» »

Mc'Donalds

Mc'Donalds

««
25 / 25
»
»»

hotig ::

gruntfürmich je izjavil:

Horas je izjavil:

raje sliko sebe prpopi da vidimo...

daj nehi! že šinto straši po forumu zdaj pa bo še ferzi????

:):D:))

D3m ::

Šintota vidim vsak dan na Frisknjigi. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

hotig ::

Ta hrana in pijača v mekdonaldu je očitno tak dobra, da ma folk celo halucinacije o šintotu in ga vidi vsepovsod. :):P
(pa ne zamerit, pač sam malo sarkazma in humorja).

Nope.

Ga imam pod prijatelja in njegov "James Bond" govor z uustnicami je über klassa.
|HP EliteBook|R5 6650U|

bozicek ::

Ta teden šel po dolgem času (mislim da nekje dve leti) v meka ko sem bil ravno na Rudniku
Kaj naj rečem...okus tak kot je bil vendno...všečen
Ostalo...polom

Vzel sem Dvojni Jack, 2x hamburger, jabolčna pita, coca cola
Pita kot od nekdaj...odlična
Hamburger....POLOM...jebemu mast kok se je to zmanjšala velikost...k osem odprl je bila kot ena velika žalost
Dvojni Jack...slabo...nekaj solate in ena čebulica bila notri...Omake skoraj nič...suho
Coca cola...kozarci so nekam švoh ratali...Če kaj sovražim je to kozarec ki ga primeš in se ti zvija v rokah

POd črto...pogreb
Darila letos samo za poredne

Ganon ::

bozicek je izjavil:

Hamburger....POLOM...jebemu mast kok se je to zmanjšala velikost...k osem odprl je bila kot ena velika žalost

Oni pravijo, da je velikost še vedno enaka. Očitno smo mi neumni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Machete ::

Zrastli smo, pa nam delujejo manjši burgerji.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

ZveeZ ::

Tudi jaz bil vceraj.. pozrl 2 beef nwmkj brez pijace krompircka itd..
danes se pocutim napihnjen kot balon:/

gruntfürmich ::

ZveeZ je izjavil:

tipično (slovensko) prenažiranje.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Magic1 ::

Dva MC burgerja sta prenažiranje? 250 kalorij je max. burger. Pojem ralativno malo pa se ne bom nažrl od dveh.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

mtosev ::

A je kdo škampe pri njih? Meni so naravnost odlični.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

delavec44 ::

Si povedal že ene 5x.

gruntfürmich je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Ah dej no. Tipicen (slo) komentar.

Furbo ::

Kodrnusa je izjavil:

LeQuack je izjavil:

6x cheeseburger kje si pa to staknil?

Sem posebna kasta :).
Ponavadi jem hamburger plain (samo meso in kruh). Ne sprašuj, vem čuden sem :)

Dvojni ali trojni cheesburger je meni boljši od vsakega bigmaca in ostale navlake.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Furbo je izjavil:

Kodrnusa je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Dvojni ali trojni cheesburger je meni boljši od vsakega bigmaca in ostale navlake.

Tudi meni, bigmac je presuh, mcountryja ni več. Ampak, 3,5€ za dvojnega in 5€ za trojnega?! Tukaj se pa ustavi.

Zakaj ni več mkkantrija? To je bil moja omiljena izbira, ko sem bil še mali pipec.

Po moje so to butaste oglaševalske taktike. Na vsake toliko uprizorijo "veliko vrnitev priljubljenega burgerja". Ampak mccountry bi moral biti del stalne ponudbe.

Machete je izjavil:

Zakaj ni več mkkantrija? To je bil moja omiljena izbira, ko sem bil še mali pipec.

Svinjina.....naši musliči ne marajo tega in so ukinili. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

mtosev ::

D3m je izjavil:

Machete je izjavil:

Sure :))
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Miki N ::

Drugače pa ... meni je vedno bila zagonetka tista mek kruh, "lepinja" wutevr ... kako je to neverjetno lahko in prazno, zračno .. to bi lahko imelo kake aplikacije na področju izolacije - je to neka NASA tehnmologija lahkih izolacijskih pen ali kaj?

