» »

Dungeon Siege III

Dungeon Siege III

Nejc1994 ::

http://www.gametrailers.com/video/exclu...

Zgleda kar dobr.

Kaj menite? Bolse kot Diablo 3?

Outsajder ::

No wayXD

subby ::

sem tud sam opazil na GT in ga dal prec med priljubljene... če bo bolj kot prvi del in ne fail kot drugi, bomo dobil vrhunsko coop rpg igro

Nejc1994 ::

sej sta oba dobila u jokerju 92...

vorantz ::

Mi ni všeč kar vidim :/

Prvega sem parkrat prešpilal, me je res pritegnil.
Drugi mi je bil v redu ampak ni pritegnil dovolj.
Ta pa zavija v neko drugo smer. Upam, da bodo vsaj tovornega osla ohranli >_>

sandmat ::

prvi je bil res ql. Najboljši del je bil meni osebno, ko si dobil novega kompanjona in si mu navrgel vso opremo, ki si jo pridno nabiral. Pri drugem delu me je ravno to malce potrlo, ker dobiš že na začetku precej hitro 4 ljudi v svoje vrste, če želiš več, pa moraš še enkrat preigrati igro ...

trojka zgleda meni na prvi pogled precej podobno 1ki in 2ki, seveda z izboljšano grafiko.

mi je blo pa všeč pri enki, kake requiremente je mela :)

Tac20 ::

A kdo igra? Meni se zdi neka srednja reč + ali se samo meni zdi, ali se karakter s spreminjanjem opreme ne spreminja tudi vizualno?

Bolf3nk ::

zanič. konzolni špil

prvi del je bil ok, ostalo pa ni niti vredno da zapolniš disk

Tac20 ::

Men je bila dvojka kar všeč, tole je pa bedno, blazno me moti kamera in njeno gibanje in to da ne morš po svoje jo obračat, da bi vidl naprej, ampak je vse skup fiksno, lahko samo zoom in zoom out

Izi ::

Kot je rekel Bolf3nk, spet ena popolnoma konzolna igra, kateri so kodo sicer prevedli za PC, ampak pozabili, na kontrole, kamero, avtomatično merjenje, ...
Začetek igre je zato šok za vsakega PC igralca. Ko probaš čudne kontrole, čudno premikanje kamere, omejeno premikanje na začetku, te ima, da bi vse skupaj besno odinstaliral.
Kamero namesto z miško, kot je to običajno tokrat obračamo z A in D, in pa tudi z miško, če prideš do roba zaslona, vsekakor je treba močno povečati občutljivost miške in potem kar gre. Po nekaj urah se navadiš.
Prve pol ure, ki je bolj uvajalen del je občutek in igralna izkušnja zelo slaba, potem pa začne vse skupaj postajati vedno bolje.
Slabost je še, da na začetku ne moreš sam sestaviti svojega junaka, ampak lahko izbiraš samo med štirimi prednastavljenimi karakterji. Kljub vsemu vsak lahko najde primernega junaka zase.

Ampak začuda se kasneje igra izkaže za povsem soliden akcijski RPG. Zgodba se izkaže za precej zanimivo, questi so nadpovprečno dobri, tudi na začetku omejen svet postane lepši in bolj odprt. In in ko enkrat padeš v igro jo je kar težko nehati igrati.
Umetna pamet je nadpovprečna, dobiš spremljevalca, ki ga skozi igro in boje vodi AI in se izkaže za bolj pametnega in uporabnega kot če krmiljenje spremljevalca zaupaš svojemu živemu prijatelju, kar je tudi možnost.

Če torej zaradi konzolastičnosti ne obupaš na začetku igre, je igra dejansko nadpovprečen akcijski RPG. Moja ocena je slabih 80% in tudi večina igričarskih revij ji namenjajo podobno oceno okoli 80/100.
VG Revolution - 8.4/10
Eurogamer - 8/10
CVG - 7.9/10
PCGamer - 78%
ActionTrip - 7.8/10
Destructoid - 7.5/10

Kdorkoli ima igralni plošček je bolje igrati z njim kot s tipkovnico in miško.
Izdelovalci pa že intenzivno delajo na prvem popravku, ki naj bi popravil ravno kontrole in kamero na PC verziji, katere so deležne največ kritik. Link o popravku.

Takole bom rekel. Dragon Age 1, tale zadeva ne doseže, ampak Dragon Age 2 pa se lahko skrije pred Dungeon Siege III. Po kvaliteti je torej Dungeon Siege III nekje vmes med Dragon Age 1 in Dragon Age 2.

Tac20 ::

Sem prebral forum in lepo da delajo na izboljšavi, ampak očitno s kamero ne bo nič, ker bi spreminjanje kamere na ta način, ki sem ga omenjal, pomenilo vključevanje neba v igro, kar pa bi vplivalo na padec performanca itd., tako da bedno.

