Forum » Kaj kupiti » USB "in" NAS mrežni disk
USB "in" NAS mrežni disk
Switch ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem kupil televizijo Samsung UE40C7700. Preko DLNA naprava predvaja skoraj vse formate, vendar funkcije kot so play/pause, fast forward/rewind, stop pri filmih niso mogoče. Stvar je obratna, če gor priklopim USB ključek - tedaj omogoča vse funkcije.
Odločil sem se nabaviti disk, ki bo imel hkrati USB priklop za priklop na televizijo in Ethernet port za priklop v omrežje.
Zunanji diski, npr. WD My World omogočajo le priklop na mrežo, USB režo pa uporabljajo kot razširitev za dodatne diske ali tiskalnike. Ali na trgu sploh obstaja NAS, ki hkrati deluje tudi kot zunanji USB disk?
Hvala za vse odgovore.
pred kratkim sem kupil televizijo Samsung UE40C7700. Preko DLNA naprava predvaja skoraj vse formate, vendar funkcije kot so play/pause, fast forward/rewind, stop pri filmih niso mogoče. Stvar je obratna, če gor priklopim USB ključek - tedaj omogoča vse funkcije.
Odločil sem se nabaviti disk, ki bo imel hkrati USB priklop za priklop na televizijo in Ethernet port za priklop v omrežje.
Zunanji diski, npr. WD My World omogočajo le priklop na mrežo, USB režo pa uporabljajo kot razširitev za dodatne diske ali tiskalnike. Ali na trgu sploh obstaja NAS, ki hkrati deluje tudi kot zunanji USB disk?
Hvala za vse odgovore.
freserovski ::
tudi mene zanima nekaj podobnega :) Si našel mogoče kaj?
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
MadMax ::
Chilligreen MR3 bi bil za prečekirat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
draljo ::
tudi sam iščem kaj podobnega
alternativa, "usb ključek" ki uporablja omrežje za shranjevanje podatkov, sem precej prepričan da sem že videl takšno zadevo
alternativa, "usb ključek" ki uporablja omrežje za shranjevanje podatkov, sem precej prepričan da sem že videl takšno zadevo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri TV omogoča snemanje na USB ključek?Oddelek: Zvok in slika | 8625 (4050) | OmegaBlue |
» | Sredi Ljubljane ni mogoče do interneta prek bakra (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14342 (11705) | x.sci |
» | Nekaj vprašanj pred nakupom iPhoneOddelek: Mobilne tehnologije | 6647 (5518) | r0ker |
» | TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanalaOddelek: Kaj kupiti | 4655 (3576) | sokel |
» | Vista in USB prenašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1681 (1290) | solatko |