Forum » Omrežja in internet » WRT54GL nemške nastavitve
WRT54GL nemške nastavitve
Glodko ::
V BB sem pred enim letom kupil Linksysov router ki je očitno bil narejen za nemški trg.
Sedaj ko skušam na spletu dostopati do strani z nastavitvami tj. http://192.168.1.1/, mi jo vedno ponudi v nemškem jeziku. Ali obstaja kak preprost trik da bi dostopal do enake strani samo da bi bila v angleščini?
Sedaj ko skušam na spletu dostopati do strani z nastavitvami tj. http://192.168.1.1/, mi jo vedno ponudi v nemškem jeziku. Ali obstaja kak preprost trik da bi dostopal do enake strani samo da bi bila v angleščini?
overlord_tm ::
Flashaj na kak 3rd party firmware. Tomato ali dd-wrt sta zelo user frendly. In veliko boljsa od uradnega.
PARTyZAN ::
Tudi moj router kupljen v Big Bangu je bil uvožen iz nemčije in je imel izključno nemške nastavitve. Meni to sicer ni problem, ker je bil flashan v svojih prvih minutah delovanja, za normalne consumerje je pa to huda prepreka. Da ne omenjam, da moraš izgubiti garancijo, če bi rad sam produkt spravil v uporabno stanje.
Moral bi bit kakšen zakon, ki bi preprečeval takšne debilizme.
Drugače pa ja, tako kot ti je že overlord predlagal ga flashaj na nek alternativen FW. Jaz uporabljam Tomato.
Moral bi bit kakšen zakon, ki bi preprečeval takšne debilizme.
Drugače pa ja, tako kot ti je že overlord predlagal ga flashaj na nek alternativen FW. Jaz uporabljam Tomato.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21462 (5155) | mtosev |
» | Kako iz ruterja narediti "range extender"?Oddelek: Omrežja in internet | 2948 (2428) | pisco |
» | WRT54GL + dd-wrt: wireless izginilOddelek: Omrežja in internet | 1182 (1000) | t3hn0 |
» | Nov router in connection timeoutOddelek: Omrežja in internet | 806 (730) | x.sci |
» | Problem pri flashanju Buffalo WHR-HP-G54 - zaflashan routerOddelek: Pomoč in nasveti | 3009 (2381) | Pyr0Beast |