Forum » Izdelava spletišč » SKrivnostno brisanje baze
SKrivnostno brisanje baze
cahahopie ::
Mam eno ?? težavo!
Na moji strani www.rajsnegel.com sem dans zjutri opazu, da ni več mojih dveh člankov. Nato sem uploadu backup in je blo ok. Čez nekaj časa pa je zopet zginil en članek. In sem spet uploadal. Gostujem na Afekt.net in sem jim že poslal sporočilo, toda ne delajo ob vikendih. Vse bi bilo še vredo, ko bi vsaj vedel kaj je problem..... ali se baza na takšen način sesipa sama ali pa mi kak hekerski idiot meša štrene.
Pomagajte...
Na moji strani www.rajsnegel.com sem dans zjutri opazu, da ni več mojih dveh člankov. Nato sem uploadu backup in je blo ok. Čez nekaj časa pa je zopet zginil en članek. In sem spet uploadal. Gostujem na Afekt.net in sem jim že poslal sporočilo, toda ne delajo ob vikendih. Vse bi bilo še vredo, ko bi vsaj vedel kaj je problem..... ali se baza na takšen način sesipa sama ali pa mi kak hekerski idiot meša štrene.
Pomagajte...
Tr0n ::
Hmm, eno in drugo je verjetno mozno. Imas instaliran kak phpmyadmin ali kaj podobnega v default direktoriju brez dodatne zascite?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 8993 (6608) | Sc0ut |
» | Nov članek: Poškodbe pri delu z računalnikom, 2. delOddelek: Novice / Nova vsebina | 3752 (3752) | Marjan |
» | čokolada (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8425 (7106) | DoloresJane |
» | 2 monitorja+2 grafični+1 računalnikOddelek: Zvok in slika | 1041 (905) | umetnic |
» | Šaltrji (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4220 (3412) | segi |