Wrapi so vredu.

redtech ::

Magic1 je izjavil:

Dva MC burgerja sta prenažiranje? 250 kalorij je max. burger. Pojem ralativno malo pa se ne bom nažrl od dveh.

Hamburger classic je 250 kalorij (poješ v dveh ugrizih)
BigMaC 590
Cheeseburger 300
Double Cheeseburger 440
McDouble 390

Mali pomfri 230
Veliki pomfri 480

tikitoki ::

bozicek je izjavil:

Ta teden šel po dolgem času (mislim da nekje dve leti) v meka ko sem bil ravno na Rudniku
Kaj naj rečem...okus tak kot je bil vendno...všečen
Ostalo...polom

Vzel sem Dvojni Jack, 2x hamburger, jabolčna pita, coca cola
Pita kot od nekdaj...odlična
Dvojni Jack...slabo...nekaj solate in ena čebulica bila notri...Omake skoraj nič...suho
Coca cola...kozarci so nekam švoh ratali...Če kaj sovražim je to kozarec ki ga primeš in se ti zvija v rokah

POd črto...pogreb

Katera pita je odlicna?

Horas ::

ZveeZ je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

stvar je, če imaš že tako polno glikogensko zalogo, kar itak ima 90% folka od prenažiranja. da si potem bloated in cel len. zombi v glavnem.

zato pa je treba kak dan prej drastično zmanjšat vnos kalorij na račun OH ampak še to samo v primeru da dnevno ješ kalorije na ravni vzdrževanja, pa se naslednji dan nabašeš v meku. ampak kot sm že napisu vlka vlka večina vas je prenažrtih
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

BuDi79 ::

Horas je izjavil:

... ampak kot sm že napisu vlka vlka večina vas je prenažrtih
Hvala za poduk. Mesto v strateškem svetu vlade ti ne uide, če imajo le še kaj frej, ko vas je toliko, ki radi solite pamet.

Ej, Horas, kaj kej rad počneš v življenju?
- Rad ljudem govorim, da so neumni in kako sem bolj pameten od njih. Veste, tako kot vegani, ker vegana ne rabiš spraševat, če je vegan - ker ti bo vedno sam povedal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

Horas je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

stvar je, če imaš že tako polno glikogensko zalogo, kar itak ima 90% folka od prenažiranja. da si potem bloated in cel len. zombi v glavnem.

zato pa je treba kak dan prej drastično zmanjšat vnos kalorij na račun OH ampak še to samo v primeru da dnevno ješ kalorije na ravni vzdrževanja, pa se naslednji dan nabašeš v meku. ampak kot sm že napisu vlka vlka večina vas je prenažrtih

No, se moram posipat s pepelom.
Nisem navajen hrane v mcdju in sem sklepal, da 2 goveji pleskavici s kruhom ne moreta biti hudo kaloricni, pa sem se zmotil.
Sem pogledal hranilne vrednosti na netu.. fuckin 750kcal.. torej sem pozrl 1500kcal.
Fuck me.. naslednjic ko/ce bo nuja, grem raje v Mercator po zemljo in prsut.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZveeZ ()

IL_DIAVOLO ::

Se sploh vec ne čudim, kako folk pride na 150kg+.

Od kuhanja doma izredno tezko.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

kixs ::

ZveeZ je izjavil:

Horas je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

No, se moram posipat s pepelom.
Nisem navajen hrane v mcdju in sem sklepal, da 2 goveji pleskavici s kruhom ne moreta biti hudo kaloricni, pa sem se zmotil.
Sem pogledal hranilne vrednosti na netu.. fuckin 750kcal.. torej sem pozrl 1500kcal.
Fuck me.. naslednjic ko/ce bo nuja, grem raje v Mercator po zemljo in prsut.

