Forum » Kaj kupiti » Kateri digitalno TV??
Kateri digitalno TV??
MK99 ::
Pozdravljeni!
Ze nekaj casa razmišljam o menjavi tv sistema na digitalnega, pa se enostavno ne morem odlociti.
Sem v Ljubljani, center, optike nam ne ponuja še nihce.
Opcije imam tako Telemach, T2, Siol ali Amis. Doma imam 2 aktivna TVja in še enega, ki se prizge 2x letno.
Ce se ne motim Amis in Siol ponujata TV preko spleta, Telemach in T2 pa preko kabla?
Ali so kakšne bistvene razlike ali je glavna razlika bolj v programski shemi?
Drugace pa so mi vsec funkcije kot je casovni zamik, pa previjanje na zacetek oddaje,..
Kritike slišim pa na racun prakticno vseh, tako nimam neke ideje kaj je bolje. Osebno me zelo moti "zamuda" (crn ekran) pri menjavi kanalov, ki je pri nekaterih ponudnikih baje sekunda ali dve.
Drugace imam internet pri Amisu, trenutni TV pri Telemachu in telefon pri Telekomu.. tako bi najraje vse menjal in vzel trojni paket.
Oba TVja imam LED LCD, full hd, tretji je stari katodni..
Kaj bi priporocali?
TIA,
Matic
Ze nekaj casa razmišljam o menjavi tv sistema na digitalnega, pa se enostavno ne morem odlociti.
Sem v Ljubljani, center, optike nam ne ponuja še nihce.
Opcije imam tako Telemach, T2, Siol ali Amis. Doma imam 2 aktivna TVja in še enega, ki se prizge 2x letno.
Ce se ne motim Amis in Siol ponujata TV preko spleta, Telemach in T2 pa preko kabla?
Ali so kakšne bistvene razlike ali je glavna razlika bolj v programski shemi?
Drugace pa so mi vsec funkcije kot je casovni zamik, pa previjanje na zacetek oddaje,..
Kritike slišim pa na racun prakticno vseh, tako nimam neke ideje kaj je bolje. Osebno me zelo moti "zamuda" (crn ekran) pri menjavi kanalov, ki je pri nekaterih ponudnikih baje sekunda ali dve.
Drugace imam internet pri Amisu, trenutni TV pri Telemachu in telefon pri Telekomu.. tako bi najraje vse menjal in vzel trojni paket.
Oba TVja imam LED LCD, full hd, tretji je stari katodni..
Kaj bi priporocali?
TIA,
Matic
Alexius Heristalski ::
T2, Amis, Telekom so IPTV, Telemach je kabel.
T2 naj bi imel najbolj dodelan časovni zamik in najboljšo kakovost slike, pa še ugodno ceno.
T2 naj bi imel najbolj dodelan časovni zamik in najboljšo kakovost slike, pa še ugodno ceno.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
cordoba ::
Jaz sem v centru pa imam telemach, pa dela super. T2 ima to prednost, da je iptv in lahko gledas vse programe preko racunalnika.
Mi je pa ze vec prodajalcev reklo, da po kvaliteti je najboljsi telemach.
Mi je pa ze vec prodajalcev reklo, da po kvaliteti je najboljsi telemach.
Alexius Heristalski ::
Po kakovosti slike? Težko, ker T2 ne kompresira dodatno, Telemach pa.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zmija ::
Pozdravljeni, kupujem UE55ES7000 SMART LED SAMSUNG, zanima me pri katerem ponudniku (t-2,Amis ali Siol) bo slika najbolj prišla do izraza oz. bo najboljša. Žal možnosti Telemacha nimam?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 602895 (214) | starfotr |
» | Kateri Trojček vzeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12029 (8888) | Daliborg |
» | kateri ponudnik neta in tv je najugodnejsiOddelek: Omrežja in internet | 3382 (2663) | ;-) |
» | Katerega ponudnika izbrati (TV, Internet, Telefon)?Oddelek: Omrežja in internet | 13300 (11066) | jurehaup |
» | AmisTV vs TelemachOddelek: Omrežja in internet | 4565 (4167) | IceBoX |