Forum » Programska oprema » Težave pri snemanju CD: Write protected CD??
Težave pri snemanju CD: Write protected CD??
AlienGT ::
Torej ko želim kaj posneti nanj ali pa popolnoma zbrisati disk (CDRW seveda) /npr. Blank entire CD/, tega ne morem narediti, javi pa mi da je CD write protected ?? Za to še nikoli nisem slišal.
Skratka nič ne morem pečt in ne vem kaj moram spremeniti.
Sem poskusil z različnimi programi, pa mi noben ni hotel pečt. Prej sem lahko normalno snemal zdaj pa naenkrat ne morem več.
Še info: Win98
Ima kdo kakšen predlog?
Skratka nič ne morem pečt in ne vem kaj moram spremeniti.
Sem poskusil z različnimi programi, pa mi noben ni hotel pečt. Prej sem lahko normalno snemal zdaj pa naenkrat ne morem več.
Še info: Win98
Ima kdo kakšen predlog?
- spremenilo: AlienGT ()
Mr.B ::
A si slučajno z različnimi programi pisal nanj.
Recimo jaz sem imel težave : Brisanje s clone CD-jem ter Roxio , potem roxio ni hotel več uporabljati ta cd. in podobno tudi kot nero in roxio...
Recimo jaz sem imel težave : Brisanje s clone CD-jem ter Roxio , potem roxio ni hotel več uporabljati ta cd. in podobno tudi kot nero in roxio...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Predator ::
isto mi dela moj ricoh 8*8*32 ( IDE ) ko probam snemat na rw-je , vedno jih moram snemat na 1/2 definirane hitrsti ( 8kratnika z 4kratno hitrostjo itd ) če ne mi isto napiše;
tole da mi je dokončno zapekel cd sem pa doživel ko sem snemal na audio rw, prvič je bil zapečen povsem normalno, tud v autoradiju dela, ampak brisat/prepisat ga pa ne morem več ( kot da bi bil zaključen )
tole da mi je dokončno zapekel cd sem pa doživel ko sem snemal na audio rw, prvič je bil zapečen povsem normalno, tud v autoradiju dela, ampak brisat/prepisat ga pa ne morem več ( kot da bi bil zaključen )
AlienGT ::
MR.B:
Sicer morda naključje, vewndar sem res poskusil z več programi ker mi pač noben ni hotel snemat. In kako si razrešil tvoje težave da zdaj lahko snemaš?
Sicer morda naključje, vewndar sem res poskusil z več programi ker mi pač noben ni hotel snemat. In kako si razrešil tvoje težave da zdaj lahko snemaš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5469 (2451) | hudychk |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6558 (4469) | pingo76 |
» | Nero serjeOddelek: Programska oprema | 1533 (1183) | Berserk |
» | NAJ SOFT za SNEMATOddelek: Programska oprema | 1496 (1155) | BaRtMaN |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6987 (5901) | City |