Forum » Pomoč in nasveti » nVidia reresh rate
nVidia reresh rate
Klampfer ::
Pa naložitvi 40.xx driverjev, nikakor ne morem dobiti več kot 85MHz osveževanja, tako v namizju, kot tudi v Direct3D. Prebrskal sem že mnogo forumov, pa nikjer ne najdem prave rešitve. Poizkusil sem že z raznimi RefrshRate Fixi in Force-i, pa ne gre. Driverji za mojo 19' iiyamo so najnovejši.
Zanimivo je to, da pri ostalih detonatorjih (2x.xx in 30.xx), frefrsh rate lepo dela na 100MHz (s pomočjo RefreshLock).
A ima kdo kak predlog, kje zadevo popravit v registru? Baje so v WIN XP SP1 default frekvenco nastavili na 85MHz...
Prosim za predloge,
Zanimivo je to, da pri ostalih detonatorjih (2x.xx in 30.xx), frefrsh rate lepo dela na 100MHz (s pomočjo RefreshLock).
A ima kdo kak predlog, kje zadevo popravit v registru? Baje so v WIN XP SP1 default frekvenco nastavili na 85MHz...
Prosim za predloge,
Bogomir
AngelOfDeath ::
daj 2 pojdi na iskanje pa poišči. težave rešiš s programom nvidia refreshrate fix II dobiš pa ga na klik
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AngelOfDeath ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | navijanje gf ti4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5062 (3924) | mloncar |
» | Nekompatibilnost nForce & GeForce gonilnikov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1097) | njok |
» | Detonator 40.41 XP driversOddelek: Strojna oprema | 2232 (1174) | PassTrough |
» | nvida driver kje so frekvence nad 85mhzOddelek: Programska oprema | 1762 (1660) | TheHijacker |