Kateri burger si pa jedel? Malo zgoraj je en napisal koliko kcal imajo doloceni burgerji. Noben pa nima 750kcal.

kixs je izjavil:

Kateri burger si pa jedel? Malo zgoraj je en napisal koliko kcal imajo doloceni burgerji. Noben pa nima 750kcal.

Prvi, na katerega sem kliknil:

Nadaljuje se s serijo burgerjev, ki nimajo bistveno manj kalorij.

Opkow ::

Na hitro poklikal samo burgerje
McCrispy Jane Bacon 735kcal
McCrispy Honey Mustard 705kcal
Trojni Cheeseburger 633kcal
Dvojni Jack Bacon 713kcal
Simpl' Beef 739kcal
Trojni Simpl' Beef Bacon 939kcal
Trojni Jack 787kcal
Big Tasty Bacon 876kcal

Pommes frites veliki 434kcal
Pijaca neki cez 200 kcal

Scorpy84 ::

Sej tudi drugje ko greš na hamburgerje ni nič boljše, še doma ko delaš prideš na približno isto kalorično vrednost kot ga ima big mac. Meso ima na 100g, 200-250kcal pa še odvisno kako pripraviš, če na olju, dodaš še 50kcal vsaj. Potem kruh 200-250kcal, omake 100-200kcal, sir... Pa še doma ponavadi narediš večji burger in po možnosti dva. Pri burgerju sploh ni problem doseč visoko kalorično vrednost, kako je šele pri drugih, ki sam dajo na okus.

Ganon je izjavil:

kixs je izjavil:

Prvi, na katerega sem kliknil:

Nadaljuje se s serijo burgerjev, ki nimajo bistveno manj kalorij.

Mislil sem seveda obicajne burgerje.

Seveda bi bilo lepo, ce bi prej omenjeni napisal kaj je jedel. Napisal je dve pleski, nic o kaksni slanini...

kixs je izjavil:

Simpl beef

Scorpy84 je izjavil:

Sej tudi drugje ko greš na hamburgerje ni nič boljše, še doma ko delaš prideš na približno isto kalorično vrednost kot ga ima big mac. Meso ima na 100g, 200-250kcal pa še odvisno kako pripraviš, če na olju, dodaš še 50kcal vsaj. Potem kruh 200-250kcal, omake 100-200kcal, sir... Pa še doma ponavadi narediš večji burger in po možnosti dva. Pri burgerju sploh ni problem doseč visoko kalorično vrednost, kako je šele pri drugih, ki sam dajo na okus.

Jaz, ce si ze delam doma burger (zelo redko), dam v bombetko cca 200g govedine, veliko solate in polovico vecjega paradiznika. Brez namazov, meso peceno na cajni zlicki olja.

Sedaj imam raje varianto, da 200g govejo pleskavico oblecem v polnozrnato tortiljo. Noter dodam samo solato (veliko nje).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZveeZ ()

Se vidi, da grem redko v McD ;)

Bi moral izracunat koliko kcal ima burger, ki si ga naredim doma.

1x goveja pleska 200g, 1x bombetka 90g, 2x slanina, rezina sira, malo majoneze in ketchapa.

300kcal pleska
300kcal bombetka
80kcal slanina
20kcal sir
50kcal majoneza+ketchup
== 750kcal

delavec44 ::

Vam se da dejansko neke kalorije računati in šteti?

IL_DIAVOLO ::

Pri bajdli solate noben ne šteje kalorij.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

delavec44 je izjavil:

Niti ne. Me je pa zanimala primerjava. Vrednosti sem iz neta potegnil. Verjetno so tu nekje.

Cenovno: 2€ pleska, 0,4€ bombetka, 0,5€ slanina, 0,2€ sir, 0,2€ majo+ketchup + nekaj za elektriko, recimo zaokrozimo na 3,50€

Takega si naredim recimo 1x mesecno.

delavec44 je izjavil:

Po navadi ne, ker ne vem niti koliko jih porabim. Vem samo, da jih konkretno vec od povprecja.

