Forum » Pomoč in nasveti » Double Click Piškotek problem
Double Click Piškotek problem
Seljak ::
Pozdravljeni.Obračam se na vas,kajti sam ne najdem rešitve glede omenjenega piškotka "Double click".
Zadeva je zelo zoprna,saj,če ga zbrišem se mi spet pojavi,ko zalaufam Firefox.Prvo sem ga odstranjeval ročno,potem sem poskusil z SpyBot serarch & destroy,
ampak še vedno se pojavi.
Zanima me kako bi se znebil za vedno in kakšne so vaše izkušnje in kakšno škodo sploh dela ta piškot?
Že vnaprej hvala za odgovore!!
Zadeva je zelo zoprna,saj,če ga zbrišem se mi spet pojavi,ko zalaufam Firefox.Prvo sem ga odstranjeval ročno,potem sem poskusil z SpyBot serarch & destroy,
ampak še vedno se pojavi.
Zanima me kako bi se znebil za vedno in kakšne so vaše izkušnje in kakšno škodo sploh dela ta piškot?
Že vnaprej hvala za odgovore!!
- spremenil: KoMar- ()
KoMar- ::
1. Piškotki ne morejo delat škode v istem pomenu besede kot trojanci in virusi
2. DoubleClick je oglaševalska mreža, ki je v lasti Googlea, tako da nimaš kaj skrbeti
Pozabi na vse skupaj.
2. DoubleClick je oglaševalska mreža, ki je v lasti Googlea, tako da nimaš kaj skrbeti
Pozabi na vse skupaj.
Zakaj ga potem zgoraj omenjeni program označi kot nevarnega?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: KoMar- ()
KoMar- ::
Ker je pikolovski in išče tudi t.i. tracking cookije, ki so čisto neškodljivi za povprečnega uporabnika.
Več info: Tracking cookie @ Wikipedia
Ker je pikolovski in išče tudi t.i. tracking cookije, ki so čisto neškodljivi za povprečnega uporabnika.
Aha,hvala za tvoj odgovor in pomoč Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brave novi brskalnikOddelek: Programska oprema | 2767 (1823) | kuall |
» | Funkcija Do Not Track v glavnem nekoristnaOddelek: Novice / Zasebnost | 9005 (7417) | Unknown_001 |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 215507 (167073) | Tydek |
» | Selektivno brisanje zgodovine v FirefoxuOddelek: Programska oprema | 1150 (1022) | poweroff |
» | obupen pingOddelek: Omrežja in internet | 1777 (1646) | IvoJan |