Forum » Mobilne tehnologije » Simobil Orto u nulo poraba
Simobil Orto u nulo poraba
davco ::
Zdravo,
Zanima me kako lahko pogledam točno porabo koliko minut, sms-ov, in koliko MB prenosa sem že porabil, če pošljem SMS stanje mi pošljejo samo sms koliko imam za plačati brez naročnine.
Hvala.
Zanima me kako lahko pogledam točno porabo koliko minut, sms-ov, in koliko MB prenosa sem že porabil, če pošljem SMS stanje mi pošljejo samo sms koliko imam za plačati brez naročnine.
Hvala.
blaz87 ::
Če imaš paket, ki vsebuje zakupljene količine, pač pošlji sms na 9443 s ključno besedo "poraba" ali pa "stanje". V obeh primerih dobiš enako. Prav tako bi ti moglo javiti preko sms-stanja iz menija telefona.
mojsterleo ::
poslji sms stanje na 9443 in bos dobil podatke o:
klicih v simobil
klicih v ostala omrezja
porabljenih sms
porabljenih podatkih
klicih v simobil
klicih v ostala omrezja
porabljenih sms
porabljenih podatkih
__Devil__ ::
Tudi jaz dobim samo sms o tem koliko moram doplačati. Sedaj imam 0,17EUR pa sploh nisem nič delal..
Rad bi pa izvedel kako priti do podatkov porabe interneta v MB, ker imam orto nulo pa me zanima..
Lp
Rad bi pa izvedel kako priti do podatkov porabe interneta v MB, ker imam orto nulo pa me zanima..
Lp
BOCo. ::
moj.simobil.si, prijaviš pa se s podatki, če si slučajno prijavljen na klapo..
@RockyS, si me za malo prehitel.. :D
@RockyS, si me za malo prehitel.. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BOCo. ()
__Devil__ ::
Sem prijavljen na https://moj.simobil.si ampak še vedno ne najdem skupnih minut, sms-ov in porabljenih Mb.
Ko kliknem na "Števec porabe" mi napiše tole:
Podatki v tem trenutku niso na voljo. Osveženo stanje si lahko ogledate jutri
Ko kliknem na "Števec porabe" mi napiše tole:
Podatki v tem trenutku niso na voljo. Osveženo stanje si lahko ogledate jutri
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
primozzzz ::
Probaj drugače... V meni telefona odpri "ikonco" SI-Vodafone, tam izberi SMS stanje..
NI PODPISA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1352328 (1418) | bosmla |
» | Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30111 (19733) | Sami |
» | Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 60325 (23224) | ttommy |
» | Simobil - problemOddelek: Mobilne tehnologije | 1335 (940) | skidoo600 |
» | Si mobil in napake (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21031 (17617) | Mitja358 |