Forum » Kaj kupiti » Kateri tiskalnik ali MFC kupiti ?
Kateri tiskalnik ali MFC kupiti ?
rsroki ::
Vem da je veliko takih vprašanj..a vseeno imam eno. Muči me namreč nakup novega tiskalnika oz. kake mutlifunkcijske naprave...gledat sem tole http://www.mimovrste.com/artikel/283008... ... Problem je namreč v tem da ne tiskam dosti (včasih tudi 2 meseca nič) pa se bojim kako se obnesejo Epsoni (ki imajo tisk. glavo posebej) glede barve (ali se lahko glava zasuši ?). Cenovno je vsekakor privlačno za moje potrebe, čeprav imam doma dobro MFC pa se ji več ne splača kupovat kartuš (cena !). Ima kdo izkušnje z Epsoni ?
rsroki
popster ::
čeprav imam doma dobro MFC pa se ji več ne splača kupovat kartuš (cena !)
zakaj se ne splača zaradi cene?
Prodajna strategija je da ti prodajo poceni printer, past ubistvu v katero padeš:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 163669 (3) | scipascapa |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30714 (19984) | bobby |
» | Multifunkcijska naprava A3Oddelek: Kaj kupiti | 1618 (1257) | m0LN4r |
» | Katero multifunkcijsko napravo - cca. 100 eu ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7630 (6344) | 5er13 |
» | Nakup Multifunkcijskega printerjaOddelek: Kaj kupiti | 4300 (3371) | Zheegec |