Magic1 ::

Govor je bil o "dveh" MC burgerjih. Če vzameš neko običajno opcijo, pomeni to neki v rangu Big Maca, torej 400-600kcal vsak. To je ravno za en konkretnejši obrok, ni pa to še nažiranje. Samo večina vzame še pomfri, sok in kakšen sladolet. Potem pa si iz nekega normalnega obroka prišel v nažiranje s 2000kcal. Triple bacon burger pa ni glih norma... Moraš bit kar konkreten, da dva taka naročiš. Meni sta še dva Big Maca preveč. Ne toliko količinsko, kot same take hrane mi želodec začne zavračat.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

mtosev je izjavil:

D3m je izjavil:

Machete je izjavil:

Sure :))

Če še nisi opazil, Petrol prodaja "goveji burek" in ne "mesni burek". :)

Če imaš izpit za avto seveda.
|HP EliteBook|R5 6650U|

IL_DIAVOLO je izjavil:

ja, ko bi vsaj vedli kako fajn in dobro in preprosto se da doma nardit in jest hitro hrano, s pol kalorij manj. tk pa majo vsi izgovore čas, otroci, služba bla bla. lep prosim, recimo french toast za zajtrk 10min, za kosilo , tortilje s piščancem, hamburger,... 15min. če je pa to tk težko...

poleg tega jih večina misli da je bel kruh slab. čisto nasprotno! manj kalorij, bolj dober.

gruntfürmich ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

od kuhanja morda ne, od pečenja pa komodt. kot da doma ni možno pripraviti visokokalorične hrane in sladice... kake pokate eni...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Horas je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

ja, ko bi vsaj vedli kako fajn in dobro in preprosto se da doma nardit in jest hitro hrano, s pol kalorij manj. tk pa majo vsi izgovore čas, otroci, služba bla bla. lep prosim, recimo french toast za zajtrk 10min, za kosilo , tortilje s piščancem, hamburger,... 15min. če je pa to tk težko...

poleg tega jih večina misli da je bel kruh slab. čisto nasprotno! manj kalorij, bolj dober.

Ti si pa hiter:)
Jaz porabim vsako jutro 20-30min za pripravo zajtrka (od dotika prve surovine, do sedenja za mizo).
Bel kruh ima lahko nizje stevilo kalorij, kurba je GI, kateri je okoli 70.

DejchSLO ::

Furbo je izjavil:

Kodrnusa je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Meni pravtako, pa še mccountry. sam je pa res, da parkrat k sm šu je bil double nekam slabši kot ponavad, tak bolj suh.

ZveeZ je izjavil:

Horas je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ti si pa hiter:)
Jaz porabim vsako jutro 20-30min za pripravo zajtrka (od dotika prve surovine, do sedenja za mizo).
Bel kruh ima lahko nizje stevilo kalorij, kurba je GI, kateri je okoli 70.

ja saj jaz sem tudi včasih bil bolj počasn z pripravami obrokov, dokler ni prišel prvi otrok. potem sem sam nekaj tuhtal experimentiral. šele 2019 ko sm coach grega na youtubu našel sem šele uvidel, kako preprosto je. sploh ne rabiš ne vem kaj menjavat. pa da določena hrana sploh ni slaba.

tudi okoli GI je en larifari. vsak OH se v prebavi spremeni v glukozo. bolj bi priporočal cikliranje OH, prvi dan zmern vnos, 2 dan poviašš, tretji dan max kolker se še počutiš v redu. pptem 4-6. dan kontra, niža dokler lahko, jaz kamot grem do samo 50g oh v enem dnevu paše to bolj iz ostalih virov.

««
25 / 25
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Burger king v btc (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
972199642 (1298) 2dark
»

Mcdonalds panika ob otvoritvi v Ljubljani! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

41454981 (37685) D3m
»

McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )

6419329 (14689) Gremio
»

Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )

15248618 (44283) PINki

Več podobnih tem