Forum » Loža » night club
night club
Margecan ::
lep pozdrav
no imam eno vprašanje glede night klubov:).No če 2 meseca bom star 18 let pa imam željo pred 18 letom obiskat en night klub z frendi ki so stari čez 18 pa me zanima ali bi me spustili noter v klub ali bom mogel počakt na 18 roj dan:).Kakne so vaše izkušnje s tem:).
no imam eno vprašanje glede night klubov:).No če 2 meseca bom star 18 let pa imam željo pred 18 letom obiskat en night klub z frendi ki so stari čez 18 pa me zanima ali bi me spustili noter v klub ali bom mogel počakt na 18 roj dan:).Kakne so vaše izkušnje s tem:).
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
Rias Gremory ::
odvisno kolk bojo uni varnostniki zateženi. če je velik folka in gužva, ne preverjajo osebnih IMO. samo starejši moraš zgledat
ampak nimam še nobene izkušnje s tem tako da prosim da še kdo drug kaj več pove.
ampak nimam še nobene izkušnje s tem tako da prosim da še kdo drug kaj več pove.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
gendale ::
to je čist odvisno kakor kdaj
včasih sploh ne gledajo osebnih, včasih te pa ne spustijo not tud če si zadosti star
če hočeš da te spustijo not:
-ne pridi večji skupini tipov (idealno je en, dva tipa + nekaj žensk)
-ne obnaši se že na vhodu kot pijana opica (čeprav ste prej v tivoliju spili eno flašo vodko)
-ne bit oblečen kot klošar
aja, pa ne se kregat z varnostnikom na vratih, ker nima smisla
včasih sploh ne gledajo osebnih, včasih te pa ne spustijo not tud če si zadosti star
-ne obnaši se že na vhodu kot pijana opica (čeprav ste prej v tivoliju spili eno flašo vodko)
Margecan ::
ja hvala za te koristne napotke mogoče mi bo pa ratal prid noter,ker ta night klub ni v središču mesta ampak v je v malo večji vasi.no javim če mi bo uspelo
Modiano ::
to je čist odvisno kakor kdaj
Spomini na stare čase:)Se je zgodilo:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brutalni pretep v Cirkusu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17762 (13854) | Looooooka |
» | KMŠ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11588 (7073) | jrtjtejtt |
» | Varnostnik do smrti pretepel 20-letnega obiskovalca Globala (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 24716 (18333) | T0RN4D0 |
» | Maturantski izlet: Krf (TERMIN????)Oddelek: Loža | 4177 (3708) | pingec |
» | nasilno obnasanje "redarja" nad mladoletnikom ?Oddelek: Loža | 2847 (1952) | jRk0 |