Forum » Pomoč in nasveti » Windows xp - sprememba pixlov ali kaj ASUS eee PC
Windows xp - sprememba pixlov ali kaj ASUS eee PC
koro13 ::
Torej doma sem po naključju našel zelo malo uporabljen ASUS EEE PC, računalnik deluje vredu sedaj pa je nekaj narobe s zaslonom oz. nekaj sem kliknil pri tem ko sem ga povezoval z VGA kablom prek tv-ja, zaslon je tako popapčen...Računalnik bom vzel s seboj na potovanje med počitnicami, tako da prosim za hitro pomoč- Kako bi zaslon spravil v normalno stanje. Sorry pak sem tak dummie:S Hvala za pomoč ;)
Hvala LP
Hvala LP
Barbarian ::
desni klik na namizje, pojdi v zavihkih skrajno desno in preveri če imaš nastavljene 32 bitne barve.
Dodatek: slika je na ikonah in taskbaru videti povsem normalna. Si poizkusil zamenjati ozadje?
Dodatek: slika je na ikonah in taskbaru videti povsem normalna. Si poizkusil zamenjati ozadje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Barbarian ()
koro13 ::
Ja hvala. Deluje ;) Že 2 dni sem nastavljal pa ni zagrabilo na 32 bitne barve, zdej pa glej ga zlomka ,)) Hvala najboljsi slo tech ever ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | priklop stikala - dvopolnoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3557 (3416) | mirator |
» | Izdelava aux kabla (male-to-male)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 816 (658) | Plezalec |
» | modemOddelek: Omrežja in internet | 759 (699) | Pimoz |
» | Dvojni integral, pomočOddelek: Šola | 4417 (3992) | Yosh |
» | iščem primerne slike za kopalnico...Oddelek: Loža | 2550 (2180) | misso |