Forum » Omrežja in internet » Blokirani chati (Google talk) - Ali je kak WORKAROUND?
Blokirani chati (Google talk) - Ali je kak WORKAROUND?
Joze_K ::
Ja nekao takole, so na firmi blokirali chetanje z googletalkom (verjetno tudi z drugimi chati - ali pa se da samo za GTalk?).
Zdaj pa me zanima kako chatati s kom izven firme, da se temu izognem?
(Ali preko kake zunanje spletne strani in katere, oz. kako se izogniti blokadi)
Hvala za pomoč!
Zdaj pa me zanima kako chatati s kom izven firme, da se temu izognem?
(Ali preko kake zunanje spletne strani in katere, oz. kako se izogniti blokadi)
Hvala za pomoč!
Lonsarg ::
Hehe, ja možnosti je dosti. Najbolša seveda, nabavi si smarthphone z fizično qwerty tipkovnico.
Osebno sem prek kakih omejitev na faksu prišel tudi z remote desktop (če ta ni blokiran) To pomeni, da rabiš doma prižgan računalnik in se nanj povežeš in od tam dostopaš do česarkoli.
Tretje možnost je pa kot si sam predlagal, zunanje strani in jih je kar nekaj, lahko so se sicer potrudil, pa jih čimveč blokirali. Recimo maebo, ebudy, communicationtube, https://plus.im/(ta ma zlo lep vmesnik) Pa še kaj se da ziher odkriti z googlanjem.
Osebno sem prek kakih omejitev na faksu prišel tudi z remote desktop (če ta ni blokiran) To pomeni, da rabiš doma prižgan računalnik in se nanj povežeš in od tam dostopaš do česarkoli.
Tretje možnost je pa kot si sam predlagal, zunanje strani in jih je kar nekaj, lahko so se sicer potrudil, pa jih čimveč blokirali. Recimo maebo, ebudy, communicationtube, https://plus.im/(ta ma zlo lep vmesnik) Pa še kaj se da ziher odkriti z googlanjem.
particle ::
Lahko poizkusiš z loginom od kakega sodelavca, ki nima blokirano. Če ti seveda uspe dobiti user/pass ;). Desni klik na app, run as, domena\user, pass. Gl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekerji - vdor v PC realno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22879 (17770) | jero_no1 |
» | Kripto virus kako reševati če sploh, umrem sicer ne če ne restavriram (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 67715 (44571) | SeMiNeSanja |
» | Vdor v Yahoo prizadel tri milijarde uporabnikovOddelek: Novice / Varnost | 7003 (6014) | Arctander |
» | [Flash AS3] Povezava z MySQLOddelek: Programiranje | 1950 (1811) | 680x0 |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64702 (28397) | JoskoMacher |