Forum » Pomoč in nasveti » sshfs mount na win 7
sshfs mount na win 7
talmai ::
Sem bolj laik kar se Windows 7 tiče, takole nekako gre:
Rad bi mountal lokacijo na linux serverju preko ssh. Nekako mi je uspelo z Dokan SSHFS, problem pa je, da s tem lahko samo mountam na nov disk (N:/ recimo), jaz pa bi zaradi omejitev nekega glupega softvera moral imeti mountano nekje pod C:/
Any ideas?
Torej rad bi, da ko grem v C:/Nekej/watever mi pokaže vsebino direktorija na me@255.255.255.255:/home/me/watever
Mogoče če obstaja kakšen ln na windowsih (da bi linkal C:/Nekej/watever na N:/) ali se da kako drugače sshfs mount narest nekam pod C:/?
Rad bi mountal lokacijo na linux serverju preko ssh. Nekako mi je uspelo z Dokan SSHFS, problem pa je, da s tem lahko samo mountam na nov disk (N:/ recimo), jaz pa bi zaradi omejitev nekega glupega softvera moral imeti mountano nekje pod C:/
Any ideas?
Torej rad bi, da ko grem v C:/Nekej/watever mi pokaže vsebino direktorija na me@255.255.255.255:/home/me/watever
Mogoče če obstaja kakšen ln na windowsih (da bi linkal C:/Nekej/watever na N:/) ali se da kako drugače sshfs mount narest nekam pod C:/?
"Bit je kot določna popolnoma nedoločna." (M. Heidegger)
OmegaBlue ::
Če ne drugače, lahko probaš če bi ntfs junction deloval, poglej ukaz mklink v CMD.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [python] razvijanje na remote virtualkiOddelek: Programiranje | 1543 (1325) | keworkian |
» | Wireles internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1909 (1575) | Mitch |
» | LTSP (Linux Terminal Server Project) težaveOddelek: Programska oprema | 1741 (1282) | r5r |
» | Ubuntu 7.10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5961 (5387) | stalker |
» | Samba portiOddelek: Omrežja in internet | 1721 (1417) | hruske |