Forum » Hlajenje in modifikacije » Črpalka za H20 hlajenje
Črpalka za H20 hlajenje
Moonman ::
A bi se dalo narediti, da bi vodo poganjala takšna črpalka kot je na centralnem ogrevanju-za obtok?
Je tiha, zdrži visoke temperature in skoraj neuničljiva.
Je tiha, zdrži visoke temperature in skoraj neuničljiva.
TESKAn ::
Našraufaj gor priključke -> priklopi cevi -> vklopi zadevo. Voila.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
pelinkovec ::
Jaz imam ze dlje casa isto idejo. Problem je samo, ker cakam ze pol leta na bakreni blok
Dobil sem blok. Črpalka ima navoj 6/4". S priključki na vsaki strani postane kar velika, je pa skoraj neslišna. Zaenkrat mi blok še pušča, tako da stvari še nimam namontirane. Bom poročal, če je dovolj pretoka.
Crpalko preizkusam ze kak teden. Super dela . Ce jo postavis na mehko podlago in poskrbis, da v njej ni zraka, je popolnoma neslisna. Pretoka je pa ocitno dovolj ze pri prvi hitrosti (30W), ker tudi, ce dam na najvecjo moc (80W), se temperatura procesorja ne spremeni. Zdaj moram samo se izmeriti temperaturo vode, da vidim razliko.
morphling1 ::
Kateri model črpalke imaš in približno kakšne so naječje zunanje mere, tu je zame največja ovira da je zadeva ogromna.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodna pumpa ropota (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5312 (4558) | SuperHik |
» | Test črpalk Maxi-Jet MJ 750, Hydor LS 20 in Hydor LS 30 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9175 (6887) | Jackass |
» | Pomoč glede gradnje sistema pasivnega vodnega hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2741 (2479) | Saladin |
» | Vodno hlajenje - test 1Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2115 (1523) | Eddy |
» | Kolk vodeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1228 (997) | |Luka| |