Forum » Elektrotehnika in elektronika » Adapter za volan
Adapter za volan
x4en0n ::
Zdravo !
Mene zanima če so vsi adapterji za volane, ki jih priključimo na PC, PS2,...ipd. ENAKI, ali so se z leti voltaže kaj spremenile.
Ker imam en star volan TWIN TURBO DELUXE in nimam več adapterja. Pa če se bo zvedlo kakšen adapter rabim--->kje ga lahko kupim ? So dragi?
Hvala
Mene zanima če so vsi adapterji za volane, ki jih priključimo na PC, PS2,...ipd. ENAKI, ali so se z leti voltaže kaj spremenile.
Ker imam en star volan TWIN TURBO DELUXE in nimam več adapterja. Pa če se bo zvedlo kakšen adapter rabim--->kje ga lahko kupim ? So dragi?
Hvala
HAM ::
Ponavadi imas na napravi katera rabi adapter napisano za kaksno napetost in tok je
narejena in ponavadi imas oznaceno tudi polariteto.
Lahko izberes katerikoli adapter, ki ti da na izhodu taksno napetost ter je dovolj mocan
ker verjetno ne bo problem. Pazi na polariteto!!
narejena in ponavadi imas oznaceno tudi polariteto.
Lahko izberes katerikoli adapter, ki ti da na izhodu taksno napetost ter je dovolj mocan
ker verjetno ne bo problem. Pazi na polariteto!!
Zdravo!
Na samem volanu ali škatli o napetosti in podobnih stvareh ne piše nič ;(
Našel pa sem enak volan na internetu KLIK edina razlika je da je rdeč, ter moj je kao Deluxe ampak v lastnostih ni razlike ...
Ampak še vedno ne najdem kakšen adapter potrebujem!
Prosim lahko kdo pomaga ?
Če bom našel ta adapter boma lahko z bratom PS2 oba igrala z volani!!!
Na samem volanu ali škatli o napetosti in podobnih stvareh ne piše nič ;(
Našel pa sem enak volan na internetu KLIK edina razlika je da je rdeč, ter moj je kao Deluxe ampak v lastnostih ni razlike ...
Ampak še vedno ne najdem kakšen adapter potrebujem!
Prosim lahko kdo pomaga ?
Če bom našel ta adapter boma lahko z bratom PS2 oba igrala z volani!!!
Pravkar sem poslal mail na info@tech-inno.com
opisal sem jim vse ... tudi z slikami ... upam da bojo razumeli in mi poslali odgovor...
Volan
Firma: technology innovation
Model: TWIN TURBO DELUXE
Številka modela:HY-803
Slike:
Če ma kdo ta volan naj pogleda kakšno napetost ima adapter!
Hvala
opisal sem jim vse ... tudi z slikami ... upam da bojo razumeli in mi poslali odgovor...
Volan
Firma: technology innovation
Model: TWIN TURBO DELUXE
Številka modela:HY-803
Slike:
Če ma kdo ta volan naj pogleda kakšno napetost ima adapter!
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optični pogon v prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 2251 (1848) | nightbird |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11050 (5661) | Pyr0Beast |
» | Menjava in priklop avtoradijaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5618 (4340) | c0dehunter |
» | Opozorilo o napajanju ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5397 (4306) | Duhec |
» | Ne najdem kabla na napajalnikuOddelek: Strojna oprema | 831 (743) | alexa-lol |