» »

naprej na 3. bolonjsko stopnjo?

naprej na 3. bolonjsko stopnjo?

r_DTgl ::

Opazil sem da je kar nekaj znastvenih nazivov na tem forumu, tako da se bo ziher našel kdo ki zna kaj povedat kako je z doktoratom (ne glede na faks), predvsem me zanimajo splošno kako zgleda sedaj po bolonjcu 3.stopnja + služba? Se da oboje normalno folgat?Za mladega raziskovalca pa ne grem, prvo mi malo fali povprečje, drugo bolj pomembno mi pa je da ne mislim ždet v laboratorijih in si raje sam plačam.
Počasi se bom mogu odločt, eni navijajo za tujino, kar tud mene vleče (plača),drugi so spet za opcijo da ostaneš tu,vendar ti v sloveniji doktorat bolj malo pomeni (na faksu pa nimam želje ostat). Tako da dobrodošli vsi argumenti.(sem pa iz IT področja)

Isotropic ::

itak bos v vsakem primeru zdel po labih, vsaj ce noces samo papirja... v tem primeru lahko naredis tudi kaj na temo varovanja okolja v it alpa kaj podobnega kot artur štern, filozofija it:D

hehe ma ja vem, sam ni mi nekak več do akadmeskega "sodelovanja" s profesorji na samem faksu

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r_DTgl ()

Isotropic ::

hja narediti moras par izpitov... tko da ce ti ni do tega, pejt na IJS na MPŠ... tma je nekaj iz it

aja narobe sem te razumu,ostal bi na istem faksu v isti stroki, sam sej pravm mladi raziskovalc nebi bil.V bistvu tudi sam ne poznam dobro razlike, ravno zato me zanima kako je če si sam plačaš.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kam na podiplomca?

Oddelek: Šola
226556 (5603) bajsibajsi
»

doktorat ja ali ne? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
8025384 (21190) Unknown_001
»