Forum » Loža » hupa kot cviljenje gum
hupa kot cviljenje gum
popster ::
hah, prenosnik lahko uporabiš, posnameš na mikrofonu in potem priklopiš na sound system, alpa kar cd..
a delaš za kake mythbusters?:)
a delaš za kake mythbusters?:)
CleanPower ::
haha enkrat ko smo šli čez prehod za pešče nam je en tip ustavu in prižgal policijsko sireno ki jo je imel v svojem črnem merdžotu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CleanPower ()
;-) ::
Policijsko sem tud jaz mel en čas, ASR Tuning v Mariboru (Brezje) je mel. Zvočnik namontiraš pod pokrov motorja, kable potegneš v kabino pa maš enih 6 možnosti siren.
Malo bolj glasno ko sem mel je bla na kompresor, tist pa kupljeno v A3M ampak je res preglasno. Za cviljenje gum pa še nisem slišal.
Malo bolj glasno ko sem mel je bla na kompresor, tist pa kupljeno v A3M ampak je res preglasno. Za cviljenje gum pa še nisem slišal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrete zavore (dim) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16195 (14247) | zk_eu |
» | Google: naši avtomobili v 11 nesrečah, nikdar krivi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 34894 (26185) | AndrejO |
» | kam? Ljubljana ali Bled? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9140 (7305) | trancer01 |
» | Električni motocikel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8255 (7343) | WarpedGone |
» | Knight rider - Vitez za volanomOddelek: Sedem umetnosti | 3928 (3008) | Vikking |