Upam da bo vsaj Diablo 3 takšen kot se spodobi.

fireX88 ::

potem pa obvezna probat!

hvala za review :)

opeter ::

Diablo III se dela samo za PC/Mac?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

ahac ::

Dragon Age 2 pa se lahko skrije pred Dungeon Siege III

Jaz Dragon Age 2 zdaj drugič igram, Dungeon Siege 3 pa še demo nisem končal preden sem ga dol vrgu...
Kontrole so bedne do konca (brez obračanja z miško; da sem pobral item zraven mene na tleh sem se 10 sec obračal okrog...), liki so nezanimivi (vsaj na začetku), voice acting je zanič, zgodbo ti predstavijo z celo knjigo teksta, ki ga nekdo zdolgočaseno bere (medtem, ko se je izpisoval sem šel neki pomagat fotru in ko sem prišel nazaj je še vedno bral..).
Pri DA2 je bilo vse to dost boljš (čeprav je preveč enostaven, se ful preveč ponavlja in je prekratek).

opeter je izjavil:

Diablo III se dela samo za PC/Mac?

Ni nujno. Sicer niso napovedal nič in primarno se sigurno dela za PC, ampak govori se, da naj bi delal tudi Xbox port.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Izi ::

opeter je izjavil:

Diablo III se dela samo za PC/Mac?

Microsoft in Sony sta že lansko leto oba izjavila, da se zanimata za konzolno verzijo Diabla 3.
Moč in mamljivost temne strani je neubranljiva in tako je tudi Blizzard, kmalu popustil in prešel na temno stran. Kmalu so razpisali 3 nova delovna mesta za Diablo 3 ekipo in sicer za Vodilnega konzolnega oblikovalca, Vodilnega konzolnega programerja in konzolnega Senior Producerja. Kmalu po tem pa so uradno najavili, da bo Diablo 3 tudi za konzoli Xbox360 in PS3.
Diablo 3 je bila menda zadnja igra, ki so nam jo konzolaši močno zavidali. Sedaj ni kot kaže nobene več. Konzolaši so novico navdušeno pozdravili, PC igralci po vsem svetu pa so upravičeno močno zaskrbljeni za usodo Diabla 3 :'(

Skoraj leto dni že delajo tudi na konzolni verziji. Vsem je jasno in to tudi priznavajo, da konzolna verzija ne bo samo opazno zamaknila izzida igre, ampak tudi opazno negativno vplivala na kvaliteto igre. Igra mora biti enakovredna na vseh platformah, ker mislijo omogočiti tudi skupno mrežno igranje ne glede na platformo. Ne bi bilo pravično, da bi PC-jaši in Macaši z lahkoto premagovali konzolaše, zato bo treba kontrole tako "pokonzoliti", da ne bo nihče v prednosti >:D

Seveda pa bo Blizzard opazno več zaslužil, zraven pa bosta precej kasirala tudi Microsoft in Sony. Na koncu bodo vsi zadovoljni in bogati, ........ razen igralcev :P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

ahac ::

http://eu.blizzard.com/diablo3/faq/
Tukaj nikjer ne piše o Xbox ali PS3 verziji za Diablo 3. Kako je potem uradno napovedano?
Edino kar je, je to, da so izrazil zanimanje in zaposlil nekaj ljudi, kar pa še ne pomeni nič.

Vsem je jasno in to tudi priznavajo, da konzolna verzija ne bo samo opazno zamaknila izzida igre, ampak tudi opazno negativno vplivala na kvaliteto igre.

A ti to namenoma trollaš?
Pravljice greš lahko kam drugam pisat...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Izi ::

off topic postajamo z Diablom 3 v Dungeon Siege 3 debati.
Jaz sem samo odgovoril opetru. Besedo uradno bi morda moral dati v narekovaje, čeprav je vodilnim pri Blizzardu letos februarja kar nekajkrat "ušlo", da intenzivno delajo na konzolni verziji Diabla 3 že od oktobra 2010. In so se razgovorili tudi o medplatformskem igranju. ahac, ti pa kar tišči glavo naprej v pesek, ni nobene potrebe za trollanje in pravljice, če pogledaš igre zadnjih nekaj let ti je vse jasno.
Sicer pa sem napisal, da je Dungeone Siege III dobra igra, kljub popolnemu pokonzoljenju, če si slučajno spregledal. In nikjer nisem napisal, da bo Diablo 3 zanič igra. Pravzaprav sem skoraj prepričan, da bo dobra igra.

Sedaj pa se vrnite k Dungeone Siege III debati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

subby ::

RIP Dungeon Siege/Red Faction. Sicer ga je ubil že drugi del, ki niti do kolen ni bil prvemu. Potem pa še to naredijo, da ga čist spremenijo v še eno iz med tisočih identičnih console style iger z lesenim gameplayom.

ahac ::

Sicer pa sem napisal, da je Dungeone Siege III dobra igra, kljub popolnemu pokonzoljenju, če si slučajno spregledal.

Če demo vsaj približno predstavi Dungeon Siege 3, potem ni dobra igra, pa ne samo zarad pokonzoljenja.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

opeter ::

Hvala za odgovore.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

guest #44 ::

BOOOOOOOOOOOOring!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre, ki jih igrajo vaše punce

Oddelek: Igre
496873 (5166) _koki_

RPG/MMORPG - a je kej hudga na sceni? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
556389 (5476) Rotaidal
»

Najboljše PC in konzolne RPG enoigralske igre

Oddelek: Igre
83022 (2877) BigWhale

Iščem kvalitetne RPG-jke z dobrimi zgodbami

Oddelek: Igre
423015 (1614) Matej_K
»

Iščem dobro FRPjko

Oddelek: Igre
402217 (1456) destiny

Več podobnih tem