Forum » Mobilne tehnologije » htc desire ali htc legend?
htc desire ali htc legend?
tey007 ::
zdravo. izbiram med tema dvema telefonoma in me zanima, če ima kdo izkušnje (z obema, če je možno). rad bi hitro brskanje po internetu, mail, smooth UI (to je že skoraj logično, kdo ga pa noče :D).. mogoče še kaj druzga, ampak to primarno. in pa seveda, rad bi DELUJOČE MMS-JE, ker sem na nekaj temah zasledil, da MMS-ji na Htc desire ne delujejo (oz. naj ne bi delovali)... upam da imam zastarele informacije :)
tey007 ::
okej. a je še kdo tak, ki je imel možnost preizkusiti oba aparata in bi mi znal priporočat, kater mu je boljši in zakaj?
bajsibajsi ::
MMS-i seveda delujejo in bral si hudičevo slabo...
Bi mi v MMSu poslal 1Mb+ veliko sliko s HTC Desire v Mobitelovem omrezju, ce ti dam stevilko v PM?
Ker bi bilo fino raziskati zadevo, da bi se nam ostalim delalo tako kot mora...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bajsibajsi ()
M-XXXX ::
Bi mi v MMSu poslal 1Mb+ veliko sliko s HTC Desire v Mobitelovem omrezju, ce ti dam stevilko v PM?
Da nekaj dela ni enako pogoju kako dela:) In ja- omenjeni problem, na katerega ciljaš sem tudi jaz opazil.. :)
sn0wball ::
saj ni neke velike umetnosti....(jaz imam Legenda)
Desire: večji zaslon, hitrejši procesor, manj časa drži baterija
Legend: manjši zaslon, počasnejši procesor, več časa zdrži baterija
Jaz sem se za Legend odločil ravno zaradi kompaktnosti in daljše avtonomije. Moram pa priznati da bi mi na momente prišel prav večji zaslon.
Ostalo, razen ohišja je pa itak enako. UI je smooth tudi na Legendu, jaz z odzivnostjo nimam nobenih težav.
Če bi se zdaj odločal, bi pa počakal na nov Samsung Galaxy, ki je v rangu Desireja, hkrati pa ima boljšo baterijo
Desire: večji zaslon, hitrejši procesor, manj časa drži baterija
Legend: manjši zaslon, počasnejši procesor, več časa zdrži baterija
Jaz sem se za Legend odločil ravno zaradi kompaktnosti in daljše avtonomije. Moram pa priznati da bi mi na momente prišel prav večji zaslon.
Ostalo, razen ohišja je pa itak enako. UI je smooth tudi na Legendu, jaz z odzivnostjo nimam nobenih težav.
Če bi se zdaj odločal, bi pa počakal na nov Samsung Galaxy, ki je v rangu Desireja, hkrati pa ima boljšo baterijo
Pekl ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Desire (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 473483 (215769) | Rupa |
» | HTC One X naprodaj ?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35262 (26966) | cebelar123 |
» | Galaxy S III bo imel štiri jedra v SoC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 36308 (31530) | PrimozR |
» | katerga operaterja in mobilnik izbrati ??Oddelek: Mobilne tehnologije | 977 (865) | koro13 |
» | Nakup mobitelaOddelek: Mobilne tehnologije | 5327 (4260) | Lonsarg |