fakulteta Računalništva in informatike v Ljubljani - FRIOddelek: Šola | 2757 (1781) | mkos2 |
» | ISRM na fri in fmfOddelek: Šola | 3679 (3307) | Bor H |