Forum » Pomoč in nasveti » Outlook express noče pošiljati
Outlook express noče pošiljati
-Neverhood- ::
Imam težavo z outlook express (verzija 6). Maile lahko prejemam, pošiljati pa jih noče, napiše pa naslednje:
"Sporočila ni bilo mogoče poslati, ker je strežnik zavrnil e-poštni naslov enega od prejemnikov. Zavrnjen naslov je "blabla@gmail.com". Zadeva 'pogled z vesolja', Račun: 'POP3.arnes.si', Strežnik: 'SMTP.t-2.net', Protokol: SMTP, Odgovor strežnika: '450 4.7.1 "tralala@guest.arnes.si": Sender address rejected: Please use mail.arnes.si with SSL (port 465) and SMTP AUTH for outgoing mail server', Vrata: 25, Varno(SSL): Da, Napaka strežnika: 450, Številka napake: 0x800CCC79"
"Povezava s strežnikom je spodletela. Račun: 'POP3.arnes.si', Strežnik: 'POP3.arnes.si', Protokol: POP3, Vrata: 465, Varno(SSL): Da, Napaka vtičnice: 10060, Številka napake: 0x800CCC0E"
poskusil sem spremeniti že kar nekaj nastavitev, vendar nič uspeha...
"Sporočila ni bilo mogoče poslati, ker je strežnik zavrnil e-poštni naslov enega od prejemnikov. Zavrnjen naslov je "blabla@gmail.com". Zadeva 'pogled z vesolja', Račun: 'POP3.arnes.si', Strežnik: 'SMTP.t-2.net', Protokol: SMTP, Odgovor strežnika: '450 4.7.1 "tralala@guest.arnes.si": Sender address rejected: Please use mail.arnes.si with SSL (port 465) and SMTP AUTH for outgoing mail server', Vrata: 25, Varno(SSL): Da, Napaka strežnika: 450, Številka napake: 0x800CCC79"
"Povezava s strežnikom je spodletela. Račun: 'POP3.arnes.si', Strežnik: 'POP3.arnes.si', Protokol: POP3, Vrata: 465, Varno(SSL): Da, Napaka vtičnice: 10060, Številka napake: 0x800CCC0E"
poskusil sem spremeniti že kar nekaj nastavitev, vendar nič uspeha...
particle ::
če misliš na port465, sem to šel najprej zamenjat, pa ni blo nič..
drugače so pa nastavitve:
Prihajajoča pošta: POP3.arnes.si
Odhajajoča pošta: SMTP.t-2.net
a je to treba kej spremenit?
drugače so pa nastavitve:
Prihajajoča pošta: POP3.arnes.si
Odhajajoča pošta: SMTP.t-2.net
a je to treba kej spremenit?
Peshkeer, tut to sem že spremenil... ubistvu sem že vse kombinacije sprobal, pa nič
a mi lahko kdo prilima en link, s kje bi lahko zlovdal Outlook express, da si ga še enkrat inštaliram, ker nikjer tega ne najdem
a mi lahko kdo prilima en link, s kje bi lahko zlovdal Outlook express, da si ga še enkrat inštaliram, ker nikjer tega ne najdem
Mitch ::
T-2 po novem za račune ustvarjene drugje (Siol, Arnes,...) ne dovoli več uporabe njihovega SMTP strežnika (smtp.t-2.net)...
Konkretno pri tebi je problem, da poleg ostalih nastavitev (port 465, SSL, mail.arnes.si) MORAŠ vklopiti še Strežnik zahteva preverjanje gesla... To je to!
Konkretno pri tebi je problem, da poleg ostalih nastavitev (port 465, SSL, mail.arnes.si) MORAŠ vklopiti še Strežnik zahteva preverjanje gesla... To je to!
Sej sm bedak
Sm že mislu napisat, da mam vse naštimano pa nič ne dela, ko sem opazu, da sm 465 ves čas vpisoval v prihajajočo pošto... talent ni kej
važno da fotru dela mail :D
hvala vam za pomoč!
Sm že mislu napisat, da mam vse naštimano pa nič ne dela, ko sem opazu, da sm 465 ves čas vpisoval v prihajajočo pošto... talent ni kej
važno da fotru dela mail :D
hvala vam za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dovoljena velikost priponke pri posameznih ponudnikih e-pošteOddelek: Omrežja in internet | 3415 (3271) | Bakunin |
» | Siol mail, T-2 internetOddelek: Omrežja in internet | 18731 (17079) | barakus |
» | Outlook Express problemOddelek: Programska oprema | 4005 (3808) | darkolord |
» | Posiljanje E-MAILAOddelek: Pomoč in nasveti | 3777 (3697) | Cuoresportivo |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17192 (17192) | Bakunin |