» »

dynamic text v flashu in šumniki

dynamic text v flashu in šumniki

Roman ::

Naredil sem stran s flashom in dinamičnim tekstom pa sem naletel na velik problem. Ne glede na to kere fonte dam, mi ne delajo šumniki. V txt datoteki so napisani kot so, brez kakšnih kod. A se da to kej posebi nastavt, al pa tko kot v html-ju dodat ksn meta al kej tazga.

Čist sm obupan, ker šumniki v sloveniji so in bojo tud na moji strani! Če bom mogu pa vse še enkrat nardit pa jih na roke narisat, je pa tud še vprašanje...

darh ::

izlastne izkušnuje ti lahko povem, da delajo šumniki le v flashu ki ga direktno kličeš iz browserja.. če narediš še html, ne bo delalo... žal...

če pa pozna kdo kako boljšo rešitev... spit it out..
Excuses are useless! Results are priceless!

City ::

Roman imaš nastavljen variable dinamičnega teksta samo na fonte CE? Vendar še vedno lahko uporabniku ali bolje obiskovalcu tvoje strani dinamični tekst prevzame prevzeti font če tega fonta nima tako da uporabljaj samo Arial CE ( tudi v .txt) ali Times new roman CE ker ta dva fonta ima večina slo uporabnikov interneta. Meni tako deluje tudi na več računalnikih na katerih sem testiral svojo stran.
Probaj še vklopiti Word warp.

Bral sem da je možnost, da na strežnik posnameš svoj extra font, zato da uporabnik pravilno vidi tvoje strani samo to še sprobavam in trenutno še ne deluje, nimam prave rešitve, ker nikjer nisem zasledil še nobenega tutoriala tako da se moram sam znajti.
Upam da je kaj pomagalo


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trdovratne težave v HTML/CSS-ju (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
888345 (6323) joker16_7
»

Nadgradnja softvera in zato problemi s šumniki

Oddelek: Operacijski sistemi
172810 (2502) zeutrino
»

Macromedia flash 8

Oddelek: Izdelava spletišč
142362 (2049) Tody
»

šumniki v konzoli v gentoo linux

Oddelek: Operacijski sistemi
293105 (2746) Juventus
»

Šumniki in Photoshop 5.5

Oddelek: Izdelava spletišč
101323 (1190) darh

Več podobnih tem