» »

Popravilo prenosnika

Popravilo prenosnika

All ::

V omari se mi praši en prenosnik (precej spodobn), ki ima težavo z grfiko. Integrirano ima nvidia 8400M grafiko, ki se je očitno pregrevala dokler je dalal use skupi. Ena od varjant naj bi bila da se prenosnik razdre, grefično pregreje in n novo vtisne na ploščo. Kakšnenaj bi bile možnosti za uspeh ?

Ps: gre se za chiligreen m66su...če ma kdo kšnga z razbitim monitorjem, ohišjem (delujočo ploščo) se priporočam za nakup :-)

Karen ::

Mogoče je samo tako prašen da se pregreva. Sem videl mašino (notebook) staro pol leta ki je po 2. minutah katerekoli 3D igrice freeznila. Odpreš, popucaš prah (se ga nabere da ne bi verjel v pol leta) in voila. Ali pa še pogledaš za kak bios update na grafični, eni proizvajalci tudi kaj takega rodijo od časa do časa.

#000000 ::

Hja ne vem če se splača, ti verjetno več kot par evrov za popravilo nebi namenil, cel komplet delujoč pa tko ni vreden več kot 200 evrov.

ni zaprašen...dejansko grafična ne zalaufa...oz če že potem je po petih minutah sam še kockanje.

popravilo (sm dobu ponudbe) je okol 100EUR....+/- 20.

bom še razmislu....

#000000 ::

S podlaganjem bakra boš samo začasno to zrihtal, no ja za prodat bo :)

seemon ::

Rad bi popravil notebook ker sem ga vrgel ob tla pa se mi cd noče več odpret pa pri monitorju se je zvila obroba ki je kovinska in se noče več zatakniti tako da se vidijo kabli od camere oznaka je asus n75sf monitor je ostal brezhiben tako harwer kot softver kdo je majster za to?

worxer ::

simon, dam ti 50€, pa mi ga dj :P
drgač pa, cd-rom ti lahk zamenjam, monitorja pa pr asusi nebi js kj preveč šaro ... :D mal so pomojm zajebani za razdret :)

seemon ::

Za 50 eur ti dam hardisk mal si smešen z i7 pa 50 eur

pa si ga vrgu ... :D HDDji v teh serijah niso vredni nč :D bolš je, če si kupiš prenosnik, pa kupiš posebi hdd :)

tale chiligreen se še kr praši v omari .-))
ohišje je kot novo, monitor kot tak dela,dvd dela. problem je z grafiko.
diska ni, rama bi se najdl 1giga, napajalnik dela..

če da kdo dobro ponudbo gre z njem .-))

dzinks63 ::

Daj zadevo v temo Mali oglasi, tukaj ni pravo mesto za to.

Barbarian ::

simon..kupi novo ohišje in zamenjaj. Če je zaslon OK in če je disk preživel padec.

Sploh nvm, če se mu splača menjat ohišje, tko da bi kupo novga, ker novi deli so dragi za asusa, mogoč če ma kdo rablenga ko nedela. js sm tipkovnco za N53SV(X5MSV) tuk preplačau da glava peče :D pa še to sm mogu čakat iz tujine :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7519310 (14885) Zheegec
»

V premislek pred nakupom novega prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
417866 (6085) zmaugy
»

Zanimiva ponudba hofer (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

852166828 (82261) Alamar
»

Prenosnik do 300.000, raje manj :)

374017 (3109) drejc

Več podobnih tem