Forum » Omrežja in internet » linksys WRT54GC
linksys WRT54GC
mingo ::
Lastim si router WRT54GC. Med brskanjem po spletu dela bp. Ko pa prenašam torrente hitrost kar naenkrat upade na nič. In dokler ne resetiram računalnika oziroma routerja internet ne dela. Kaj bi lahko bilo narobe? Hvala za pomoč.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Yohan del Sud ::
Zanimivo, odkar sem ga postavil med modem in ostale zadeva mi dela isto. Prej sem ga imel med strežnikom in ostalimi zadevami in je delalo brez karkoli do daske. Pa na torrentih sem sedaj omejil zadevo na četrt razpoložljivosti in isto sranje. Več kot ene trije torrenti naenkrat zablokira zadevo, neglede kako nastavim. Tudi po pavziranju pomaga le reset. To kakšen bug? Aja, moj je GL in cepljen na ddwrt, če kaj pomaga.
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
Yohan del Sud ::
Ma ne more bit slab, če pravim, da mi je v drugačni konfiguraciji na isti mreži delal dobro. In itak je najbolje prodajan model vseh časov. Rešitev je na dlani, samo mi ni vidna iz glave in strica gugla se mi tudi ne da spraševat za vsaj joke. Ve kdo kaj pametnega iz glave?
www.strancar.com
jan01 ::
@Yohan del Sud
Govorim za mingo router
Si po uspešnem flashanju naredil hard reset? Poskusi raje odličen tomato firmware download spet po uspešnem flashanju naredi hard reset
Uporabljaš windows xp? google tcp patch
Kater antivirus, firewall?
Govorim za mingo router
Si po uspešnem flashanju naredil hard reset? Poskusi raje odličen tomato firmware download spet po uspešnem flashanju naredi hard reset
Uporabljaš windows xp? google tcp patch
Kater antivirus, firewall?
kiros ::
jaz imam ddwrt in je boljsi od originalnega softvera. poglej pod nastavitvami ce ni prepovedan prenos preko kaksnega P2P programa/omrezja/...
kiros
mingo ::
A mi nekdo lahko prosim razloži kako se naredi ddwrt update tega routerja, ker tega nisem še nikoli počel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21437 (5130) | mtosev |
» | Tomato Firmware 1.21 v slovenskem jezikuOddelek: Omrežja in internet | 8355 (3451) | Veron |
» | VLC - stream se prekine po 2-3 minutahOddelek: Zvok in slika | 2213 (1648) | weilwiel |
» | Linksys router - nastavitveOddelek: Strojna oprema | 2787 (2505) | kurci2 |
» | linksys wrt54gl ali ?Oddelek: Kaj kupiti | 2287 (1716) | gregor |