Forum » Zvok in slika » Mikrofon
Mikrofon
jizzer ::
Zdravo!
Jaz nevem zakaj samo ma vedno problem s temi jacki...Ko sem danes vun vzel (potegno vun) en mikrofon pa sem dal drugega noter ko je na slusalkah (prej sem mel enega posebej pa sem ga nekam posodo) pa mi ne dela iz neznanih razlogov... Resetiro sem compa ne pomaga nič mikrofon pa ne dela...Mogo bi delat ker je novi..Se pa spomnim da sem vedno v življenju mel probleme s totim k**com... Hvala za pomoč!
LP!
EDIT: Če dam v jack za zvok pol mi mikrofon dela če pa ga dam tam ko bi mogo bit za mikrofon pa ne lol :S
Jaz nevem zakaj samo ma vedno problem s temi jacki...Ko sem danes vun vzel (potegno vun) en mikrofon pa sem dal drugega noter ko je na slusalkah (prej sem mel enega posebej pa sem ga nekam posodo) pa mi ne dela iz neznanih razlogov... Resetiro sem compa ne pomaga nič mikrofon pa ne dela...Mogo bi delat ker je novi..Se pa spomnim da sem vedno v življenju mel probleme s totim k**com... Hvala za pomoč!
LP!
EDIT: Če dam v jack za zvok pol mi mikrofon dela če pa ga dam tam ko bi mogo bit za mikrofon pa ne lol :S
- spremenil: jizzer ()
Hvala ... še vedno nisem pogruntal...še nekaj je...če je mikrofon normalno proklopljen nemorem govorit samo frendu se slišijo windows soundi(Skype) celi šit je to :S
Zgleda da je hin zazna mi samo mikrofon ne dela...zdaj niti ne več pod speakers...samo čudno ker mikrofona nisem nikol uporablal!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | šum pri snemanjuOddelek: Zvok in slika | 1502 (1366) | legice |
» | [Slušalke] nad 40€Oddelek: Zvok in slika | 6165 (3018) | kratos |
» | Kako nastaviti mikrofon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4187 (4040) | roli |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8253 (7048) | matjash |
» | mi kdo pomaga usposobit mikrofon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1508 (1384) | murphyboy11 |