» »

Koga ima AMD za norca?

Koga ima AMD za norca?

1 2 3
4
»

nodes ::

TheJack tvoj post je bil na začetku zelospecifično usmerjen (samo paper launch) in potem si sam cel post neutrudno razlagal o neuporabnosti AMD-ja, brez utemeljitev, kot stereotip. Upam, da ni bil to tvoj namen.

Vse to prebere SunTrace in ker je poln domišlije napiše post. Intelovi procesorji so v toplotnem toku prehiteli AMD. Mam slučajno 2000+ v enem kotu, gor Vulkano 9 na 3000o/min je tih in nič vroč (mam zdravniško spričevalo). Po občutku je 486 res hladnejši samo večje odajanje toplote je sedaj dejstvo s katerim se ukvarjajo vsi proizvajalci čipov (več tranzistorjev, višje frekvence, manjša jedra... )

Tudi zaradi takšnega pisanja, potem tip v nekem drugem postu sestavlja gamer machine, explicitno z Intel procesorjem. LOL. Boli me... samo vseen ljudem ne bi smeli delat škode z takšnim enostranskim pisanjem.
V stilu:"Jao, kakšen 3 GHz zvok, mora it ko šus!"
Mat´kurja na žalost ni tako bogata dežela, da bi se lahko vsi z Mercedesi vozl (TheJackova definicija)

Ni vse tak dobr kot izgleda. Zna Intel delat procesorje (če bi imel konkurenco bistveno zmoglivejše) sam ne za rajo. ;((

nodes ::

Z Intel-ove bogate mize ne padajo drobtinice. Ljubi tam kjer si ljubljen.

BTW:
V enem forumu tip veselo ugotavlja, da je Intelov tržni delež prodanih vseh procesorjev narasel preko 80% pri tem pozabil, da je PC-jev prodanih z Intelom preko 70% Celeron. Res žalosten avto park če je vse Mercedes.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nodes ()

TheJack ::

Okej, počasi bom končal s tole debato, saj jo imam že čez vrh glave (napisal sem tako že vse, kar sem se namenil). Navsezadnje bom (prosto po nodesu) še jaz kriv za slab položaj AMDja.

Le v en stavek se bom spustil: TheJack tvoj post je bil na začetku zelospecifično usmerjen (samo paper launch) in potem si sam cel post neutrudno razlagal o neuporabnosti AMD-ja, brez utemeljitev, kot stereotip. Upam, da ni bil to tvoj namen.

Mislim a se ti norca delaš iz mene?! Ne mi zamerit, ampak s telim greš pa predaleč. Jaz sem govoril brez utemeljitev?! Daj naredi si uslugo in se malce sprehodi čez tale thread (oz. ga kar celega natančno preberi, saj tega do sedaj očitno nisi naredil) in poskušaj ugotoviti, kdo v njem je največ in najbolj na dolgo in široko utemeljeval in argumentiral svoje trditve. Morda ti? Ne bi rekel.
Morda so bile moje trditve napačne, nič ne rečem. Ampak za to ''napačnost'' je treba najti protiargumente. In le-teh je bilo v tem topicu (z izjemami) prekleto malo (od tebe sploh nič. Dvo ali tri stavčni posti. Sem šel sedajle preverit.).
To me pa res pogreje. Po toliko besedila, kolikor ga verjetno ti na tem forumu nisi napisal vsega skupaj, mi očitaš neutemeljevanje trditev. Nevjerovatno. Če je bilo moje pisanje neutemeljeno, potem ti (ali kdorkoli drug) ne bi smel imeti nobenih težav s tem, da bi ga zbil z utemeljenimi kontraargumenti. Ampak tega nisi naredil ne?

Dalje. Moj prvi post nikakor ni govoril le o paperlaunchih, ampak na splošno o trenutnih problemih AMDja. To pisanje sem potem logično razširil (bistvo vseh mojih postov, vključno s prvim, je bilo ugotavljanje razlogov, zakaj je AMD v tako globoki krizi), kar se pač v debati počne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TheJack ()

nodes ::

Sem šel brat...OK držal si se teme, mi smo mal bluzl. Sam nič nisem izvedel novga...vse si že povedal v prvem stavku in rešili nismo nič. Nekaj folka je spet zavedenga in bo Šlo rajši kupit P4 Celerona, ker za "tapravga mercedesa" itak ne bo gnarja. |O

TheJack ::

Dvomim, da tukaj ravno veliko ljudi kupuje celerone. Novi celeroni so namreč (za razliko od mendocinov, ki so bili pri isti frekvenci skoraj tako hitri kot PII) procesorji primerni za družinsko in ''word'' uporabo, kjer so bolj kot performansi pomembne nizka cena in neproblematičnost. Osebno ga ne bi nikoli kupil, ampak za človeka, ki računalnik uporablja le za internet, word, mp3je in filme, pa ni napačen. In takšnim ljudem je po pravici povedano tudi namenjen. Poleg tega je takorekoč idealen za uporabo v podjetjih pri procesorsko nezahtevnih opravilih (pisanje, tiskanje).
Za igričarje je bolj primeren P4, ali še bolje (zaradi nižje cene) Athlon.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TheJack ()

City ::

TheJack jest se pa bolj tebi čudim kako se ti da stalno eno in isto dopovedovat ljudem, ker so preleni, da bi prebrali vse poste in preberejo, pa še to delno zadnje dva posta.
Svaka ti čast jest bi že zdavnej odnehal oz. obupal.

TheJack ::

Preveč časa.:D
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD želi 50-odstotni tržni delež (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
577934 (6564) Alexius Heristalski
»

Nova anketa!

Oddelek: Novice / Ankete
452559 (2559) Roadkill
»

Procesorske vojne je konec (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
844751 (4751) ||_^_||
»

Intel ali AMD? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
635040 (3997) batiushka

Intel Vs. AMD (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
615268 (4321) whatson

Več podobnih tem